Aspirante optimiste >20 ani(137)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Irene pai asa si trebuie...sa fii optimista si sa crezi tare mult in DD ca el are pregatit un ingeras frumos pentru tine
Fetelor mai stiti ceva de Elara???
Anca, era sa uit, pupici multi pe burticuta pentru Maria si sa iti creasca mare, sanatoasa si frumoasa foc

Maria
poze
In asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

dyanira nu e idioata deloc intrebarea! am mai vb despre asta chiar eu pt ca am folosit 7 ani numai prezervativul si din instinct imediat fugeam la baie prima si ma spalam; iar acum l-am lasat pe sotul primul la baie, cred ca nu dura mai mult de 10 minute iar apoi eu!

Mergi la inceput

Fetelor deschidem un capitol nou? Cine stie sa faca lucrul asta ca eu una nici acum nu ma pricep

Maria
poze
In asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

cine schimba capitolul, stie cineva?

http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamincu spune:

alina_1980, in a cata zi ti s-a pozitivat testul?

irin
http://tt.lilypie.com/7d0op3.png

Mergi la inceput

azi e a patra zi de intarziere a cm, azi de dimineata am facut primul test de sarcina din viata mea, si au iesit II.
inca nu mi-am revenit, cred ca inca nu realizez minunea, incerc azi sa vb la un laborator sa merg maine sa fac gonadotropina corionica umana, si apoi poate o sa realizez si eu!

Mergi la inceput

Irene am pus poze cu finutzul ala mic si dragalas daca vrei sa le vezi...de fapt cin vrea sa vada o mogaldeata zambareata e bine venita

Maria
poze
In asteptarea lui bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_1980

azi e a patra zi de intarziere a cm, azi de dimineata am facut primul test de sarcina din viata mea, si au iesit II.

Ce bine de tine Alina...Felicitari pentru faptul ca ai rmas gravi si atat de usor...Eu una ma chinui de 1an jum si nimic...Dar lasa ca o sa rasara soarele si pe strada mea

Maria
poze
In asteptarea lui bb

Mergi la inceput

va tin pumnii la toate, va , vb diseara la un alt capitol ca acum chiar ca tre sa plec, puteti sa ma intrebati orice, nu ma supar,va raspund diseara, pa pa!!!

Mergi la inceput

Irina s-ar parea ca am deschis sub nou amandoua simultan

Maria
poze
In asteptarea lui bb

Mergi la inceput