Asta e problema cu romanu'... Lasa capul in jos si merge mai departe...
Fara suparare Andriushca, nu vb de cazul tau pt ca stiu cum e sa bati drumul aiurea pana la capatul orasului ca au facturat niste dobitoace in loc de 3 cutii... 32 cutii... Si cate si mai cate.
Dar nu ar trebui sa-i lasam, americanii fac reclamatii si daca au fost pagubiti cu 5 centi. De aia au sistemul ala foarte bine pus la punct de service clienti. Acolo te spala pe picioare pt ca esti client, nu accepta spaga sau bacsis, in afara de restaurant si iau orice produs inapoi, "no questions asked". Noi, "e lasa ca nu e asa grav", "ce mai are rost sa ma enervez aiurea". Ar trebui inchisi toti teparii astia, nu tolerati. Din pct asta de vedere Ikea e foarte bun doar ca nu au materiale de constructii.
Apropo, asa am luat si eu o baterie de chiuveta cu 150 lei(tot de la Brico Store) si dupa o luna i-a cazut bila atasata la maneta de deschidere a apei. Am rezolvat-o eu cu Picatura ca doar nu era sa o scot din perete. Nu mai bune sunt alea din Obor de 30 lei? Le ti 6 luni si le arunci, ca de, iti da mana...
Si gresie si faianta mai bine mergeai la Cesarom la fabrica sau la Delta. E in zona Militari-Pacii plin de magazine cu gresii si faiante, Spania, Italia, autohtone, tot ce vrei.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)