Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Andrea,nastere usoara!

Veve...ce sa-ti urez..decat "La multi ani cu sanatate,fericire,dragoste si numa' bine!!" si pune o poza undeva sa vedem si noi cum ai sarbatorit.

Aime,sa-ti fie de bine concediul si petrecere placuta de casa noua!

Raluca ,ma bucur ca ne mai bagi si pe noi in seama :)!

Cristina,sa inteleg ca n-ai facut nimic pana acum din fondantul respectiv?
Glucoza ptr fondant poti face topind tablete de glucoza solida sau inlocuind cu miere,daca nu gaesti lichida de cumparat..

MA duc sa mai citesc din urma,fetelor,am o migrena de nu ma pot misca..de doua zile deja.
Nu-mi trece cu nurofen nici cu solpadeina(de astea folosesc de obicei) ce sa mai iau ca nu mai pot.Ma doare capul de mi-e rau,mi-e greata,ma dor ochii,imi tremura picioarele cand ma ridic din pat si-mi bate ritmic un ciocan in crestetul capului.
Help!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ba da,Adi,am facut trandafirii pe care i-ai vazut pe culinar.
Dar am combinat pasta cu lapte praf si vroiam sa incerc si alte combinatii.Trebuie sa te mai bat pe tine la cap cu imbracatului tortului in pasta...
Si glucoza solida de unde iau?

Ti-ai luat tensiunea?
Ia incerca jumate de propanolol de 40 mg.Mie imi mai cedeaza si cu asta plus magneziu cu B6(preparatul sanofi,nu cel romanesc)
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Tot eu.. mai poti incerca o canita mica de cafea cu un pic de zeama de lamiie(asta daca nu e tensiunea prea mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by carmenp
fetili cele doo, raluca si nadia, glumiti, no?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Sigur
Asa glumim si pe mess saaaaau mai rau????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Se gasesc tablete de glucoza prin magazine,pe la raioanele cu ciocolata.
N-am vazut trandafirii,am sa intru sa vad,dar mai tarziu cred caci acum nu pot privi in monitor prea mult.

Propanolol zici? Vine sotul acusi si-l trimit la farmacie ca io nu ma simt in stare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna tuturor!
andrea nastere usoara si multa sanatate!
veve, la multi ani!
azi a tipat la mine o vanzatoare ca denisa a luat doua boabe de struguri din ladita... am ramas blocata, n-am putut sa reactionez...

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare!!
Fetele gospodinele ajutati-ma si pe mine cu un sfat.
Duminica Stefan face un anisor si m-am gandit sa ii fac un tort deosebit(nu eu,cofetaria sa ii faca ca singura prajitura pe care stiu sa o fac e negresa ..)
Poate aveti un link cu forme haioase de torturi...ma gandeam la o buburuza sau masinuta...si unde imi recomandati in oras sa dau comanda?
Multumesc tuturor.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by lullabay
Poate aveti un link cu forme haioase de torturi...ma gandeam la o buburuza sau masinuta...si unde imi recomandati in oras sa dau comanda?

Buburuza: mergi "la bucatarie", la deserturile Nataliei - are explicat pas cu pas cum poti face buburuza.
Am ursuleti, salvati de pe culinar. Daca vrei: da-mi o adresa de e-mail sa trimit pozele.
alte idei aici:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14647
Nu stiu unde poti face, sa fie si sanatos pt. pui mic. Daca vrei pt. el poti face tu acasa ceva separat din branzica si fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,in primul rand cred ca ar trebui sa te hotarasti la care cofetarie vrei sa dai comanda de tort si mai apoi sa mergi sa-i intrebi daca fac sau nu forma dorita de tine.Ei de obicei lucreaza dupa anumite...tipare,nu fac ceea ce ai vrea tu.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc mult Daria de raspuns.
Nu cred ca ii dau lui tort ca vreau din ciocolata si nu i-am dat cioco inca...
Iar eu nu am curajul sa ma bag ,ca de felul meu sunt mai neindemanatica....
Adresa de mail e roxana79us@yahoo.com

Mergi la inceput