Hai la inca o cafea
Raspunsuri - Pagina 7
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Maadi
sau o croaziera in Caraibe.
Asta-i destinatie de luna de miere, Maadi.
Ma ceri?

Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Am simtit eu ca este ceva la mijloc. Voodoo, asasini.... Nu zic nimic de rau sa nu cumva sa aruncati cu vreun os blestemat in mine.
In primul rand eu zic sa organizam prima intalnire la new Orleans sau Miami.
Zi repede pe unde ai simtit sa vedem daca ne-a resit ca ne izmenim aici de vreo3 ore.Oase nu-ti dau c-are mama catel.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wonderful, da' de cand e interzis sa razi de una singura? Hm. Fii-mea s-a obisnuit.
Isi ia si ea laptopul si incepe: hihihi hahaha la el.
Adina +Olivia 04.03.2004
S-a luat bietul copil dupa mama-sa!O fi crezand ca-i camera video!Las-o mai mult la mama ta !
Maadi spune:
Mai, chestia cu vrajitoria nu e buna, doar nu vreti sa luati painea de la gura Reginelor din Romania. Daca aud astea ne transforma in zombi. Nu ca as fi prea departe.
wonderful spune:
quote:
Vad ca am facut exces de zel cu vodo,ca nu-ti mai trece,te ia ,asa,in rastimpuri.Ce ne facem,fetelor?In loc sa cada vecinul tont cade una de-a noastra!S-o luam de la capat!
A_Iulia spune:
Eu tot o juma' de zombie sunt. Hai sa facem un intreg!
Jumatate de om pe jumatate de iepure schiop.
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Vad ca am facut exces de zel cu vodo,ca nu-ti mai trece,te ia ,asa,in rastimpuri.Ce ne facem,fetelor?In loc sa cada vecinul tont cade una de-a noastra!S-o luam de la capat!

Adina +
Olivia 04.03.2004
ioanaradu spune:
asa ... am spalat una bucata copil, l-am impachetat, acu' se joaca cu taticu din dotare.
tot la voodoo ati ramas? am pierdut sirul putin ... la ce curs sunteti?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
wonderful spune:
quote:
Mai, chestia cu vrajitoria nu e buna, doar nu vreti sa luati painea de la gura Reginelor din Romania. Daca aud astea ne transforma in zombi. Nu ca as fi prea departe.
Ti-a trecut ora de geografie,ca ma luase cu rece.Stiam io ca-s buna da' nici kiar asa,din prima.Zombi,zombi,pai asa ma kiama pe mine,alintat Zumbilica.
maru spune:
nu Caraibe, eu nu vreau in Caraibe
da' daca ziceti Republica Dominicana, da, ma inghesui prima
si principe vine
Adina, ai incercat sa ii iei printesei tale LeapFrog? parca asa se cheama
aici sunt f apreciate
plus baby Einstein
Doamne'ajuta!