Mamici de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
tomasa spune:
Carpatina, Ana, felicitari pt. maine, asta in caz ca nu mai intrati. La multi ani!
Rox, sigur ca te vizitez, multumesc de invitatie. Sau poate iesim undeva ca tu inca esti umblareata, Ana e imobilizata de-aia ma duc la domiciliu . Cat despre problema cu parintii, sa stii ca si eu ma trezesc aplicand "modele" cu care nu sunt de acord dar care imi sunt intiparite in subconstient. Si fac lucruri pe care as fi jurat ca nu le voi face/spune copilului meu, asta mai ales daca sunt obosita, nervoasa si nu ma controlez. Deci, in ciuda faptului ca nu credeam in teoria asta, de cand sunt mama am constatat ca ceva adevar este in ce spun psihologii, cum ca avem tendinta de a aplica in familiile noastre modelul familiilor in care am crescut, asta oricat ne-am impotrivi sau oricat de constienti am fi de faptul ca modelul este gresit. Si asta doar pt. ca este singurul model de educatie pe care il cunoastem la modul real si nu teoretic. Dar lasa ca mai vorbim noi pe tema cand ne vedem...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+
Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sim_stoian spune:
Am revenit si eu. Am avut ceva pagini de recuperat, harnicutelor .
Roxana, , nasoala faza, nu stiu ce sa spun.
Gema, e 150 RON.
Am papat ca o scrofita si cand am ajuns acasa am mai bagat si niste struguri...
Ma duc la dus si la somn, inca nu am de gand sa nasc. Daca e ceva, o sa dau un sms la Roxana sau Teodora, chiar daca e noapte. Asta daca nu va deranjeaza.
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Fetele or fi inca la Thalia? Ferice de ele, ce as mai fi papacit si eu o tigaie picanta si niste papanasi...mai ales ca n-am nimic bun de mancare in casa. Vad ca nu s-a intors nici una sa ne povesteasca, inseamna ca se distreaza bine.
Oricum, frumoasa zi de nascut maine, in caz ca si-o alege una dintre voi. Pup, ma duc sa hranesc si sa culc copilul.
32+
Maria
tomasa spune:
Sim, gand la gand, chiar intrebam de voi. Ar fi atat de frumos sa nasti pe 15 august .
32+
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna , am venit de la intalneala, a fost super, m-am relaxat iar fetele mi-au placut tare, sunt asa linistite
Rox nu te mai necaji, toate ciondanelile cu mamele sunt trecatoare, stiu ca nu era momentul nu mai pune tot la suflet pentru fata
poze37+
Miruna
Carmenita spune:
Concluzia mea, fetelor, este ca nu e usor sa fii adult, sa fii mama, dar suntem puternice, ca asa ne-a facut pe noi Doamne Doamne mai puternice decat barbatii, si le vom duce pe toate. Sanatate sa avem, ca vointa e mare.
Tomasa, lasa gandurile sumbre. Fii optimista, ca o sa iti dea Domnul sanatate!
Legat de Teodora, cred ca s-au orientat la fata locului, ca e normal, dar daca nu are lichid, bebe nu are in ce sa creasca, nu? Eu nu prea stiu multe despre nastere, decat din ce am citit. Chiar asa, legat de citit, cand merg la consultatie si imi spune medicul ce si cum, eu mai imi dau cu parerea ce trebuie sa se dezvolte in saptamana respectiva, ca de, citesc sa vad ce se mai intampla cu bebe. SI medicul, asa amabil imi spune : "Dumneavoastra stiti mai bine!". Si imi dau seama ce disperata ii par lui.
O noapte usoara fetele si pana maine stati cuminti, si voi si bebelinii!
Carmen 32+
Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Moldoveanca,
Sim, spune de distractie mai bine, ca sa ma mai relaxez.
Tomasa, eu intrebam de vizite, pentru ca stiam ca Ana sta in Otopeni si era oarecum in drum sa ne vizitezi si pe noi. Acum ca vine Badiu de maine sigur ca sunt deplasabila, dar si eu ca si tine cu Alex. Aici poate se jucau copiii in curte si aveam si noi putina liniste sa dezbatem subiectul modelelor din familie.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Prisi, pai ce distractie e asta daca ati fost linitite?
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
ma duc sa ma intind, ca azi am cam exagerat , treaba , plimbare (am venit cu un nene cu taxiul care se credea la curse, am facut 20 de minute de la restaurant pan ain Dr Taberei, i-am siz sa o lase mai usor ca altfel ma lasa la spital , da nu cred ca a inteles sau nu mi-o fi vazut "burtica" )
va pupacesc, sa aveti o noapte linistita
poze37+
Miruna