Master in Constanta mamagementul proiectelor ...
Daca stie cineva daca in Constanta se organizeaza master pe probleme de managementul proiectelor ,integrare europena sau ceva similar ... invatamant la distanta.
Va rog daca puteti sa-mi dati ceva relatii sau linkuri.
Raspunsuri
ina78 spune:
La universitatea Ovidius au o tema de acest gen, din pacate e la zi. In schimb poti cere mai multe detalii sau gasesti informatii pe site.
http://www.univ-ovidius.ro/admitere-uoc/2007/masterat-cifre-de-scolarizare-2007.php
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
tuby68 spune:
quote:
Originally posted by ina78
La universitatea Ovidius au o tema de acest gen, din pacate e la zi. In schimb poti cere mai multe detalii sau gasesti informatii pe site.
http://www.univ-ovidius.ro/admitere-uoc/2007/masterat-cifre-de-scolarizare-2007.php
Multumesc mult de raspuns!
ina78 spune:
Cu placere.
Mi-am amintit ca ceva cu profil asemanator gasesti si la Universitatea Andrei Saguna. Nu stiu insa daca au site.
O sa dau o cautare sa vad.
AILUI spune:
Salve,
tuby sotul meu tocmai a terminat masterul la Ovidius, la Managementul proiectelor de afaceri a avut disertatia acum o luna. Dar nu la zi, nici nu cred ca se face master la zi,cursurile se fac dupa amiaza, de la ora 16/17 la ora 20/21; mergi la Universitate si vezi daca mai au aceleasi teme.
Invatamant la distanta nu au la Ovidius din cate stiu eu, dar nu trebuie musai sa mergi la cursurile care se fac, poti sa-ti cumperi cartile, sau sa le iei de la colegi, si te prezinti doar la examene!
mami ailuI
ina78 spune:
Asa se numeste: invatamint zi - dar cursurile se fac dupa amaiza si in we.
tuby68 spune:
quote:
Originally posted by AILUI
Salve,
tuby sotul meu tocmai a terminat masterul la Ovidius, la Managementul proiectelor de afaceri a avut disertatia acum o luna. Dar nu la zi, nici nu cred ca se face master la zi,cursurile se fac dupa amiaza, de la ora 16/17 la ora 20/21; mergi la Universitate si vezi daca mai au aceleasi teme.
Invatamant la distanta nu au la Ovidius din cate stiu eu, dar nu trebuie musai sa mergi la cursurile care se fac, poti sa-ti cumperi cartile, sau sa le iei de la colegi, si te prezinti doar la examene!
mami ailuI
Si a fost greu sau a fost mai lejer si cam cat a platit?
madaluta spune:
Stiu k si la SNSPA au un master de genul asta si numai la ID. Sediul universitatii este pe str Baba Novac,la intersectia cu Dezrobirii( tramvaiul 101) in vechiul sediu al MTC-ului
Gasesti mai multe informatii pe www.comunicare.ro
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
caterina71 spune:
buna
Cauta si pe site-ul de la ASE bucuresti, sectiunea Mastere on-line si acolo gasesti masterele de anul acesta. Cursurile se fac on-line, cu 3 zile de sesiune intr-un week-end, la finele fiecarui semestru. Eu sunt acum in anul 2 la ei, la business. daca vrei mai multe informatii, trimite-mi mesaj pe PM.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)