* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 136) *
Raspunsuri - Pagina 10
baby_r7 spune:
esaria e prea devreme, mai asteapta si tu....am vazut la ticker-ul tau ca esti z22 din 28.............
sau daca tii neaparat fa un test de sange.........
bafta si te asteptam cu vesti bune........
pusi nu ai venit de la dr. nici acum?
cum te simti?
claudela nici tu nu mai intri sa ne da-i de veste nimic?
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
pusichet spune:
salut
multumesc pentru gindurile bune, dar nu vin cu vesti bune
deci, am facut 5 teste care s-au pozitivat, am ajuns azi la medic dupa ce simbata seara pe la 7 am inceput sa am dureri foarte mari de burta si hemoragie pe care o am si acum dar mai putin cantitativ.
azi la betahcg a iesit 8.9, dr. a zis ca nu e sarcina ca e tot negativ.
am intrebat-o de ce s-au pozitivat testele si a zis ca embrionul s-a format dar nu a migrat spre uter de asta am inceput sa am hemoragie.
eu, acum incep sa obosesc, nu foarte tare dar sint ceva modificari, si nu am pofta de mincare deloc.
simbata am fost in oras si mi-a fost asa de rau ca mai aveam un pic si lesinam, dar am baut apa si am iesit la aer si mi-am revenit, probabil de la dureri.
azi, cind am venit de la medic am aruncat toate testele, si am zis ca de acum cum o vrea DD asa o sa se intimple.
pupici la toate fetele
2001
poze
http://tt.lilypie.com/JFXWp3.png
pusichet spune:
a zis dr. ca al ei betahcg <10 este negativ.
si ca nu a putut sa-mi dea utrogestan pentru ca daca se fixa pe trompa atunci era si mai grav.
si mi-a recomandat FIV la chisinau, ca sa fac un efort si sa string bani si sa merg sa fac, dar eu zic ca mai incerc si natural ca daca s-a prins de 2 ori bine fara succes, o sa se prinda si alta data.
2001
poze
oanasm spune:
pusichet imi pare fff rau ca treci prin chestii de astea, noi toate
suntem alaturi de tine
eu nu inteleg o chestie...testele ti-au iesit pozitiv, analiza de sange e in crestere ...si dr spune ca nu e sarcina? nici extrauterina? la acelasi medic ai fost ca inainte?
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
uricarudiana spune:
buna dimineata va zic si eu desi s-a cam dus spre pranz de acum....
ramona , la multi ani si dela mine, sa fiti sanatosi si tu si BB si sa fii fericita!!!!
toate fetele de aici si sper ca pe 15 multe sa aveti vesti bune.
pusichet, nici eu nu stiu ce sa zic. eu una nu imi explic de ce daca nu s-a prins ca lumea si embrionul nu a rezistat, de ce valorile sunt in crestere...
ca de la 6,1 la 8,9 e ceva...
mai ai un pic si e 10...
eu consider ca trebuia sa scada , nu?
te-ai dus la acelasi medic?
eu zic sa iti repeti analiza dupa vreo doua zile, ca prea e ciudata rau!
iti doresc sa ai curaj si putere sa treci peste aceste momente crude si sa gasesti forta de a merge mai departe si de a face ce e bine pt tine si familia ta. un
de la mine!!!
http://tt.lilypie.com/6XR7p3.png
nimic nu face o femeie sa se simta mai implinita decat un BB...
vrmoana spune:
Pusichet si eu am aceleasi nedumeriri ca si Oanasm. Teste pozitive, valoarea bhcg in crestere.![]()
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze
waiting for my baby
pusichet spune:
da oanasm la acelasi medic, nu stiu de ce zic ca nu e sarcina, habar nu am.
la ecografie a zis ca pe ovarul stg mai am lichid progestativ, iar dreptul e curat, iar uterul este liniar.
2001
poze
voicu_bebi spune:
ana...imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva...si doctorii astia au anumite grafice ...ca la ei trebuie sa fie peste 10 sa fie sarcina...stau sa ma gandesc ca tu ai facut beta hcg saptamana trecuta si ti-a iesit 6 si acuma 8.9 a crescut putin...dar totusi esti sigura ca nu este sarcina? te pup si mai du-te la alt dr..este acelasi la care ai fost si saptamana trecuta? te pup si ai mare grija de tine...

ramona...ce o fi facut la analizele la sange? asteptam vesti...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
pusichet spune:
cind am vazut ca de simbata a inceput hemoragia, am zis ca singurul lucru care o sa ma clarifice o sa fie analiza de singe, ca ma asteptam sa fie mai mica, sau chiar 0 dar cind am vazut ca e mai mare, cu putin ce-i drept, iar incep sa ma gindesc la toate cele.
nu stiu incotro sa o apuc, daca totusi e sarcina si nu se vede la ecografie, nici la betahcg ca e prea mica.
oricum stau cuminte, nu am luat nici un medicament care sa influenteze sau sa afecteze, stau si astept ce nu stiu dar..
si mai e o chestie care e prima mea zi de ciclu?,ca nu stiu cum sa o calculez, sa fie de simbata de cind au inceput hemoragia?
2001
poze
alinutza23 spune:
pusi si eu am aceeasi nedumerire ca si celelalte fete. De ce nu te duci si la alt doctor? Nu mai sta, poate e ceva acolo!
http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
Noi doi
GOD is a DJ