Aspirante optimiste > 20 ani (138)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Alish...super ca o sa fiti nasi...este bine sa botezi un copil....ma bucur pt voi......poate reusesti sa faci poze si sa ne aduci sa le vedem si noi...sa te faci o frumoasa....
maria...ce faci?
oana...nu stiu ce sa zic de bazin...eu una nu m-am risca....daca vrei sa te bagi putin in piscina...da dar la topogane nu stiu ce sa zic prea te zdruncina...acuma cum zici si tu...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Neata.
Spuneti-mi si mie unde as putea sa-mi fac un beta HCG?
si sa-mi dea rezultatul imediat

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

esaria... ...referitor la beta hcg..ai putea sa il faci la orce spital sau clinica particulara....dar cel mai bine incerci la un spital...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Si in cat timp am raspunsul>?

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Ce sa fac voicu_bebi incerc sa ma abtin de la facut test ca mai am 5 zile pana vin uratii si ma cam mananca palma...
Ca mi-am reactualizat ticker-ul...gresisem ultima data a CM

Esaria dar tu de unde esti
De obicei aceste teste se pot face si la laboratorul maternitatii din orasul tau sau la un lab particular si iti da rez in aceeasi zi!

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Pa fetelor. Revin.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata fetele!
cam tarziu eu azi dar am un motiv bine intemeiat: am fost la un laborator sa imi fac bHCG, rezultatul mi-l ia sotul maine dupa-amiaza!
bujo, koko!
irene sa stii ca nu te-am uitat si mi-am luat tb de dimineata dar sa stii ca m-am dus la baie si am luat-o sub limbuta, in gurita si era 98,5 grade F care inseamna cam 36,9-37 grade celsius!

Mergi la inceput

Voicu bebi..insa nu prea am mari sperante nici luna aceasta
Nu am nici un simptom...Sanii sunt putin mai grei ca inainte sa vina uratii iar azi dim pe la 4 ma intepa putin ovraul dr, de fapt mai mult ca ojena, o presiune...nu stiu cum sa ii zic.
In rest nimic...exact ca inaintea sosirii uratilor...asa ca nu prea imi fac sperante ca stiu ca o sa iasa neg afurisitul ala de test!!! De un an si jum nu vrea afurisitul asta sa se pozitiveze deloc!
Daca stiam ca e asa greu sa faci copii ma apucam de la 15 ani cu incercatul

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata fetelor, desi pentru mine nu e chiar asa de buna. Eu nu mai inteleg nimic, pana sa nu ne mai protejam imi venea cm-ul in Z29, acum vad ca vine si in Z30 si in Z27 si in Z26. Aseara m-au invadat, fiind in Z26. Deci nici nu mai stiu cand trebuie sa vina si cum sa pun la ticker.

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_1980

buna dimineata fetele!
cam tarziu eu azi dar am un motiv bine intemeiat: am fost la un laborator sa imi fac bHCG, rezultatul mi-l ia sotul maine dupa-amiaza!
bujo, koko!
irene sa stii ca nu te-am uitat si mi-am luat tb de dimineata dar sa stii ca m-am dus la baie si am luat-o sub limbuta, in gurita si era 98,5 grade F care inseamna cam 36,9-37 grade celsius!

Pai alina, in cazul asta as putea sa sper si eu la 37,1???

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput