Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 24
ina78 spune:
Iuliana nu stiu cum e cu mincatul sanatos... cind esti insarcinata, insa stiu ca acum sint pofticioasa, mincacioasa... si iubesc dulciurile... deci cred ca va fi o proba grea.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Maadi spune:
Iuliana iti admiram iar micuta, poza cand doarme pe jumatate de pat este bestiala. Ma bucur ca este bine micuta rasfatata.
Ioana - Yami, yami, suna bine reteta ta. Eu nu am incercat cu ciuperci, dar mi-ai dat o idee de ce sa mai gatim. Si noua ne plac ciupercile foarte mult. Tare dulce Matei.
wonderful spune:
I 
dulce toate 'fetili'(doar is moldoveanca,ce..beep).Pan' la urma trebuie sa ma arunc in B sa-mi cunosc macar o parte din prietene.Cel mai destept lucru pe care l-am facut anu' asta a fost sa intru pe forum-ul asta.Sa-mi traiti si sa nu va skimbati,ca va bat!
ina78 spune:
Wonderful poate ajungi mai repede in B decit au ajuns fetele la mare. Ca va astept de citeva luni...
cu berea la rece.
O sa expire. Sau trece sezonul.
In schimb noi in Bacau ajungem cm de 2-3 ori / an cel putin. Asa ca ... sa te prind ca nu ma astepti cu o cafea. Ca viiiinnnnn.... anul asta sigur.
iuliana_2007 spune:
quote:Madi acolo avea vreo 3 luni si un pic si am avut o surpriza mare sa o vad asa pt ca stiam ca ea nu se intoarce,nu se plimba in pat in asa fel incat sa ajunga asa.Cand am vazut-o am incremenit.m-au trecut toate apele,pana la urma ma bufnit rasul si cum aveam aparatul la indemana m-am gandit sa ii trag si vreo cateva poze ca sa vada cand va fi mare ce nazdravana a fost.
Originally posted by Maadi
Iuliana iti admiram iar micuta, poza cand doarme pe jumatate de pat este bestiala. Ma bucur ca este bine micuta rasfatata.
Ioana - Yami, yami, suna bine reteta ta. Eu nu am incercat cu ciuperci, dar mi-ai dat o idee de ce sa mai gatim. Si noua ne plac ciupercile foarte mult. Tare dulce Matei.
Si de atunci este plina de surprize,tot timpul sunt cu ochii pe ea.Ma trezesc mai ne poimaine ca merge deabuselea si o vad in spatele meu
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Iuliana... ti-e ca vine la cafea si la calc. si nu mai apuci tu de ea sa intrii pe Dc, nu???
iuliana_2007 spune:
Fetele dar ce de invitatii va trageti.![]()
Uite asa se leaga pritenii,ce sa-i faci.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
andrath spune:
Buna reteta! Azi incerc, maine va comunic rezultatele, desi pentru siguranta cred ca-l pun pe barbata-miu s-o incerce primu' ca-i mai iscusit in bucatarie...moldovean, ce vreti! D-aia l-am si luat de barbat ca astia is raruti rau. Mancaciosii is mai desi!
Sincer io m-am cam plictisit! N-am nici ce citi, toate subiectili bune e inchise, voi sunteti pe la munca, ca si mine de altfel
, sau ocupate cu bebicii...Ce fac io inca o ora d-aci inainte?? Citesc presa? Sau, poate, muncesc?
Hai sa va intreb si pe voi ca p-astia dup-aci i-am capiat: pot pune parchetul nou peste ala vechi si deplasat? Hmmm? Ca n-am chef de santier acuuuuuuu'
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
wonderful spune:
Iuliana,ai o fetita de milioane!dar la fel si burtica ta.Intotdeauna am privit cu drag si respect gravidutzele!Sa va traiasca!
Cat priveste reg. ala de slabit,sa mananci cat mai putin,inseamna de fapt ca dintr-o praj. sau ciocolata sa musti 1 data.Mi se pare draconic si de-a dreptul frustrant,dai in nevroza!
Nu-i o regula sa ramai mare dupa nastere,ori am fost una din exceptii:eram slaba si cu tzatze mari.Credeti-ma ca nu-mi placea,eram ca o stinghie,numa' ciolane.Frumos e sa ai corpul armonios,sa cada hainele pe tine ca pe o FEMEIE adevarata,nu ca pe un vrej.Dupa ambele nasteri am iesit ca ciumafaie,ziceai ca-s bolnava nu ca am nascut.Soi rau,deh!
iuliana_2007 spune:
quote:Ina nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva
Originally posted by ina78
Iuliana... ti-e ca vine la cafea si la calc. si nu mai apuci tu de ea sa intrii pe Dc, nu???
Eh lasa ca e bine.O sa dea si tati
."Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze