Cand apare un bb si nu vrei asta...
Raspunsuri - Pagina 41
Lemoni spune:
wow nici nu am rabdare sa citesc chiar ca a explodat subiectul asta!
Ma duc in urma sa vad ce am pierdut si revin .
hannen spune:
quote:
Originally posted by qsarquote:
Originally posted by principe
cineva vorbea de morula..cred ca este f confuza
la 4 zile dupa fecundare viitorul bb se aflain stare de morula ,adica o grupare de 16 celule.in a 5-a zi de la fecundare sunt 64 de celule care se numesc blastocit.
in a 10-a zi se afla bine implantat in mucoasa peretelui uterin.
la 21 de zile deja are inima,la 30 de zile are inima ,ficat ,coloana vertebrala cartilaginoasa,la capusor apar petele oculare.la 35 de zile organele interne functioneaza,pielea detine cele trei straturi ,apar minutele si piciorusele....
Ba deloc. Eu afirm ca pe-un copil il poti iubi si dori cu muuult inainte de conceptie... cand este abia in stadiul de concept. Si de-o mie de ori mai mult cand il "intuiesti" in pantec - chiar si sub forma unor celule care se divid. Sau poti sa nu-l iubesti / doresti deloc. Niciodata. Dar nu vad ce legatura are asta cu subiectul.
Repet: este discutabil, din punctul meu de vedere momentul pana la care o intrerupere de sarcina este etica. Sau daca este. Insa a impune cuiva opinia mea, a-i cere sa-si traiasca viata dupa normele mele... asta cu siguranta nu este etic. Nici moral.
QHoni soit qui mal y pense...
Hahaha,dupa ce te-a pus la punct fiind mai bine informata o dai in filosofii.Ridicol.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Veve spune:
quote:
Originally posted by annablue
Subiectul si-a atins scopul (ba chiar l-a depasit cu mare "gratie").
Si, cum spunea unul dintre moderatori care abia astepta sa-l inchida, eu ca si initiatoarea acestui subiect, rog moderatorii sa-l inchida ca altfel ajunge la ZZ... Si e pacat...
Ohh,nu e la Zz inca?!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6