Hai la inca o cafea
Raspunsuri - Pagina 17
maru spune:
quote:
Originally posted by ina78
Maru nu iubesc legumele nici gatite, dar crude... acum sint in proces de inverzire - in cura am mai mincat si legume... dar nu mai rezist...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ok, te inteleg, si leguma mea preferat e carnea, da daca cer cupilului sa manance legumele din farfurie, tre ssa dau exemplu.
asa ca sunt mare amatoare acu si de legume crude si de legume gatite (stir-fry)
Doamne'ajuta!
ina78 spune:
Si intrii tu prima... asa poate scap... sa fie prea atrasi de noua descoperire... sau te-ai gindit tocmai invers?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
wonderful spune:
Hai ca intru eu prima,dar sa-mi canti ceva ca eu sufar de claustrofobie si sa nu m-apuc de facut acolo urat.Dureaza cam30'.Te tine glasul?Sa te tina!
A_Iulia spune:
Unde intrati voi asa? Cine credeti ca va tine acolo in spital, sa destabilizeze pacientii?
Acas cu voi.
Wonderful, poate mai vrei sa faci o fetita. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Unde intrati voi asa? Cine credeti ca va tine acolo in spital, sa destabilizeze pacientii?
Acas cu voi.
Wonderful, poate mai vrei sa faci o fetita.
Adina +Olivia 04.03.2004
Aparushi zano?Pai noi mergem glont la nevropati;aia-s gata destabilizati.Desi, daca chiar ne punem mintea...
Maadi spune:
Copil mancat, dusat, bea lapticul linistit la Tom si jerry.
Tatic satisfacut - bere rece, meci Dinamo, care a dat si gol, linistit in bucatarie.
Mamica dusata, cremata, linistita la DC.
Ce happy family! Ce bine este sa mai ai si cate o exceptie de la regula.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Maadi
Tatic satisfacut - bere rece, meci Dinamo, care a dat si gol, linistit in bucatarie.
Mama sadica si perversa:halesti copilul spalat?ti-am zis sa-l vinzi nu sa-l servesti,eros,creme si acum tup,la forum.
maru spune:
quote:
Originally posted by Maadi
meci cu Dinamo?
ziceti-mi si mie scor, ca al meu o sa lesine de placere daca ii spun scorul. Ma suna dupa 7pm, cand are o pauza
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Fetili,noi facem un cap. pe zi?Da' ce ,asa bine ne plateste dc?
Parca m-as urni si eu sa facritualul de seara:dus,demachiat,cremuiala,retur dc.da' mai stau.