In curand imi schimb canapeaua. Stiti cumva cat ma costa sa vina o maisna de la Urban s-o ia?
PS: canapeaua deja nu mai poate fi folosita, n-o pot da nici macar de pomana
Procedura care zic io ca trebuie sa dea roade
- afli cand vin gunoierii pe saptamana
- pandesti masina gunoierilor
- cobori si discuti cu ei - le oferi niste bani ca sa-ti care canapeaua sau intrebi ce alta solutie exista daca nu o vor pe prima.
Mie asta-mi trece prin cap. Asa as face.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Sau pandeste niste tigani si vb sa vina sa o ia. Eu asa am facut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Cu tiganii rezolvi cat ai zice peste! Si nici nu stai sa te milogesti de cei de la REBU (unii sunt f tafnosi) si nici nu le mai dai nimic. Nu e civilizat, dar e practic. Asta e!
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
Da, si vecinii mi-au zis ca sa vb cu tiganii Abia ii astept
Multumesc ptr raspunsuri!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Dar ai grija sa lasi canapeaua la usa...sa nu le placa la tine si sa mai vina si alta data!