Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by afibebe

Dragutelor am si eu o intrebare pentru cele care va aflati la prima nastere.
Am auzit ca s-ar da pt primul copil o prima de la stat.
Stiti ceva?

merci pt raspuns.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Se da trusoul de 150 ron si 204 ron prima pt copil, plus alocatia. Aia 204 ron se dau f tarziu. Noi abia pe 25 sept ii luam.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

MERCI FRUMOS DE RASPUNS.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 5 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

hop si eu in fuga sa va spun ca suntem bine, ca mi-e dor sa stau la taclale pe forum, ca incepem sa intram in normal (ce-o fi aia?) si poate ne prezentam la semnat condica mai des!
am scris mai multe aici!

numai bine in continuare!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

si de la noi!

La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica! Sa va dea DD sanatate si numai bine!

De asemeni, le felicitam pe mamicile care au nascut in ultima saptamana: Luna, Gogosel si Alexi 22! Sanatate multa si numai bucurii alaturi de puiuti si de cei dragi!

Luna, am citit povestea nasterii micii Adelise si am vizonat si pozele! Este o scumpete de fata, iar Cosmin este un frate model! Impreuna sunteti o familie feicita si asta parca se vede in fiecare por al vostru! Sa va dea DD numai fericire si sa ramaneti mereu asa cum v-am vazut in poze!
PS: pupam niste cutulite de rasturnic plina de personalitate!

Andutzy, sterilizatoare gasesti si in Cora sau Carrefour, aproape orice model si orice marca. Asa ca daca ai chef de shopping ....

Lavinia, ma bucur ca v-ati "albit" la fata si ca sunteti ok. Chiar ma gandeam la voi, ca dispruserati de ceva vreme din peisaj. La multi ani Lorinutei!

Mada, am fazut o pereche de falcute de "frantuzoaica"....m-au vrajit ochii micutei Emily....o sa afac baietii coada la voi la usa....asa ca incepeti antrenamentele pt tir

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Azi s-a dat drumul la net la tot iasul? Simona, te mai asteptam pe aici.

Lavinia, ma bucur ca s-a albit Lorina! S-a albit in urma tratamentului sau 'naturel'? Eu observ ca s-au albit miinile si picioarele la a mea, dar pe fatza e inca galbena.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andutzy, in Carrefour aveau sterilizatoare Avent. Cred ca cele de care spun fetele cu preturi intre 350-450 ron, sunt cele electrice. Eu mi-am cumparat din ala care se pune in cuptorul cu microunde, tot ptr 6 biberoane si intra si pompa de san in el, insa am dat pana in 150 ron. Acelasi pret era si in Carrefour si aveau si de la Primi pasi. Acum depinde de care vrei tu.
O alta varianta este masina de spalat vase, pentru cine o are.
Asta te scuteste foarte mult la sterilizarea biberoanelor, pentru ca le spala la temperatura f mare.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Paticut pupat baiatul pe gropite pe care apropos, nu stiu de unde le are ca nici eu nici tac’su’ nu detinem. Cum mai stai cu moralul? Te-ai potolit cu plansul? Hai gata, mai ai putintel.

Samadhi iti doresc noroc sa nasti repede ca mine. Multumesc pt complimete, nu stiu cat de frumoasa e Adelise dar pentru mine e cea mai frumoasa din lume ca doar e a mea.

La multi ani! Tuturor Mariilor si derivatelor, si eu o am pe mama sarbatorita si ma pregatesc sa o sun.

Witchy mai ai putin si rontai si tu la talpite.

Danis mersi de compliment, astept si eu sa vad pozici cu Bogdan-Andrei. Scremutul e ok asa face si fie-mea.

Voinea tu treci prin ce am trecut eu de vineri incepand, contractii apoi dispareau. Pot doar sa-ti spun ca esti f aproape.

Jadi balansoar pt tine sau pt bebeita? De care ai luat?

Andutzy eu am luat sterilizator de la Avent pe aburi, pot steriliza 6 biberoane in 8 min, e super cel putin eu nu stiu ce as fi facut fara el. Daca ai biberoane Avent eu zic ca si sterilizator tot Avent sa iei.

