Mamici de Martie-Aprilie(6)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
blankar spune:
VALENTINA si eu sunt blonda si m-am vopsit pe par cu vopsea care nu contine amoniac(a prins bine ca e vopsea) la 5 saptamani de sarcina.Nu beau,nu fumez dar la vopsit nu am putut renunta ca aratam groaznic.Eu zic ca trebuie sa te si simti bine si multumita de persoana ta cand te uiti in oglinda
blankar9+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza037 spune:
Buna seara....dragele mele.
Am ajuns si eu acasica....dar mai trebuie sa plec inca o data.
Sa o iau cu inceputul:
Le urez bun venit noilor mamici Rox Dox(pe care o stiu de la aspirante) si lui Midasnu, sa aveti saricni usoare si bebei sanatosi la final!!!
Roaxana Claudia si Simonette , merci de precizare in legatura cu Materna, o sa vorbesc marti cu dr. poate mi le schimba cu Elevit(despre care auzisem ca este mai bun,d ar nu am indraznit d ela prima intalnire sa-i zic dr.).
Violeta si mie imi pare nespus de rau, parca mi s-a pus un nod in gat.Cum s-a putut intampla asta???Ai avut vreun simptom ceva???Daca ai putere sa intrii si sa ne spui, daca nu oricum noi suntem alaturi de tine.
Mai fetelor m-ati lasat paf cu statisticile voastre:cum ca pe stanga se fac baietii si pe dreapta fetele.
Inseama ca eu o sa am un baietel, ca am ovulat pe stanga conform la eco care am facut-o martea trecuta..Eu am zis ca nu conteaza sexul, sanatos sa fie!!!!Desi in sinea mea as vrea o fetita, dar si eu am simtit de la inceput ca va fi baietel,cum a zis si Anca.Acum sa vedem ce o sa zica dr. cand va putea sa vada sexul.
Eu stiu ca utrogestanul este natural si duhapshon(nu cred ca am scris corect)este sintetic.
IRINA +5
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
rox_dox spune:
cele care ati luat duphaston pana cand ati luat?
eu cand m-am dus la alt dr la 6 sapt (am mai vrut o parere)...mi-a zis ca sarcina pare cam mica si mi-a dat trat de sustinere duphaston si gravibinon...
am terminat gravibinonul...si am luat si duphaston in timpul asta..
ieri cand am fost la dr mea, mi-a spus ca aratam a 8 sapt dupa dimensiuni si ca e totul ok..
nu stiu ce sa fac...sa mai iau duphaston?
_8+
Pozele mele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Simo - si eu tot pe dreapta am ovulat...insa uite: nu e sa fie! DAr nu mi-am pierdut speranta. Sper sa vin cu un carucior roz pana la urma. Am deja baietel; daca ar fi fost dupa mine as fi vrut 2 fete....
Valentina - am mai scris eu despre asta cu vopsitul; pe mine tot suvite m-a facut stilista, iar tot blonda ma fac. Asta pt semestrul 1 ca apoi gata ma fac iar vopsit....Eu asa am facut si la prima sarcina si bebe doar e sanatos bine-merci. Acum..cred ca depinde de mamica si de dr. Cate bordeie atatea obiceie...
Apropo...i-am povestit ecografistei ca eu l-am simtit pe bebe acum vreo 2 sapt...si ea mi-a zis ca a fost mai mult ca sigur o miscare prin intestine nicidecum copilul. SI sa ma astept cel mai curand la 16 sapt, asa ca sunt la a 2-a sarcina....
Roxana 14 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
simonette spune:
Stiti ce cred eu? Ca
poti fi mai increzator dupa 20 de saptamani ca sexul bb-lui este ceea ce arata si sigur poti fi doar la nastere!
In legatura cu vopsitul nu dau sfaturi ca arat ca baba cloanta si tot mi-e frica sa ma vopsesc...asta e! Mai astept...poate prind curaj si ma hotarasc prin luna a 5-a.
Roxanico, pana nu esti sigura de sexul lui bb te rog sa nu rastorni statistica...da? Poate la varsta asta de sarcina fetitele au clitorisul mai mare...nati-o!!! Ce explicatie beton!!!
Simonette13+
PozeLuca
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Simo - vreau sa fie cum zici tu! Vreau sa tin cont de toate semnele. Greturi am avut, da? Pe ovar drept a fost treaba, da? si baiatu' meu sta turceste, da?
CORECT AR FI SA VINA FETITA DOM'LE!
Roxana 14 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
midasnu spune:
Mersi frumos de indrumari, maine incerc sa-mi editez semnatura.
Simonette totusi 5+ ?? adica mie mi se pare super bine!
Multumesc mult de primirea calduroasa.
pupici pe burtici dragelor!
Elena
Roxana Claudia spune:
Cica daca primul nascut sta turceste, si mai ales daca e baiat, sanse mari sa fie fata al doilea nascut Eh? P'asta n-o mai auzisesi....
Roxana 14 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)