Meg, eu cind am de judecat o situatie de genul asta, ma gindesc intotdeauna la consecinte si pe acestea le atirn in balanta.
Fiindca nu cunosc persoanele implicate nu pot sa spun ce-as face cu precizie dar as lua serios in considerare sa le spun parintilor, riscind ca nepoata mea sa se supere pe mine fiindca am pus-o sa-si infrunte parintii. Cred ca la virsta ei ar fi cazul sa-si asume responsabilitatea faptelor si asta mi se pare o buna ocazie.
Zau ca as crede ca as facea-o pentru ea, pentru binele ei!
Poate ca daca as fi sigura ca in urma relatiei cu baiatul acela ar avea de suferit, mi-ar fi si mai simplu sa le spun parintilor ei.
S-ar putea sa aveti surpiza ca parintii sa inteleaga in sfirsit, cu ocazia de care vorbeam, ca fiica lor a crescut, ca fiica lor are anumite nevoi, dorinte si ca asta nu inseamna ca nu si le poate implini cu acordul lor sau chiar fara acordul lor.
In tot cazul, asta m-ar scuti de marea rusine de-a fi tinut totul secret, in cazul in care iese "rau" cu baiatul. Nu vad la ce i-ar mai folosi nepoatei (si nici parintilor) atunci, discretia mea.
www.helpsonia.com
Baiatul abuzeaza de naivitatea ei...pana la un punct merita sa ti secret, dar totusi mai incearca o discutie cu nepoata.
Ali29
si Enrico 7ani
poze