Lavinia

Mada eu nu pot sa cred cat l-a “imblinzit” fie-sa pe al meu. Cum stai cu alaptatul?

Siminoc bine ai revenit.

AndraZ

Ioana

Acum despre noi. Adelicious (cum o numeste frate-su’) are ora fixa la 4 dimineatza cand plange fara motiv, o schimb, o “umplu”, o ragai (cu greu ca nu vrea) si nimic nu-I trebuie. Nu mai zic ca n-a dormit o noapte in patutul ei, seara mi-e mila mie sa o pun ca e asa mititica sic and o vad singura acolo mi se rupe sufletul, iar spre dimineatza nu mai vrea ea. Plus al meu care nu se mai satura de ea si o vrea in pat langa el.
Am luat cosul de la carut si l-am pus langa pat am zis ca o culc acolo dar tot nu imi place. Ce sa zic, ea saraca e cuminte dar eu sincer nu pot sa nu o tin in brate si sa o iubesc. Al meu sot se roaga de mine sa dorm si eu nu vreau, mi se pare ca pierd timpul aiurea dormind in loc sa o pup.

Alina.a tu ziceai ca ii dai Infacol Elisei, de cand ai inceput? Eu i-am dat aseara ca scrie ca ajuta sa elimine gazul din stomac dar ma intreb nu e prea devreme?

Pup toate fetele.

Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Acum am reusit s-o adorm pe "terorista" de fi-mea....are colici si se maraie continuu zi si noapte, chiar daca e treaza chiar daca doarme. e bine ca nu avem crize cu urlete si tipete, ca slava domnului nu vom fi acuzati de vecini ca ne maltratam copilul, ca si asa urla ea de plictiseala sau de scutec plin....apropo de scutec plin...si copiii vostri au acel "senzor" de "am facut pipi, schimba-ma imediat!"? a mea nu sta nici 5 min dupa ce a facut ceva si urla sa o schimb. fata asta este plina de fitze, iar buzunarul nostru va fi gol mereu ca vom cheltui un salariu pe scutece.

in rest, suntem bine. raportam, implinirea a 1 luna! cu aceasta ocazie am si cantarit-o "putin" si tocmai ce am aflat ca "ne-am ingrasat" cu aprox 1500g de cand am iesit din maternitate....deci avem cute multe in dotare si incepem sa semanam din ce in ce mai mult cu un Sharpei in rest, somn si papa multa, ca avem de unde.

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Danis mersi de compliment, astept si eu sa vad pozici cu Bogdan-Andrei. Scremutul e ok asa face si fie-mea.

am trimis poze cu noi pe mail-ul comun acum cateva zile, deci putem fi admirati

si va multumesc inca o data tuturor pentru raspunsul despre scremut - chiar incepeam sa ma stresez ...

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

Acum am reusit s-o adorm pe "terorista" de fi-mea....are colici si se maraie continuu zi si noapte, chiar daca e treaza chiar daca doarme. e bine ca nu avem crize cu urlete si tipete, ca slava domnului nu vom fi acuzati de vecini ca ne maltratam copilul, ca si asa urla ea de plictiseala sau de scutec plin....apropo de scutec plin...si copiii vostri au acel "senzor" de "am facut pipi, schimba-ma imediat!"? a mea nu sta nici 5 min dupa ce a facut ceva si urla sa o schimb. fata asta este plina de fitze, iar buzunarul nostru va fi gol mereu ca vom cheltui un salariu pe scutece.

in rest, suntem bine. raportam, implinirea a 1 luna! cu aceasta ocazie am si cantarit-o "putin" si tocmai ce am aflat ca "ne-am ingrasat" cu aprox 1500g de cand am iesit din maternitate....deci avem cute multe in dotare si incepem sa semanam din ce in ce mai mult cu un Sharpei in rest, somn si papa multa, ca avem de unde.

"Cere si ti se va da!"

andra, fata ta si baiatul meu sunt intelesi - si la maraieli, si la cresterea in greutate, si la senzorul de pipi/KK

poate e o potriveala, mai stii de unde imi iau nora?

edit: am vazut pozele cu mara - LA MULTI ANI! - sunt sigura ca vreau sa o petesc pentru fii-miu, asa ca trece-l si pe el pe lista... asa mai in fata!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput