Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 8

Luna1 spune:
Simo eu pe ai mei ii cresc in stil englezesc adica sa se duca sa-si faca singuri.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

andicu spune:
mai dau si eu un semn
Alina(Anya) , ca te gandesti la mine!
Felicitari proaspetelor mamici : Luna, Violeta,I_ulia,Mada,Nico, Alexi si celorlalte nementionate (scuze daca am ratat pe cineva, n-a fost cu intentie!) si bun venit bebelusilor! va doresc multa sanatate si viata lunga si frumoasa!
La multi ani celor care si-au serbat azi numele, de sf Maria!
Am mai vazut si multe poze de bebei superbi , sa va traiasca tuturor , sunt cei mai frumosi bebei pe care i-am vizionat anul asta! adica bebeii de la Odiseea noastra....
Noi crestem si suntem bine. Bebe e un haplea in continuare, si-a facut un program aproape fix, mananca la 3ore ziua, are 1 runda de somn de 4 ore si noaptea doarme intai 4-5 ore si apoi inca 3 ore , iar de la 5-6 mai doarme o ora si apoi neam! da-i si plimba-l sau pune-i cantecele, ca e la momentul zilnic in care nu vrea nimic dar nici nu-i convine nimic! iar pt mine e cel mai naspa atunci, cand e liniste totala si lumea isi doarme cel mai lin somn, iar eu ma simt zombi ( ca altfel noaptea trece repede). Noroc ca vine mama si mai sta cate-o noapte cu el si mai prind si eu somn cap-coada!
Eu sunt f multumita de sterilizatorul de la Primii Pasi, intra 8 bibe si sunt gata in 15 min.
Picaturi de burtica folosim tot Bonisan, dar asa, din cand in cand, ca nu prea avem prbleme; astea s-au dovedit cele mai cu efect si asa am auzit si eu , ca sunt singurele naturale.
Pe-afara stam si ziua si seara, cate 2 ore, dimineata chiar 3, dar ne place tare si bebe doarme mai mereu...
SIngura chestie e ca eu nu mai am timp de nimic ziua, de mine nu mai zic, si mai grav, vine botezul si eu mai am de pregatit si nu stiu cand...
Va pup si fug la somn, ca deja mi-am ratat 1 ora si mai bine din portie!
s. Deni, abia astept sa pove cum e cu balansoarul ca si eu vreau sa iau, dar nu stiam daca e bun si pt bebei asa mici.
Andicu mami de

www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

july_g spune:
Neata fetelor!
Felicitari noilor mamicute si La multi ani, cu intarziere, Mariilor!
Jadi, eu sunt mai greuta de cap si nu prea stiu ce trebuie sa fac sa trimit pozele! Cand ai timp, imi explici si mie, sa ma mandresc si eu cu Liana? Si cum pot sa vad si eu pozele din albumul comun? Pe cuvant ca nu ma pricep! Caut si eu ginere pentru fata mea, se ofera cineva? Trebuie sa rup traditia familiei, ca nu se mai poate! Adica, mama e rac, maritata cu un taur. Eu sunt rac, maritata cu un taur. Cand am ramas insarcinata, DPN-ul era de leu, dar Liana a vrut sa iasa rac. Deci........ nu vreau Taur!
Sa va amuz nitel? Cand eram prin luna a 7-a si mi-a spus doctorita ca o sa nasc mai devreme, mama mea s-a apucat sa isi stranga bani pentru lucrarea la cimitir. Motivul? Ea nu mai traieste mai mult de un an dupa ce nasc eu. De unde stie? Bunica ei a murit cand avea ea 3 luni, bunica mea cand aveam eu 6 luni si facand o deductie simpla, ea se va duce cand Liana va avea un an. Pot sa ocup primul loc in materie de mame plecate cu sorcova?
Fetelor care folositi Debridat-ul, mie mi l-a schimbat doctorita pediatra cu Sanzyme (nu e pe lista de compensate, dar nici nu e f. scump-13 RON). I-l dau Lianei de ieri si sa nu zic intr-un ceas rau, am avut o zi si o noapte linistite, fara colici. Cica e mult mai bun decat Debridatul. Ieri nu i-am mai dat nimic altceva de colici.
Zilele trecute m-am confruntat cu o mica depresie. Nu am revenit inca la dimensiunile initiale, dar aveam jumatate de garderoba de cand eram mai plinuta. Si ma apuc sa ma probez cu lucrurile respective. Aveam cam 70kg cand le purtam, acum am 68. Criza mea a inceput cand am constatat ca nu imi incape fundul in ele, ca burtica nu mai am.Deci raportez la aproape o luna de la nastere 6 kg ramase in plus asezate probabil pe un fund de proportii impresionante!
Va pup!

