Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alehiam/alehiam.jpg)
alehiam spune:
Teodoran, multe felicitari! Un bebe mancacios si necolicos. Sa creasca mare si frumos!
Naannnaa unde esti... ziceai ca baietii sunt lenesi, si deja avem 3 si inca cativa care se anunta cat de curand
Eu mai vreau sa mai stea bebe in burtica, macar pana pe 24 cand ne vede doctorul.
Mad
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Sim, draguto, eu as veni cu tine chiar acum, ca mi-e o foameeeee. Iar amatoare de dulciuri sunt tot timpul, desi nu abuzez, dar sunt asa de departe de voi.......
Irina 31+
Mada28 spune:
Felicitari Teodoran. Bine ai venit pe lume voinicule! Sa fii sanatos, mancacios si sa te bucuri de o viata frumoasa.
M-au prins emotiile cand am vazut isprava lui Teodoran. Dar asta e ... Incepe distractia...Important e ca bebeii sa fie sanatosi si noi sa nastem usor... Timpul trece repede. VA pup
+34
Luca MIhai
sim_stoian spune:
Chiar asa, Tomitza pe unde e? Si Tomasa? Si Ana?
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
alinus_25 spune:
Bee, Mandarinutza se cam vede treaba ca nu-mi mai pot permite nici o iesire pana la colt la paine. Si sotul m-a certat ca nu am chemat croitoreasa acasa, si la naiba, ca doar nu ma puneam la 10 lei in plus drumul ei. Dar cand am plecat mama finei mi-a zis ca e ff aproape, insa nu si de etjul 4.
Bee, cu spitalul, ai dreptate, e ca-n pestera. Cat am stat pe acolo cu perfuzia, mi-au spus cate picaturi trebuie sa curga si m-au lasat a nimanui. M-am specializat in perfuzii, imi cronometram si ajustam singura viteza. Nu si in branule. Cea de sambata seara s-a infundat duminica dupa-amiaza, si am pus iar popoul la bataie.
Cat despre dureri......si eu am avut aceeasi senzatie astazi, la urcat scarile, ca mi se rupe tot planseul pelvin, efectiv m-am chircit pe strada cu mana la fofo.
Sa mai risc un drum(cu taxi) sa-mi fac ecografia? V-am zis ca ma intereseaza colul. Eu stau la etajul 3..., si ma gandesc ca la intoarcere... si sotul s-a reintors la servici.
Annisia, se vede clar ca bb Yanis e la purtator. Si pana acum ziceam ca stau cuminte, doar ca nu am priceput ca e musai 100% in patutz.
Alinus 31s cu
Iulius
Uuuuf, cat mai e!
Gabriela77 spune:
Wow, Doamne, ce emotionant! Teodoran iubita, felicitari pt bebele Andrei! Te asteptam cu amanunte! Sanatate multa! Sa va bucurati de bebe!
Deci….eu de-abia acum realizez! Noi chiar o sa nastem!
Sim! Doamne ajuta sa ai o nastere usoara! Ce putin mai este! Ne punem pe galerie!
Annisia, ti-a venit si tie cheful de a naste? Noi venim cu …un vin bun! Sa nu zici ca sintem chitrosi! Ma bucur ca sint bine baietii lui Ayumi! Annisia, ce burta mare poti avea fato! Eu nu stiu zau cum rezisti….
Alinus, nu te panica, stai cuminte in pat! Are dreptate Bee, nu mai iesi nicaieri!
Roxana, vad ca in sfarsit te-ai cumintit! Asa! Pana vine dr, cuminte!
Gabriela 35+
Sara
sim_stoian spune:
Gabriela, tu vii cu sarmalute
De alea facute in oala de lut.
Sim 36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
la apel, Alehiam.
Ma pusesem in pat sa dorm un pic, dar nu fu chip ca l-a apucat sughitzul pe bub si m-am trezit.
Viu eu la laptop, vad 5 pagini scrise desi erau doar 2 cand am plecat de la birou, si ma apuc de recuperat. Cand ce vad: a mai aparut un pui.
S-a dus naibii si somn si tot si m-am pus pe jelit asa emotii m-au cuprins.
Doamne, Teodoran, sa iti traiasca bebe Andrei, as fie sanatos si tu sa te refaci repede si sa ai laptic pentru bebe mic. Multa sanatate si multi pupici pentru voi amandoi!
Am amutzit. Nu constientizez ca s-a dat startul la nasteri. Sporovaim de atatea luni cu sfaturi, idei, informatii, incat abia ma obisnuisem iar acum dintr-o data incep sa apara ingerasii. Off Doamne. In curand vom fi mamici. Ma opresc ca altfel bocesc pana maine.
P.S. Annisia, pun si eu de-un Campari Orange, ca asta imi place mie, la alte coktailuri nu ma bag ca nu ma precep, dar daca e nevoie se baga al meu sotior ca el le are si-i si place.
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
Pai credeam ca tu aduci sarmalele Sim.. sau sunt deja amintire?
Ce-a zis sotul tau cand a auzit ca o sa nasti in cateva zile? Ca data trecuta - cand a nascut Ayumi parca- a fost tare amuzat ..32+ cu
Ioana
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Gabriela, tu vii cu sarmalute![]()
![]()
De alea facute in oala de lut.
Sim36+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Ma execut, Sim! Vin si cu sarmalute numai sa fie totul bine! Doar ca tocmai ce am spart capacul de la oala de lut! Cred ca de la emotii.....
Gabriela
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)