Iasule, mandra cetate (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

da, multumesc pt felicitari (titlul subiectului, ca sa nu existe nici o neintelegere)
si eu tot balanta

edit: una acra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

pace ?! pentru echilibrul care ne caracterizeaza...
iar pentru titlu, imi scot palaria ! OK?

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine ai venit Adina, sa iti traiasca baietelul!

Alina, smile, e cald, uneori suntem mai obositi si alte ori nu ne facem intelesi. Din nou bine ai venit, si sper sa ramai!

Gabriela, forte proaspete... super. Eu desi am ajuns acasa de mai putin de o luna as pleca impuscata inapoi in concediu... Of, simt uneori ca pic de epuizare... Cred ca o fi vremea ca despre varsta nu scot nicio vorba! Ce fac baietii? Cum s-au simtit?

Adriana, ... eu am preferat intotdeauna la evenimente de astea - si nu numai - sa apelez la o sala de restaurant, cu mancarea si deservirea lor... Iarta-ma ca ma bag in seama... insa sincer, pe vremea asta nimanui nu ii foloseste ca tu sa stai in bucatarie si sa gatesti la nesfarsit si apoi sambata sa astepti preotul, sa pui iar masa, sa stai in picioare in fata celorlalti si apoi sa si strangi dupa ei. Plus durerea din suflet, plus oboseala... daca ti se face rau, cu ce ajuta?
La 25 de oameni, cauti o firma de catering macar pt restul mancarurilor, daca borsul e musai sa il faci tu... sincer nu cred sa ajunga asa scump incat sa nu merite... Tine cont si de caldura, si de faptul ca multi nu vor manca prea mult si vor lasa in farfurie... de te doare inima dupa munca ta... repet, scuza-ma ca ma bag in seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Andreea... chiar asa... cand a trecut timpul? si eu am avut o vara de foc, dar tu chiar ai prins canicula nu gluma! Iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cred ca stiti dar eu abia in seara aceasta am vazut: 5-9 septembrie la polivalenta targ imbracaminte + incaltaminte. Program vizitare 10-20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daca vedeti pe undeva produse cosmetice de la Himalaya va rog mult sa-mi spuneti si mie.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Mihaela: ce produse cosmetice vrei? am un mag. naturist in apropiere si pot sa intreb maine daca au sau daca aduc pe comanda. Stiu ca au produse de la himalaya, poate au si cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Darria,vreau lapte demachiant,lotiune de corp pentru copii,sapun hidratant pentru copii si crema pentru iritatii.
Multumesc!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Bine, intreb maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

herra, gata cu cosmarurile! dar m-a tinut treaza raisa, a plans mai toata noaptea. cred de la un canin care se chinuie sa iasa, sau de la d2?
azi am fost cu fetele in botanica prima data...a fost relaxant! apa de la izvorul de acolo e buna pt copii mici?
adina, bun venit!
pupici tuturor!

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput