'neata!
Sanzi, da, gradinita este de stat, si eu sunt asa de incantata de cum arata, ca nu cred ca ii mai caut sa o aduc aproape de casa...ca imi place mie acolo, nu as mai pleca...![]()
Ieri fata mea a fost singura din grupa care NU A VRUT SA DOARMA LA PRANZ!!!
Stiti ca va spusesem ca avem o problema cu somnul de pranz, nu il serveste!!!M-am cam suparat pe ea, mai ales ca nici macar nu a stat cuminte, a stresat-o pe doamna, nu a vrut sa stea decat la ea in brate. Azi astept vestile de la ora 4
cu nerabdare, sper sa se dea pe brazda.
In schimb ma bucur ca nu mai avem probleme de acomodare, o duc si o las linistita, fara plansete, dimpotriva e asa de scumpa ca ii ia de gat pe cei care plang si incearca sa ii linisteasca, le explica tot felul de chestii ca sa ii faca sa nu mai planga! va dati seama ca daca anul trecut cand am dus-o prima data la gradi stateam cu inima in gat pana la 4, acum plec linistita de acolo, fara griji in privinta ei.
o zi buna!
_
IUBESC VIATA!
neata neata
am revenit de la Sinaia, am avut vreme tare buna si ne-am relaxat....eu mai putin ca deh, am fost la munca, baietii s-au distrat de minune.
azi l-am lasat pe Patrick la gradi, nu ne-a bagat in seama, s-a apucat de joaca cu masinutele cu baietii....i-am zis ca plec la servici, la care a raspuns: "pleci la servici? bine. pa". si atat. sper sa fie asa si in zilele viitoare.
recuperez acum paginile citite...
si deschid si capitol nou ca asta s-a cam lungit!
o zi buna tuturor!