Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

va mai amintiti de noi ??? noi da de voi pentru ca va citim zilnic . Si pentru ca am uitat la care felicitare ne-am oprit asa ca va facem urmatoarea urare :
toate cele 82 cu cele 42 si cei 43 , si si cele 90 de .

Am vazut toate pozele cu toti bebei unul mai "mumos" decat altul

noi raportam ca suntem bine crestem , inca nu ne descurcam cu toate lucrurile asa cum ar trebui dar invatam ( mie frica de "mor" sa-l curat in nasuc - desi am citit cu foarte mare atentie cateva pagini mai in urma unde e foarte bine descris procedeul , dar e un nasuc atat de mic ...) .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pupam toate fetele. in sfarsit am reusit sa stau pe scaun la calculator ca pana acu ma suparau rau de tot cusaturile........si hemoroizii
deci pe 4 augist s-a nascut MARIUS ANDREI de 4 kg si 51 cm prin nastere naturala. povestea e fff scurta : primele contractii de dimineata si foarte rare ceea ce m-a facut sa cred ca e alarma falsa. pe la pranz s-au intetit. am sunat dr, i=am spus. fiind sambata nu era la spital ci la vreo 2 ore de Bucuresti si m-a sfatuit sa plec la spital si sa caut dr de garda cu care vorbise in prealabil....... oricum io eram convinsa ca nu nasc. de aci incepe maratonul nasterii: la 14.45 am cronometrat ultima contractie, am sunat dr, ne-am imbracat, ne-am machiat , ca deh, nu puteam sa ne scremem nepomadata, am chemat taxiul care a venit dupa vrei 15 min , am ajuns in 40 min la Giulesti.m=a urcat pe masa, dilatatie 4 fuga la sala de nasteri. io tot convinsa ca nu nasc. la sala de nasteri mi se explica ca nu mai e timp pt epidurala si ca oricum travaliul e inaintat si la expulzie doare si cu anestezie si fara. ma sui in pat, vreo 30 min am contractii puternice si repede pe masa de nasteri. moasa o femeie super imi explica cu multa pedagogie ca daca colaborez din "3 scremuturi am scapat" . ceea ce s=a si intamplat si la ora 17.40 s-a nascut un baiat "cu picioare de ruigbist" mosit de medicul de garda pt ca dr meu n=a mai avut timp sa vina caci am nascut inainte.
oricum toata stima pt. Drita Prodan de la Giulesti, medic rezident dar super. si pt moasa care m-=a ajutat enorm. cam asata e toata povestea nostra. scurta si cu final fericit. pupam

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Mihaela, sa-ti traiasca "rugbystul"! (daca vrei, pot sa-ti spun o pila la echipa nationala ) si tie, refacere rapida!
n-am uitat ca suntem vecine de cartier, asa ca astept un semn de la tine daca si cand o sa vrei sa iesim cu puii.

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

s] si nastere usoara tuturor gravidutzelor Multumesc si eu fetelor ptr felicitari . Azi plecam si noi in sfarsit din spital. Ura ! Peste cateva ore vine tati sa ne ia. Fetele, sunt paralizata de frica : urmeaza prima noapte singuri cu bb si nu stiu daca o sa ma descurc cu el. Sper sa fie totul bine. O sa va innebunesc cu intrebari. Oti, multumesc din suflet ptr sustinerea morala

Mami de bebe
Christ (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Semnam si noi condica. To nenescuta si tot fara semne de nastere.
Intre timp o sa profitam si diseara mergem la film in aer liber.
Pupici la toate

stefania sapt.40 + 3 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by stefania_97

Buna fetelor,

Semnam si noi condica. Tot nenescuta si tot fara semne de nastere.
Intre timp o sa profitam si diseara mergem la film in aer liber.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hello!

felicitari tuturor mamicilor noi, va doresc puiuti cuminti si mancaciosi!

eu am nascut acum o saptamana, o fetita de 3.400 si 53 de cm. nasterea a fost naturala, fara epidurala.
de sambata suntem acasa si ne adaptam una cu cealalta. in prima zi a fost ok, a urlat doar 2 ore in prima noapte, iar in rest a fost cuminte, papa si doarme. nu prea vrea sa doarma in patut noaptea, dar incercam sa lucram la asta.
de mancat ii dau doar san, mananca destul de mult. astazi la pranz a supt 2 ore, iar azi noapte m-a trezit din ora in ora si a tot supt cate 10 min. sper sa intre cat de curand intr-un ritm ceva mai uman, ca sunt cam zombie, plus ca ma dor sfarcurile dupa ce suge asa mult.

am citit din urma mai pe sarite, incerc sa recuperez.

va pup pe toate si celor nenascute le tin pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna ziua fetelor....

Raport: 2 in 1...col inchis, nicio contractie, inca stam.
maine la 1 ma duc la o noua eco sa vedem cum stam cu lichidu' si cu toate celelalte.

alt raport maine. Deocamdata plina de nervi si stressata pana la maxim.
Alina.. zi si mie o vorba buna ca nu mai stiu de mine.. bocesc ca o proasta..

multumesc.

paticut 40+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Doamnelor, tinere mamici,

Noi suntem la etapa 2 in 1 si vrem sa trecem mai departe intrucat suntem in a 40 sapt si nu mai putem. Stiu ca se urgenteaza natural declansarea nasterii cu care la mine nu a mers si cu ulei de ricin. Cum e treaba asta cu uleiul? Cat se bea? Cum se bea? Da rezultate? L-a incercat cineva? Ca eu mi-am propus sa nasc maine (ati mai auzit ceva mai trasnit decat asta?)

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 37+

-> Album foto <-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ashera - bine ati venit acasa , binenteles ca ai sa te descurci si in prima noapte si celelalte nopti care vor urma , noi suntem aici , unde ne sti tu , si binenteles ca te vom sustine .

felicitari Iulia si bine ati venit acasa impreuna cu Iris Maria , si permite-ne sa ii uram un prim LA MULTI ANI fetitei tale pentru ziua de maine

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput