Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, am o rugaminte....nu stiti pe nimeni care inchiriaza o garsoniera sau apt cu o camera pt nepotii mei: nepoata studenta la medicina in anul 3, iar fratele ei student anul 1. Garantez pt ei ca-s seriosi si parintii la fel.
Multumesc anticipat,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Saptamana trecuta i-am facut si eu analizele Stefaniei (cele gratuite, ca este nascuta in aug) la Synevo. I-au luat sange din vena, dar din spatele palmei (sper ca intelegeti). Trebuie neaparat sa o laud, la inceput a scancit un pic (mai mult pentru ca ii tinea mana fixa), dar apoi nu a spus nici pas. Am un copil tare curajos! Tot acolo i-am facut si pt. gradinita (exudat faringian, coproparazitologic si coprocultura), dar chiar daca am avut trimite de la dr. de familie a trebuit sa le platesc (62 lei), asa ca mai bine asteptati pana dupa 1 septembrie si gasiti un lab. care le face gratuit. Tot pe fisa pentru inscrierea la gradinita sunt trecute si analize pentru parinti (raze si sange -VDRL-ul), dar sper sa ne puna dr. de familie parafa fara sa ne ceara analize.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu cred ca e absurd sa ma radiez in fiecare an doar ca sa duc niste analize la gradinita...n-ai ce face atunci cand trebuie sa-ti faci dintii sau ai avut o raceala zdravana ce a lasat urme..dar asa de aiurea doar ca sa duci la gradinita..
Cred ca dr de familie ne cunoaste suficient de bine ptr a ne da niste hartii la mina cum ca nu santem un pericol ptr societate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetele, dati` mi idee de-o locatie pentru un luat din mot, mi-ar conveni daca as putea inkiria un spatiu unde sa aiba si citeva paturi si sa vin cu mincarea mea

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by adi69

Eu cred ca e absurd sa ma radiez in fiecare an doar ca sa duc niste analize la gradinita...n-ai ce face atunci cand trebuie sa-ti faci dintii sau ai avut o raceala zdravana ce a lasat urme..dar asa de aiurea doar ca sa duci la gradinita..
Cred ca dr de familie ne cunoaste suficient de bine ptr a ne da niste hartii la mina cum ca nu santem un pericol ptr societate...

Adriana

si totusi profesorii se radiaza in fiecare an - sau cel putin asa era cand lucra mama mea.
iar VDRL-ul...nu cred ca medicul de familie poate semna pt asta, stiu ca se cere efectiv rezultatul la analiza de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

of, o veste rea...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106342

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Ca vorbeati de analize pentru copilasi la gradi.Trebuie sa facem si noi, printii? A! Si unde e Synevo, asta, ca tot vorbeati pe aici, dar am considerat ca nu ma intereseaza

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Synevo si Medicover au acelasi sediu - una e policlinica cealalta laborator sau asa ceva...

Nici mie nu mi se pare normal sa fac in fiecare an radiografii. Cand esti cadru didactic si lucrezi cu copiii - ma rog asta e, insa nu vad de ce ar trebui sa fac eu radiografie an de an..., eu parinte... o alta aberatie - fireasca pt Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Danna,multumesc mult de tot,sper sa ajung pe la tine!

I-am facut si eu analizele lui Mihnea,ieri tot la Synevo!Aseara am luat rezultatele si din pacate sint contrariata din urmatorul motiv:
- hemoglobina e 12 iar nivelul Fe e 26 -adica jumatate din minim
Cum o fi posibil?
- i-au iesit corp cetonici in urina,care in mod normal ies la bolnavii de diabet
Lui i-a iesit glicemia 72 -deci in limite normale
Merg sa-i refac sumarul de urina,dar nu as mai merge sa repet si analiza de singe.Ma intreb totusi cit de corecte sint analizele...
El a fost fost foarte cuminte,nu a plins deloc,chiar daca e prima data cind i se recolteraza singe din vena.
Mi-a promis ca va fi curajos si asa a si fost!Pfiuu si eu imi faceam o mie de griji...!
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

M-am hotarat pana la urma sa merg sa-i fac analizele lui Robert,pentru alergie,la cei de la Medcenter.Pentru gradinita ce fel de analize se cer? Ma gandesc cu groaza ca va trebui sa-l mai intep inca o data si pentru astea.

Cristina,daca vrei niste colorant rosu,praf,iti dau cu mare placere.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Miha,colorant rosu praf!
Oauu,suuper,asta e fain si nu strica consistenta pastei,de unde ai
l-ai cumparat?
Multumesc frumos!Cum intru in posesia lui?

Mergi la inceput