Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

inspirata am fost sa intreb despre apa din botanica... noroc ca era coada... multa lume cu bidoane si canistre...
o zi suportabila pt toata lumea... eu voi sta la bucatarie pe caldura asta

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinaserban spune:

Salut fetelor, bine v-am gasit si eu.
Cristina ai dreptate suntem colege de etaj :). Nu cunosti nici o doamna draguta si sufletista care sa vrea sa stea cu un copil? As vrea sa ma intorc din concediu, si am inceput cautarile, care pana acum nu s-au soldat cu ceva concret :( . Dar inca mai am timp .
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

buna fetelor,
pe mine ma ingrijoraza rau de tot schimbarile astea de clima,
mai ales cand vad cat e de cald acum afara si stiu ca si la voi e la fel. eu as vrea sa fac zacusca zilele astea dar ma mai gandesc...

legat de parastase (adriana are unul), mama mea stie ca sunt impotriva acestui obicei la care se lasa de regula cu 'barfe' si i-am spus ca atunci cand v-a fi cazul prefer sa fac pachete (caserole de unica folosinta) cu aperitive si sa le impart direct de la biserica. adica fara rauri de tuica ,vin,bere (ca oricum se consuma cam mult in ultima vreme). si asa voi face, chit ca toata comuna barfi o vreme.

carmen , multumesc frumos
herra, da. alea sunt figurinele ,le-am gasit si eu in sfarsit dar mi-au trebuit cateva luni ... si dublu clik
da, vin si eu la clb. balantelor
va doresc zile mai racoroase

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cristina (Palmirah), scuze ca raspund abia acum. Da este deschis Centrul in prima saptamana din septembrie. Nu stiu exact sa iti spun ce copii vor veni atunci, dar vor fi cativa, stai linistita. Poate vine si Gabi cu baietii ei, ca tot n-au venit vara asta deloc-deloc pe la noi!Ei, ce zici Gabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, nu zic nimic ca tot am fost pe drumuri vara asta. Ma uit ca deja a trecut si de pe 1 iar duc copiii la rude o saptamana.
Chiar as fi vrut sa ajung, dar timpul ma preseaza, apoi acum sunt mai marisori si-mi permit sa-i las o ora doua singurei. Dar cand o sa-mi iau masina...sigur o sa ma deplasez mai usor.
Oricum mult spor si sa-ti mearga din plin.
De exemplu maine as merge cu ei la Mall Moldova sa vad daca s-a deschis noul loc de joaca....dar vreau si sa dau cu var, asa ca tre sa vad cum ma impart.
Pupici,
GAbriela si biaetii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stiti cumva unde se fac teste alergologice si cam cat costa?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mihaela, am vazut ca cei de la synevo au ceva teste alergologice. preturile sunt de la 400 la 800mii lei vechi. intra pe pagina lor si vezi acolo si adresa din iasi( langa casa modei). si parca si roderma face astfel de teste- pe langa billa.
pupici si sanatate multa!

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Dar cand o sa-mi iau masina...sigur o sa ma deplasez mai usor.

Gabi si cam pe cand?

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Oana, mamica de doin pitici voinici, sper eu in doi ani...dar cine stie...poate vine msotenirea de la unchiul Sam sau poate castig la Loto...
Am inceput ieri sa varuiesc la copii in camera, ei au fost in schimb cu vecinii la Moldova Mall, cica e frumos, spatiul pare mai mare, caci au piscinuta cu bile, tot felul de jucarii noi...asta e parerea copiilor si a vecinilor, cand ajung si eu acolo, va comunic...
Adriana, cum te-ai descurcat ieri?

Pupici si o duminica minunata,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Diana. O sa merg maine la cei de la Synevo sa intreb.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput