Aspirante optimiste >20 ani(137)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

salutare feelor!
La Multi Ani tuturor fetelor cu numele de Maria! sa va dea DD multa sanatate, fericire si sa vi se indeplineasca marele vis de a fi mamica!
anca, o si pe maria ta!
alina , felicitari iubita! sa fie intr-un ceas bun, sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un bebe sanatos si frumos! te rog sa nu pleci la odisee imediat, stai aici cu noi ca sa ne iei pe toate in luna asta! ai spus ca ne vei spune ce simptome ai.
ramonzca, multumesc pt detaliile care ni le-ai dat in legatura cu simptomele. ramo, tu de cand inerci sa ramai gravi?
maryb, te astept cu un test pozitiv!

Mergi la inceput

lilly , bine-ai venit printre noi si se pare ca esti pe cale sa ne parasesti repede! sa dea DD sa ajungi la odisee repede!
bitzisor , daca te duci la biserca, te rog sa aprinzi o lumanare si pt mine, azi este si ziua mea de nume, ma cheama si mariana si din pacate, aici in emirate exista decat 2 biserici catolice, care sunt foarte departe si nu pot sa ajung la biserica pt a ma ruga si a aprinde lumanari. multumesc mult si sa-ti dea D-zeu sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irene m-am uitat si eu acum la pozele tale si m-ai terminat cu mancarea aia

anca 27+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

alina, claudela felicitari si va doresc din suflet o sarcina frumoasa si un bebe (sau doi) sanatosi si frumosi.
Ylari eu personal nu am vazut niciodata un test de ovulatie pozitiv desi dr. mi-a zis ca ovulez normal...so...eu nu am incredere in ele. Nici nu mai fac, sunt bani aruncati pe fereastra...acum fiecare decide. Mai mult ,ma deruteaza si ma deprima... lilly si eu cunosc cateva gravidute carora li s-au pozitivizat testele dupa o saptamana de intarziere a cm...dar, pe de alta parte am patit si eu ca cm sa intarzie 5-7 zile si testele sa fie negative...si cm sa vina totusi. Probabil o dereglare sau ceva. Acest lucru nu mi s-a intamplat decat in lunile in care am prestat "ca la carte" si deci erau sanse sa fie bebe dar...Rezultatul la bhcg il primesti teoretic in aceeasi zi, depinde de laborator/oras. Succes

Hai ca iar m-am intins la scris romane. Scuze
La multi ani tuturor Mariilor si sa auzim de II

nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by irene26

lilly , bine-ai venit printre noi si se pare ca esti pe cale sa ne parasesti repede! sa dea DD sa ajungi la odisee repede!
bitzisor , daca te duci la biserca, te rog sa aprinzi o lumanare si pt mine, azi este si ziua mea de nume, ma cheama si mariana si din pacate, aici in emirate exista decat 2 biserici catolice, care sunt foarte departe si nu pot sa ajung la biserica pt a ma ruga si a aprinde lumanari. multumesc mult si sa-ti dea D-zeu sanatate.

http://tt.lilypie.com/BkOap4.png-iunie 2007

IRENE

[URL=http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU][IMG]

it's not how good you are, it's how good you want to be.

Am fost draguta la biserica, da reste aproape de mine si ma duc special sa aprind o lumanare si pentru tine, sa-ti indeplineasca Maicuta Domnului dorinta.
De fapt aprind si pentru celelalte fete inca una.Va pup ca trebuie sa plec.Ma intorc pe la pranz.

IRINA
+4 sap. si 6 zile

Mergi la inceput

anca, chiar aseara am facut prajituri din fructe, au iesit foarte bune. mai, ce aiurea ca stam departe una de alta, ca asa veneam si-ti aduceam acasa. imi place sa gatesc la nebunie, dar din pacate, nu ma omor cu mancatul, asa ca era bine sa-ti prepar si tie ceva si sa-ti aduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

bitza scuze am uitat sa te felicit sa sa iti doresc o sarcina usoara. M-am buburat tare mult cand am citit...esti si tu una din fetele vechi, de cand citesc eu...felicitari si numai bine iti doresc

nico
http://tt.lilypie.com/4tKjp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

bitzisor, multumesc mult de tot ca te gandesti la noi. si eu ma rog pt fete pt ca bunul D-zeu sa le indeplineasca visul de deveni mamici. si ma rog si pt fetele care sunt deja gravi, pt a fi sanatoase si a aduce pe lume bebei sanatosi.
bulinanico, ce mai faci? rar te vede omul pe aici.
stefiuta, tu ce mai faci? azi ma gandesc la tine si ma rog pt tine iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

lilly bun venit si mult succes cu BB-le, sa apara cat mai repede!

andreutza

bitza, asa stiam si eu ca se sarbatoreste pe 8n sept dar aici pe la noi asa se obisnuieste sa se serbeze azi, multi nici nu stiu ca mai e si pe 8 septembrie, Nasterea Maicii Domnului!!

irene, sa stii ca eu chiar stau aici sa va iau si pe voi!! va zic si de "simptome"

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

neatza fetelor!
felicitari alina, sa ai o sarcina usoara si un bb santatos!

http://tt.lilypie.com/ZuUdp3.png

Mergi la inceput