Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

si de la mine si o intrebare...unde se mai gasesc, fetili, cercei din aceia care se pun la copilasi cu pistolul (eu vreau ptr cineva mare care are deja gauri, dar sa fie finuti si nu f scumpi )
la toata lumea

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
mai, eu am fost sincera, ti-am zis ca daca nu-ti place, schimb albastrul asta, pentru tine in mod cu totul si cu totul special

Imi place mey...cum ar putea sa nu-mi placa? Dar imi si place sa te necajesc... Altfel cum ai mai scoate capul la iveala sa mai stie lumea de tine?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralu: suntem oameni si e normal
Aime: la Coriolan sau prin Mall. Din pacate nu stiu la ce preturi gasesti cercelusii si nici aspectul.

Mergi la inceput

Aime,oricum te agat eu la o plimbare sau la o cafea dar sa-mi spui unde gasesti cercei,ca vreau si eu...Sa-i pun in bagajul pentru maternitate.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aime
si de la mine si o intrebare...unde se mai gasesc, fetili, cercei din aceia care se pun la copilasi cu pistolul (eu vreau ptr cineva mare care are deja gauri, dar sa fie finuti si nu f scumpi )

si eu stiam tot ca in Mall se gaseste asa ceva. Preturi - habar nu am.

Mihaela, in curand va saturati de mine si ma veti ruga sa plec mai repede de aici

Asa e, Darria!

acum am si eu o intrebare: unde, in Iasi, se pot vinde actiunile detinute la o firma (e vorba de cele detinute de parinti, daca stiti la ce ma refer)...

Mergi la inceput

da' asta ati vazut?

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Ieri s-a nascut bbMATEI, de Amironeanu !

Copiez stirile ce le-am primit noi de la surioara Andreei:

"e baietel, 3.750g!
cursul evenimentelor: dimineata la 9 prima jumatate de pastiluta contractii ff usoare care s-au oprit la 11. la 13 a doua jumatate de pastiluta. contractii usoare incepand cu ora 14. la 18 dilatatie 2 cm. la 20.30 dilatatie 4 cm, voma, contractii mai dureroase. la 20.55 a urcat sus cu contractii dureroase rau, dilatatie 5 cm. pus perfuzie la 21.15 introdus epidurala. la 21.30 a venit pe lume Matei dupa 3 impingeri!!!!! nu s-a rupt, nu au taiat-o, nu s-a fisurat! Matei a inceput sa tipe imediat! am fost si i-am vazut aseara la 22.30. andrea era bine, Matei e superb! Va pup! "

si de la noi felicitari, Andreea!!!!!!!!! Sa creasca Matei mare, sa pape bine si sa nu planga mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
acum am si eu o intrebare: unde, in Iasi, se pot vinde actiunile detinute la o firma (e vorba de cele detinute de parinti, daca stiti la ce ma refer)...

Este o firma in Copou,TGH Investment,langa terasa Time Out...Am inteles ca mai este o firma si prin Podu Ros,dar nu stiu exact unde este.

Miha si Robert

Mergi la inceput

aha, merci! stiu unde este TGH...
cineva mi-a mai spus ca la Sinta, vis-a-vis de Tesatura ar fi singura firma din Iasi. Dar nu stiu cum ii zice.
Mai cercetez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

BINE AI VENIT MATEI !
Sa fii sanatos,voios si mincacios si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
Andrea,sa va traiasca flacaiasul si sa te refaci repede,repede!
Multa sanatate si tie si printesei.L-a vazut pe fratior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Adi,cum iti este?Ti-a trecut migrena?

Mergi la inceput