sotii vostri ies in oras cu baietii?des?
![](images/user_woman.png)
cum se procedeaza intr-un cuplu? o sa radeti, dar desi am cativa ani de casnicie, nu stiu cum se procedeaza! da!!!el mai iese singur, eu mai ies singura....SAU incercam sa iesim cu familii, cu cupluri IMPREUNA!
auzisem la cineva pe aici ca au o zi pe luna in care fiecare iese cu grupul sau de prieteni, bine...amici..
CUM E MAI BINE?
Raspunsuri
Natasa spune:
Acum nu cred ca trebuie facut un orar, dar nu mi se pare nimic iesit din comun sa iasa si fiecare cu amicii lui. Eu ies cu prietenele mele, asa, ca fetele, e cu totul altceva decit iesirile cu alte cupluri. La fel de normale mi se par si iesirile intre baieti, cu bacurile, berile si amintirile lor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
E bine oricum, atata timp cat nu deranjeaza pe celalalt.
Mie imi place mult sa ies cu Tora, doar noi doi, chiar daca mai iesim si cu alte cupluri.
Dar iesim si separat, mai rar, sotia mea chiar ma impinge sa ies cu prietenii, atunci cand am o perioada mai grea sau cand ma simte tensionat de cate am pe cap. Nici nu va puteti imagina cat conteaza o bauta cu prietenii...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
O data pe luna fara partener? Mi se pare foarte putin...
Alessia am un sfat pentru tine... il vrei?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
eu ies cu fetele, el iese cu grupul lui de prieteni (de fapt sunt ai fratelui lui, ies cu totii)
atata sa nu a lase cu treaba pe cap, sau sa am mare nevoie de el
altfel, e liber sa mearga
Doamne'ajuta!
Elise spune:
da, iese cu baietii des, si eu ies cu baietii des, e vreo problema?!
Daca el are chef sa bea o bere si eu nu, sau invers, de ce trebe sa "se sacrifice" unul dintre noi?!
Casnicia nu mi se pare ca trebuie bazata pe sacrificiu.
Nu il iei de barbat si nu te ia de nevasta ca sa te faca mai nefericit decit ai fi fost altfel.
Elise & BBLisa
alesssia spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vreau sfaturi.....
faza este ca...de fiecare data cand s-a intalnit cu fosti prieteni, mai bine zis amici, a venit cu influente nefaste raauuu de tot.....
si...mi-e cam teama.........
diana21 spune:
Inseamna ca noi suntem mai de moda veche. Pentru ca aproape de fiecare data iesim impreuna, nu neaparat singuri, dar suntem amandoi. Bine, noi si avem prieteni comuni pentru ca suntem colegi. Iar in grupul, grupurile noastre, nu se iese "tematic", fete sau baieti. Se iese la gramada, ca sa zic asa...In plus, mie nu imi mai place, da' deloc, sa ies cu fetele, ma plictisesc repede, vreau acasa la Licuriciul meu...Majoritatea sunt necasatorite, fara copii, si discuta despre baieti, sex si cam atat. Aaaa, mai ies cu fetele, da' cu alea cu copii de varsta fetitei mele, si atunci, in parc!
Iar el zice ca la fel, ce sa faca cu burlacii in oras? Si daca zice, il cred! Singurul loc unde merge cu placere fara mine este terenul de fotbal, da' si ala e rar din motive de...lene. Oricum, noi inca ne simtim super impreuna. Eu nici nu ma pot bucura de ceva (chiar si de un banc bun) daca nu pot imparti momentul ala cu el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
alesssia spune:
faza e ca si noi ne simtim super impreuna si ne=am si obisnuit sa iesim doar impreuna. daca a iesit de 10 ori in patru ani , cu altii....e multt.........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Alessia, trebuie sa-ti gasesti un hobby.
Nu fac misto, vorbesc serios: ai nevoie de un hobby. Alt hobby.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)