ciudatenii si perlute de copil mic

ciudatenii si perlute de copil mic | Autor: alexa-simi

Link direct la acest mesaj

desi sunt noua indraznesc sa deschid acest subiect pentru a ne amuza de unele mici ciudatenii ale copilasilor nostri.
de exemplu fetita mea (2 ani si 10 luni) cand isi aduna jucariile de construit(lego) le desface pe fiecare in parte ,nu lasa nici o piesa prinsa una de alta.
cand ne asezam la masa trebuie asezata si "draga mea"(asa o cheama pe papusica ei preferata)altfel nu vrea sa manance,o cauta pana o gaseste si o aseaza la masa.
si o chestie destul de noua este ca ea il aude pe doamne-doamene sforaind.intr-o dimineata acum doua saptamani ma intrebat daca doamne-doamne doarme si ia-m zis ca da doarme si EL.foarte vesela se uita la mine si ma intreaba daca EL sforaie .ia-m zis ca nu sforaie.vine serioasa langa mine si imi zice:"mami cred ca tu nu mai auzi pentru ca eu la-m auzit toata noaptea pe doamne-doamne sforaind"am inceput sa rad si sa ii explic ca defapt tati mai sforaie noapte.
ea o tine una si buna ca nu sforaie tati ci DD.
sper ca nu va-m plictisit cu un subiect atat de lung si va invit si pe voi sa povestiti din cudateniile sau perlele copilasilor vostri.
cred ca am postat bine subiectul ,daca nu rog sa fie mutat si va prezint sucuzele de rigoare
va iubim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

comica faza

Eu nu am inca povestioare amuzante ca e prea micut,dar vin ele in curand

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Initial creeata de alexa-simi
si o chestie destul de noua este ca ea il aude pe doamne-doamene sforaind.intr-o dimineata acum doua saptamani ma intrebat daca doamne-doamne doarme si ia-m zis ca da doarme si EL.foarte vesela se uita la mine si ma intreaba daca EL sforaie .ia-m zis ca nu sforaie.vine serioasa langa mine si imi zice:"mami cred ca tu nu mai auzi pentru ca eu la-m auzit toata noaptea pe doamne-doamne sforaind"am inceput sa rad si sa ii explic ca defapt tati mai sforaie noapte.
ea o tine una si buna ca nu sforaie tati ci DD.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput