Hai la inca o cafea
Raspunsuri - Pagina 27
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ia sa va imbogatesc si eu ziua cu ceva ce am primit pe mail:
Compunerea unui baiat de 9 ani despre Reproducere
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina.
Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund."
Adina +Olivia 04.03.2004
Eu tre' sa recunosc ca n-am avut asa ceva in clasa!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ioanaradu spune:
Rebiana bine ai revenit. zici ca mai dai o cafea?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
iuliana_2007 spune:
Doamne ce le mai trece la copii prin cap.Nu-mi vine sa cred.Eu la 9 ani nu ma gandeam la asa ceva.

Va mai dau de baut si de mancare:

Si papica

E de ajuns sau mai vreti?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Ioana tu parca esti din grupul albinutelor?
Si eu sunt dar nu prea mai trec pe acolo ca am vazut ca este deja un grup format,pritene si nimeni nu mai are treaba cu celalate persoane.Nu ma mai bag ca nu are rost.
Ma simy foarte bine aici cu fetele astea comice si dragute,chiar daca nu le-am vazut niciodata va consider pe toate prietene,nu am prietene cu care sa ma vizitez

.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ioanaradu spune:
iuliana pai nici acolo nu ne vazuram cu toate, dar poti sa mai intri macar sa citesti, poate ai nelamuriri si sigur daca intrebi ceva o sa-ti raspunda careva. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
A_Iulia spune:
Ioana, n-o distrage pe Iuliana din grupul nostru compact, ca ti-arat eu tie 
O ademenesti, hait?
Adina +
Olivia 04.03.2004
maru spune:
Nimanui nu-i e dor de mine? si eu care vroiam sa vin cu ceva ice wine si chocolate, ca de Sf Maria
astia aici nu pricep cum e cu ziua numelui
am aduc 2 cutii cu timbiti (gogosi mici) si nu pricep ca nu e ziua mea de nastere ci onomastica
Doamne'ajuta!