Va rog mult dati-mi si mie niste locatii de magazine tip plafar in sectorul 2 din Bucuresti, daca stiti... multumesc frumos!
sapt. 37 cu maricel in burtica
Pe strada Lizeanu- partea stinga cind vii dinspre stefan cel mare, in magazinul DOmino de la intersectia Lacul Tei cu Maica Domnului, pe Teiul Doamenei...e plin de magazine plafar in orice zona te duci.
Soseaua Iancului, cam la 50 de m de la intersectie, langa magazinul de articole sportive Class.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mihai Bravu, langa Bucur Obor. Nu pe partea cu piata si parcul, ci vis-a-vis, langa banca de pe colt (Pireus parca).
P.S. E deschis pana la 9 seara.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
In magazinul Obor, Etajul 1, intrarea dinspre Piata.
In pasajul Lipscani, dc vrei in centru.(nu stiu ce sector e acolo)
Cel din magazinul Obor intrarea dinspre piata este cel mai bine dotat si cu preturile cele mai mici din tot Bucurestiul . Eu de cate ori vin in Romania bag vreo 5.000.000 pe acolo in creme si plante medicinale.
mihaela
La Piata delfinului (sunt 2 magazine: unul chiar in cercul magic, intrarea dinspre tarabe + chiar inauntru, la tarabe, pe partea dinspre cercul magic)
Pupici, bafta si sanatate!!!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
Nu era mai bine sa spui unde anume in sectorul doi te intereseaza ca sa nu scriem noi zeci de magazine intr-un sector mare cam cit un orasel de provincie????
Cine poate sa-mi spuna unde se gasesc magazine Plafar in centru zona Perla - Piata Romana - Universitate? Multumesc!