Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 6

stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Felicitari tuturaor sarbatoritelor de azi, sa traiti cu numele!!!.
Luna ti-am vazut printesa si e frumoasa foc, perfecta ca si fratiorul. Cred ca o sa fie foarte fericita mai tarziu sa aiba un fratior asa de protector.
Violetan felicitari pentru puiut!!! Multa sanatate si recuperare rapida.
Paticut si Aylin ce faceti? Semne de nastere?
Eu tot nenascuta si tot fara nici un semnal.
Va pupam,
stefania sapt.40 + 3 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

paticut spune:
Buna seara fetelor..
am fost la eco... totul e ok cu bebe.. am lichid ...si noul DPN - 21 august. vom vedea ce si cum luni sau marti cand mergem la control la gine iar....
pana atunci tinem pumnii fetelor ce au de nascut si se hotarasc bebeii si felicitari pentru Violeta... sa-ti traisca mamico asa in zi mare...de Sf. Maria, sa fiti ocrotiti de Ea si numai bine!!
paticut 40+ 3 cu
Rares

ghinetz spune:
Buna ziua!
Am admirat pozele. O sa trimit si eu...cand oi avea mai mult timp.
Lavinia, bine ca ti-au pus net. Chiar voiamsa te intreb: ai aflat ceva despre "piele marmorata"? Cica avem si noi, ar fi de la circulatie proasta la maini si picioare si e ereditar. Sper sa nu fie ceva mai grav.
Azi am fost la medic. Victor e gras si sanatos. De la 3050 cat s-a nascut a ajuns la 4550. Asta imi da incredere ca desi fara experienta, "metoda" mea de alaptat (a se citi: "fara metoda") da rezultate bune.
In listuta cu intrebari pe care mi-am pregatit-o pentru medic trecusem si faptul ca nu plange decat f rar, cand ii e foarte foame. Si ma gandeam...de ce? Ei...tocmai la medic i s-a facut foame si a plans. Dar a plans!!! Incat d-na dr. m-a asezat pe pat si am stat sa alaptez acolo. Noroc ca nu erau pacienti (doar unii de voiau trimiteri, parca; si i-a rezolvat rapid). Pt colici ne-a recomandat Bonisan. Cica e singurul natural. Eu i-am spus ca Victor doar se inroseste si "se frasuie", dar ca nu plange. A! Si mi-a mai zis ca cel mai bine se calmeaza pe burtica taticului. Eu i-am zis sa mai repete, chiar daca nu e dovedit (ca era si sotul acolo) si sa o dea de buna tuturor taticilor.
In rest...tot cu show-ul de rigoare cu familia pe motiv de "diferente de pc de vedere" in modalitatea de a imbraca copilul. Pe soacra o pot ignora, dar cred ca am fost invatata sa nu o supar pe mama si acum ma termina! Am intrebat-o si pe d-na dr. Si mi-a spsus clar: fara caciulita daca nu e curent. Mai bine copilul tr ferit de soare, decat de vant si frig. Deci sub nici o forma fara palariuta daca sta in soare, dar fara nici o problema fara caciula, chiar daca e putin racoare. Ei! Mama tot nu pricepe. Se face pamantie cand ma vede cu el dezbracat si imi strica tot cheful de a mai iesi la plimbare. V-am spus teroia cu "e necopt". Acum a ajuns la alta: ca daca mi l-a dat Dumnezeu sanatos, eu vreau sa-mi bat joc.. Nu stiu...cred ca o sa o inscriu la niste cursuri, ceva de tricotat., de pictura... Sau la niste shuete cu alte pansionare. Ca vad ca - neavand de lucru - are tot felul de idei
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ghinetz spune:
Iar am umplut numai eu o pagina cu problemele mele. Of! Scuze...
Oana, Stefan si Victor

jadi spune:
Mada, felicitari cu alaptatul, asa am inceput si eu si acum foarte rar ii dau supliment!
Oana, metoda fara metoda e cea mai buna! Si pe maman, inscri-o la un club de bridge sa ii ia ceva timp pana invata . Eu am noroc cu mamele mele care una e "scolita" in Canada cand la 0 grade scoteau copiii fara caciula si una care se scoleste si nu e incapatanata! Dar mai au si ale mele lipsuri, deh, nu pot fi perfecte! Ma tot pisau ca poate nu e laptele bun si le-am explicat ca nu exista aceasta notiune! Si de obicei inteleg ceea ce le spun sau macar se prefac ca sa nu ma supere sa pierd laptele!
Deni & Vlad & Tudor

jadi spune:
Paticut, asta da copil care s-a lasat asteptat pe toate planurile! Lasa ca maine poimaine e 21!
Deni & Vlad & Tudor

Luna1 spune:
Felicitari Violeta!
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

ghinetz spune:
jadi, buna ideea cu bridg-ul.
Oana, Stefan si Victor

Luna1 spune:
Felicitari Violeta!
Oana ignor-o pe bune, nu te enerva ca n-are sens. Eu ieri am fost in oras cu pitica, plus in prima zi la cumparaturi de haine (deci ea avea nici doua zile). Azi am vb cu mama la telefon si chiar radeam ca daca era ea aici imi zicea ca sunt inconstienta si-mi strica ziua. Asa de bine e singura. Tu locuiesti cu ea?
Jadi o sa trimit si eu pozici mai tarziu.
Paticut 21 era dpn-ul meu initial. Lasa ca o sa vezi ca nasti usor, mai e putin.
Alina eu i-am dat deja infacol aseara nu neaprat pt colici dar scrie pe el ca ajuta sa scoata aerul din stomac mai usor.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!