usi/parchet...asortat sau contrast?

usi/parchet...asortat sau contrast? | Autor: ina C

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!

Ne apucam de renovat si sincer, nu ma prea pricep.As vrea sa arate bine si sa nu regret alegerea facuta.
Deocamdata am ales parchetul in nuanta stejar, insa nu ma pot hotari la usi ( Beyler) intre stejar ( care e putin mai intens decit parchetul) si nuc .

Stiu ca exista subiecte despre renovari apartamente , dar nu le mai gasesc.Ma puteti ajuta, va rog?

Multumesc, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi am ales sa fie pe aceleasi nuante, parchet cires, usi calvados.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

multumesc, aime.Ce marca sunt usile?

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Porta Doors sunt usile.
Eu zic ca alegerea depinde si de cum simtiti voi caminul.Noua ne plac culorile pastel,am mers pe nuante de galben,portocaliu,cafeniu si de aceea am ales si parchetul si usile sa fie in ton.La fel si mobila, livigul e wenge cu canapea portocaliu/maron ciocolata, covoare si perdele portocaliu/galben/maron. Dormitorul mare e ciocolatiu si cel de oaspeti e nuc cu cires.Per ansamblu sunt in acelasi ton. Imi plac si contrastele dar am facut ce-am facut si am ramas la culorile mele dragi.
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Pt lemn natur mie imi place mult fagul. Are culoarea mierii si mie cel putin imi da o stare de bine.

15+

Mergi la inceput