Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, o intrebare mai delicata acum pentru cele care au nascut de aproape o luna: mai aveti lohii? Ca eu de mai bine de o saptamana am o scurgere ca in a 4-a, a 5-a zi de menstra, dar bejulie, maro deschis. O fi normal, cand s-o opri?

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

ziua buna la toata lumea: mamici si burtici!

am intrat o fuga sa vad ce se mai intampla pe aici si apoi ma retrag in dormitoarele regale ca mi-e cam somnic. deh, nu s-au terminat turele de noapte.

Paticut, felicitari pt Miron Petru! Sa va dea DD multa sanatate la toti 3 si sa va bucurati din plin de mica minune! Asteptam vesti cand te intorci acasa!

Samadhi, iti tinem pumnii sa iasa bebe cand va fi pregatit, iar tie sa iti treaca pana atunci durerile!

Deni, am vazut pozele noi cu Tudor.....ce mare s-a facut!!!!! Si seamana asa mult cu Vlad...si tu care ziceai ca nu stii daca Dodo va iesi tot asa de "mumos" ca frati-su....ei uite ca a iesit!

Alina (Anya)
asteptam poze cu "petele" tale ca ni s-a facut dor de ele! Faci si tu ca Simo, ne dai cu ratia?

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

Dragelor, o intrebare mai delicata acum pentru cele care au nascut de aproape o luna: mai aveti lohii? Ca eu de mai bine de o saptamana am o scurgere ca in a 4-a, a 5-a zi de menstra, dar bejulie, maro deschis. O fi normal, cand s-o opri?
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Tizo, si la mine a fost la fel...insa de 1 saptamana m-au "lovit" iar. Cred ca depinde de organism. Eu zic c inca nu s-au terminat, desi chiar daca se termina am inteles ca e normal ca aceste sangerari sa tina intre 3-7 saptamani....deci esti in grafic Ce-ti mai face operatia? Esti ok acum?

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by andutzy

bine ca ai intrebat tu, ca eu ma rusinam
daca suntem doua, incepe sa devina normal

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Tizule, e ok. mai putin porul ala prin care curge putin sange cleios(am inteles ca e amestecat cu plasma), dar doct.zice ca e ok. Saru mana de raspuns!

Mergi la inceput

Aaaaa, aveam si eu o intrebare catre mamicile care au mai multa exterienta....cam de la cate saptamani/luni pot pune copilul in ham? Mi-e foarte greu sa fac plimbarea de dimineata cu carutul pt ca e cam greu de coborat pe scari si inca ma resimt dupa efort fizic. As vrea sa plimb copilul dimineata si sa il iau in ham....insa mi-e teama ca pitica sa nu fie prea mica pt asa ceva la 5 saptamani. credeti ca poate dauna coloanei vertebrale daca folosim hamul asa devreme?

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh
Gata, ma duc in parc, in tineretului. Mai iese cineva in acest parc?

Noi! Da nu chiar in fiecare seara, ci mai mult in wknd. Stam pe Giurgiului, la P-ta Progresu, asa ca mai repede ajungem la Oraselu Copiilor. Maine plecam insa din Bucuresti pt. o saptamana, da la intoarcere promit ca nu va iert! Mai ales ca ai o Dariuta de-mi vine s-o mananc!
Chestia cu urlatu la tzatza o patzesc si eu, asta cu atat mai mult cu cat are "completare" la fiecare masa (ce ia de la mine e, de fapt, mai mult un aperitiv ), iar fenomenul e urmatoru: in primele 2-5 minute de supt, curge lapte mult si efortu ei e minim; in momentu in care tre' sa puna osu la treaba, o apuca isteriile. Asa ca Olga e max. 5 min. la fiecare san, cu tot chinu meu de a o tine mai mult. Lapte stiu ca e, da iese mai greu (tre' sa strang tzatza mai tare) - asta am verificat pt. linistea mea.
Si apropo: are careva idee dupa cat timp pot trece la lapte nr. 2?? am impresia ca nr.1 e din ce in ce mai putin satzios, pt. ca gāza mea cere din ce in ce mai mult ca sa se sature si are mese la care ajunge si la 300 ml.!! pe de alta parte insa, are doar 4 mese pe zi, la intervale mari: dimineata la 10:00-10:30, dupa-masa intre 15:00 si 17:00 (depinde cand se trezeste), o masa seara in oras pe la 22:00 si ultima, dupa baie, la 24:00.
In ceea ce priveste bubitele, si-a mea a avut doar pe fatza (da cred ca alt tip), iar pediatra mi-a spus ca le fac toti bebelusii care primesc lapte praf (cantitate mai mare sau mai mica) si ca se numeste "eczema sugarului"; mi-a dat s-o ung cu triderm si vitamina A.
Fornaitu e in continuare si la noi, ii mai pun pe langa ea batistute cu karvol ca s-o mai desfunde; da cand vede pompitza, zici ca o omoara cineva!

Jadi, am priceput cum e cu adeverinta; intr-un final s-au urnit si-aia de la mine s-o faca, azi se duce sotu dupa ea. Am renuntat, pana la urma, la ultimele 3 zile din alea 126, ca sa mi se faca hartia aia de CIC incepand cu 1 sept. Macar am scapat de-o grija, deocamdata.

Tizo, te invidiez!!

Samadhi

Paticut, felicitari si refacere usoara! Sa-ti traiasca flacaul!!

Revin la doleantzele mele de ieri: parula de la mailu comun si stie careva cat sa dau preotului pt. molifta???

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

paticut felicitari!

olguttza am trimis pm cu parola

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

paticut, felicitari, sa iti traiasca Miron Petru!
Tizo, drum bun! Poate vin si eu prin tineretului mai incolo, prin octombrie. Cu molifta aia, intreaba direct popa, ca fiecare are alt tarif.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Andra, eu stiu ca in ham abia dupa 2 luni merge pus bebe, doar daca nu ai unul din ala cum sunt cele de la Chicco in care poti sa-l tii si culcat.
Olgutza, formula nr 2 se da abia dupa 4 luni-eu cel putin asa stiu. Si vit A sa nu folosesti foarte multa deoarece stiu de la un medic ca absorbtia de prea multa la aceasta vrasta poate fi periculoasa pt bebe.

Mergi la inceput