Mamici de Martie-Aprilie(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elena, bun venit la odiseea noastra! Sa ai parte de cele mai minunate 40 de saptamani alaturi de noi...randunicile!!! Pt listuta trimite PM la "randunici" oare???

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Vad ca l-ati gasit...vizionare placuta.

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

gata, am trimis, mersi, mersi mult si de primire , sunt foarte fericita

Elena

Mergi la inceput

Si in cartea mea"sarcina si nasterea" scrie ca inceputul saptamanii13 este inceputul trimestrului 2! Si e noua cartea! Si am mai citit si pe alte site-uri...pe unul scria chiar ca dupa saptamana 11 gata ai facut hopa in trimestrul al 2-lea! Mie asa imi place sa cred...ca deja sunt in al 2-lea!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Deea multumim oricum! Al tau e tradus?
Elena, cred si eu ca esti fericita...ca noi toate de altfel

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai un trimestru are 3 luni calendaristice. Ceea ce inseamna ca in trimestrul 2 intri atunci cand se implinesc cele 3 luni, nu? Daca am avut UM pe 24 mai, atunci pe 24 august intru in trimestrul 2. O luna nu are 4 saptamani, ci mai sunt cateva zile in plus, ceea ce face, logic, ca 3 luni sa aiba mai mult de 12 saptamani.

Asta am citit eu pe un site. Stati ca am sa caut aici impartirea pe trimestre si luni...

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, eu nu te contrazic insa stiu sigur ca pe mai multe site-uri am gasit ca imediat ce pasesti din saptamana 12 in saptamana 13 se chiama ca ai trecut in trimestrul 2 si riscul avortului scade! Si dr. la fel calculeaza...dupa 12 sapt ai trecut in trimestrul 2

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

N-am gasit exact un articol semnat de un medic, dar, teoretic, mi se pare foarte buna impartirea aceasta:

Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sapt.
Luna 9 - 36-40 sapt.

Perioada de graviditate cuprinde trei trimestre:
-trimestrul I: de la zero la saptamana a 14-a;
-trimestrul al II-lea: intre saptamana a 15-a si a 28-a;
-trimestrul al III-lea: intre saptamana a 29-a si a 40-a.

Acum, fiecare socoteste cum vrea si cum ii convine

Zozela, mie nu-mi trece greata asta deloc! Am incercat si cu Orangina, care mi-o mai alina si parca tot degeaba... Ia sa vad daca merge un Twix, desi dulciurile nu-i prea plac bebelului meu

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hello si de la noi!
Nicoleta si Midasnu - bine ati venit - sarcina usoara si bebei sanatosi!
Io in continuare nu am nici un simptom de sarcina, in afara de faptul ca umblu la WC toata ziua , si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta, ca altfel nu stiu ce ma faceam cu micul energiser din dotare , pe care l-a pocnit mamosenia de vreo 2 saptamani de ar sta toata ziua calare pe mine.
Abia astept sa ajung si eu la Echo sa mi-l vad pe samburica, ca data trecuta am vazut doar locul unde intentiona sa se instaleze. Numai in 3 septembrie am programare

Fetele care asteapta cu nerabdare trimestrul 2- va doresc asteptare usoara .
Va pup si ne mai povestim.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Se vede ca asteptam cu nerabdare trimestrul 2!! Eu in primul rand vreau sa scap de greata si sa ma pot vopsi, ca mi se pare ca sunt tare neingrijita. E greu sa fii blonda... vopsita!

Ioana
13+
burtica

Mergi la inceput