Spuneti-mi si mie va rog daca probleme gen - endometru subtire, trompe subtiri, se pot rezolva prin tratament la SOVATA?
In urma mai multor echografii,am constatat ca endometrul meu este intotdeauna 6-7 mm si cred ca de aceea nu se poate prinde nimic.In plus ovulatia mea este intarziata, datorita ciclurilor f lungi 35-54 zile.
De aceea la sf lunii as vrea sa merg la SOVATA pentru a incerca sa rezolv aceste probleme
Nu stiu daca ajuta la endometru.Eu am facut intr-un an 2 ture la Sovata ( pe atunci nu stiu cat era endometru) si in anul urmator am facut IA si era foarte mic 3-4 mm.Daca l-as avea cat tine as fi fericita.
Dar pentru asta poti sa mergi , la trompe am inteles ca ajuta.Daca mai ai nevoie de alte informatii putem tine legatura pe PM.
ali
ALI, dar stii cumva un endometru subtire duce si la niste trompe subtiri? pe poza de la HSG se vad trompele permeabile dar f subtiri si ma gandesc ca poate exista o legatura intre endometru si trompe in ceea ce priveste grosimea lor.
Am vazut undeva pe aici ca prof Ancar recomanda Sovata pt trompe subtiri
Pup
nu vad de ce ar avea legatura, endometrul se poate modifica de la luna la luna, fiind influentat de hormoni pe cand niste trompe subtiri probabil asa le avem din nastere. important este sa nu fie infundate.
Ticatic de endometru nu pot sa iti zic nimic. Dar de cm lungi si care intirzie, as putea sa zic sa iti faci nicte anlaize hormonale in z2 sau z3 a cm -ului , cum ar fi prolactina, fsh, lh, cotrizol, estradiol, tsh, ft4 . De ex al mien pt cicluri lungi si intirziate si normal la cm mai lung de 33-35 de ziel ci anovulatoriu e responsabil prolactian care imi scade si imi urca cind cum are chef.
Iti doresc mutl succes.
in asteptarea unui ingeras