paticut spune:
Buna Dimineata doua dela mine ca n-am dormit toata noaptea..chiar ma gandeam cum ar fi a umplu eu singura in mijlocul noptii un capitol intreg la DC si voi dimineata.. sa zpuneti ca am innebunit de tot? nu scriam prostii sa stiti!! dar m-am abtinut.
dupa eco de ieri cupilu prea mare sa iasa singurel asa ca s-a dus pe apa sambetei nascutu' meu naturel.. asa ca maine sunt programata la cezariana. - Vorba Lui Simo ma duc sa-mi aduc baiatul acasa. la ordinele lu' dna dr. de familie m-am tras de tzoance si am putintel lapte..nu ma asteptam !!!
dupa ce am renegat mult timp faza cu intrebarile care se repeta pe aici si dupa 10 capitole pun si eu una....din ea vor curge mai multe dar ... asta e.. cat dureaza fratilor toata tevatura asta cu ceza cu rahie ...si sfaturi vreau din experienta dvs. daca ma injura careva.. imi asum injuraturile.. dar multam fain.
paticut 40+ 3 cu
Rares

violetan spune:
Anya(alina) mersi mult ca ai anuntat fetele! M-a impresionat f tare, mi-au dat lacrimile de emotie
Fetelor, va pup mult si va multumesc pt felicitari.
Pe scurt, am plecat marti, pe 14 seara la spital, pt ca aveam deja contractii de dimineata, v-am zis eu...am avut contractii f dureroase cam la 5-6 minute toata noaptea, dar bblika n-a vrut cu nici un chip sa iasa natural. Dimineata aveam in continuare colul inchis si posterior si contractii la 15 minute :(
A venit dr mea si a zis ca ar fi mai bine sa facem cezariana, asa ca asta am facut pana la urma, spre marea mea tristete ca doar mi-am dorit toata sarcina sa nasc natural:(. Bebelika: 3,620 kg, 51 cm, scor Apgar 10!!!!!, nascut la 40 de sapt. si 6 zile.
A fot super ok; eram tare speriata de rahie si de ideea de a fi constienta in timpul operatiei, dar pana la urma a fost ffff bine: la rahie n-am simtit nimic, a fost minunat dr Steriade (de-ai il vrea toata lumea la nastere), iar de dr mea (Petrache) nu mai zic nimic pt ca e minunata si a avut mare grija de mine. Si daca adaug si faptul ca am reusit sa nasc la Euroclinic, unde intr-adevar e grozav, atunci pot spune ca am avut o experienta a nasterii reusita.
Acum va las pt ca ma doare tare burtika (analgezicul asta parca e apa plata) si astept cu groaza sa vina sa ma ajute sa ma ridic din pat. Abia astept, ca nu mai pot:)
Va pup pe toate si va urez nasteri usoare si frumoase. Revin cand imi mai trece burta. Puuuuuuuuuuuuup

voinea spune:
Neata.
Pe mine m-au apucat emotiile, ca mi-a zis domn doctor ca daca nu nasc pana maine sa ma prezint la spital sa imi faca foaia de internare si cand se gaseste pat liber (poate chiar maine) o sa nasc. Daca pana acum ma gandeam cum sa fac sa iasa, acum m-am emotionat, ca sa vezi.
Eu la prima nastere nu am stiu ce e aia contractie. La 36 de sapt mi s-a rupt apa, si na aproape 12 ore inca nici o contractie, am facut cezariana pe care am simtit-o din plin mult timp (asa sunt eu mai sensibiloasa). Dar acum nu stiu ce sa mai cred. Acum 2 nopti am avut contractii de la 1 la 5.30 dureroase, dar care nu cresteau in intensitate. Pana la urma s-au oprit. Ieri am avut ceva contractii tot dureroase dar rare ca interval. Azinoapte am dormit bine pana la 6 cand iar m-au apucat contractiile care erau dureroase si dese dar neregulate. Acum s-au oprit. Copilul asta ce vrea? Sa iasa, sa nu iasa? ca pe mine ma omoara asteptarea si incertitudinea. Pot sa incep cu depresia de acum
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 39+
-> Album foto <-

