fetita de 5 ani

fetita de 5 ani | Autor: vandana

Link direct la acest mesaj

fetita mea este indragostita de mihai petre si stefan banica jr. este chiar geloasa pe andreea marin ce parere aveti. copii vostri de care vedete le plac cel mai mult?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Al meu este mare fan ASIA de la 2 ani jumatate, acum are 6 ani si 8 luni... pacat ca se desfiintara. Avem toate albumele, pe primul chiar l-am cumparat de doua ori. A avut momente cand vroia sa se imbrace ca ele, imi punea sa-i strang tricoul sa i se vada buricul... Urmaream toate emisiunile cu ele, acum se uita la videoclipuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Emma , fetita mea , are 5 ani si nu a facut o fixatie pentru o vedeta , dar cand era mai mica era inebunita dupa Nicola si Loredana.
Sora mea , care este mai mica decat mine cu 18 ani , era inebunita dupa Mihai Calin si Andi Moisescu (cand ei erau in mare voga si erau zilnic la tv).

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si io in copilarie eram in limba dupa Daniel Iordachioaie (remember???) si aveam scris pe toate caietele "Liliana Iordachioaie"
Mi-a gasit taica-miu caietele si-a ras de mine o vreme buna...
Am schimbat apoi pasiunea si eram lulea dupa Raducioiu (in perioada cand nu mai stia sa vorbeste bine romaneste ca plecase juma' de an in Italia ) Am si-acum o scrisoare pentru el , dar n-am pus-o la posta niciodata.
Mai, si mi-au trecut toate indragostelile cand m-a invitat primul "gagiu" in oras!!!

Deci, nu e nimic grav, lasati-i cu pasiunile si geloziile lor!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Eu am fost indragostita de Michael Jackson. Am fost la primul lui concert din tara. Eram in clasa a 7-a. Din clasa a9-a am inceput sa ies cu sotul meu....si mi-a trecut :)))))

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Si io in copilarie eram in limba dupa Daniel Iordachioaie (remember???) si aveam scris pe toate caietele "Liliana Iordachioaie"

Si eu, si eu. Ii stiam toate melodiile pe de rost. Unele inca le mai stiu si acum, si il ascult cu mare drag si acum. Pacat ca nu prea mai apare la tv decat foarte rar.
Copilul meu, are 4 ani si a avut pana acum mai multe pasiuni. In prezent o iubeste pe Fergie (sper ca am scris corect). Vreau sa spun ca eu habar n-aveam cine e...
Alta iubire ar fi solista trupei Activ, Anda Adam (Selecta).
Si anul trecut a facut o pasiune pt. o stewardesa tunisianca, foarte frumoasa intr-adevar.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Si io in copilarie eram in limba dupa Daniel Iordachioaie (remember???)
Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Si eu tot dupa Iordachioaie eram innebunita.
Ce succes a putut avea baiatul asta la pustoaice!!??!!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput