Tehnica de negociere win-win

Tehnica de negociere win-win | Autor: Chuny

Link direct la acest mesaj

Stie cineva ceva despre aceasta tehnica ? Cum se pune in practica ? Cum invatam sa negociem cu un client ? Pe net gasesc mai mult cursuri particulare despre acest subiect dar nu am gasit un document care sa descrie aceasta tehnica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

in linii mari, e tehnica de negociere pe care o abordezi atunci cind vrei o colaborare de durata - deci e de preferat o abordare colaborativa nu competitiva, se merge mai mult pe incurajarea relatiei cu clientul...sau ce o fi el.
Am facut un curs de genul asta la un moment dat, imi pare rau ca nu il am in forma electronica sa ti-l trimit.

Daca ai anumite intrebari definite, poate pot sa te lamuresc.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Sib - ai vesti bune?

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pegasis, mersi de linkuri, dar cu engleza mea de balta nu inteleg mare lucru. in schimb, am avut stralucitoarea idee sa traduc win-win in franceza ( caci ei traduc tot, n'est-ce pas?) si am ma gasit articole pe net la subiect.

Elise, mersi mult. Deocamdata incep sa ma documentez putin, caci s-ar putea sa am nevoie la un posibil job de asta.

Spicule, nu, inca nu am primit raspunsul. Astpt cu nerabdare, dar si cu frica. Intre timp am primit o oferta mai "naspa" si inca astept raspunsul de la primii. Daca e negativ, ma duc la ashtia nashpa

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magda20 spune:

solutie de compromis

Magda, mama Sarei (15.01.2007)

Mergi la inceput