jadi spune:
Neata fetelor! Eu am baut cafeaua in plus de la Pati si acum astept sa se trezeasca Dodo!
Pati, stai calma ca va fi totul OK cu cezariana, dureaza circa 10-15 minute pana scoate copilul si apoi inca 45 de minute sa finalizeze operatia, in total cam 1 ora! De rahie nu stiu ce sa iti zic! Sa iti iei laptopul sa te dai pe forum din spital .
July, trebuie sa trimiti poze cu tine si una din prima zi de viata a copilului pentru albumul comun al carui link il gasesti pe prima pagina acolo unde sunt recapitulate toate capitolele si scrie " Album foto - mamici, bebici, intalnire...". Poti trimite pozele pe adresa comuna si anume iulaug2007@yahoo.com!
Violeta, felicitari inca o data si recuperare rapida! Sa ne spui prenumele copilului sa il trecem in listuta!
Deni & Vlad & Tudor

witchy_witch spune:
Fetelor, eu m-am hotarat: voi naste la Medlife. Azi ma duc la consultatie ca sa ma ia in evidenta, si apoi voi naste cu ei.
Sper sa nu ziceti ca sunt nebuna, ca in sapt. 39 eu schimb spitalul, dar va rog sa ma credeti ca parca mi s-a luat o piatra de pe inima acuma ca am luat decizia. Si asa doctorul meu nu e in tara, deci mergeam in necunoscut. Asa stiu ca cei de la Medlife te trateaza super bine, si ma simt mult mai in siguranta si eu, dar mai ales pentru bebe ma bucur extraordinar ca va fi tratat sigur bine. Decizia finala am luat-o dupa ce am auzit un cunoscut care povestea cum copil nascut perfect sanatos, baietel care a luat scorul Apgar 10 a fost scapat de asistente pe jos, a facut hemoragie cerebrala. A murit la 2 ani (pentru ca oricum era o leguma, nu se dezvolta nici fizic nici psihic, plus ca nu mai putea coordona nici respiratia, glutitia cum trebuie, adica procese bilogice naturale care erau date peste cap). M-am cutremurat, si al meu sot cam la fel. Si am decis ca mai bine facem un efort financiar dar incercam sa ii asiguram lui bebe conditii care (se PRESUPUN) sa fie mai bune. Cel putin asa speram noi, ca sunt mai sigure la un astfel de spital privat....
Va rog eu mult, fetelor care ati mai nascut cumva la Medlife sa imi spuneti si mie cum a fost. Multumesc frumos. sapt. 39 cu
maricel in burtica

LuciaZ spune:
Buna fetelor! Hop si eu cu .
Trebuie sa va spun o chestie haioasa. Aseara, in timp ce-mi hraneam sotul, a se intelege ca ii puneam farfuria cu mancare in fata, ma intreaba ce mai facut kinderul azi si daca a dat semne ca ar vrea sa iasa. Eu ii spun ca totul a fost in regula si sper sa fie calmul dinaintea furtunii. La care el imi spune: Nu cred ca nasti zilelea aste ca eu sunt foarte linistit si calm.
Concluzia: pandesc sotul sa intre in vrie ca sa pot naste39+
Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Ioana75 spune:
Buna dimineata!
paticut, pentru miine. Stai linistita cu rahi, nici nu o simti, ti-o face in citeva secunde; si il vezi pe bebe imediat ce ti-l arata neonatoloaga
.
violeta, bine ati venit acasa. Ma bucur ca ai avut parte de o nastere fara incidente.
july, eu zic ca mama ta a cistigat.
Ma duc sa incerc sa-mi iau banii de 'trusou', ca au trecut cele 10 zile pe care mi le-au zis cind am depus dosarul.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei