*Aspirante optimiste > 20 Ani ( 135 ) *

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ancuta pupici la fete si de la mine.
Baby , eu fac bine, incerc sa va urmez sfaturile si ma stresez cat mai putin, nu stiu cat reusesc, insa incerc. Si astept momentul cand tu vei spune ca ai vazut II!!!
Referitor la testele de ovulatie, in cazul meu au fost doar ca sa ma streseze, fac de vre.o 4 luni, insa doar o singura data am vazut si eu doua liniute clare si rosii, in rest doar cea de control rosie si cealalta doar roz. Luna asta e la fel, de aceea doar am facut un test asa..de control pentru ca ma simteam mai fierbinte de dimineata, semn ca se produsese ovulatia, iar testul meu tot rosu + roz a aparut...ce sa mai cred, de acum nici ca mai fac. Teo2irna a avut si ea tot teste asa in luna in care a ramas gravida, deci nu sunt foarte bune. Teo
Pupici tuturor

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetelor!!!!!!
va intreb ceva: Mi-am pus 4 seri intravaginal o pastiluta de utrogestan. Daca intrerup acum , ce se poate intampla? Nu am nici un semn de sarcina si ma gandesc ca imi pun degeaba si am sa ma dereglez cu totul.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

fetele? ce faceti? stati cumintele in casa duminica?
noi am fost azi la muzeul satului, nu mai fusesem de vreo doi ani si a fost tare frumos!!!
ce sa va mai zic, suntem intr-o dispozitie grozava...
voi ce faceti? ce s-a mai intamplat?
pe toate!

http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
Noi doi

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

anca, pupici mariei .
baby r , bineinteles ca am prestat la greu aseara, dar si-n seara asta ma asteapata program artistic.
blanche , bafta la prestat si sa fie cu ochisori!
mai fetelor, eu folosesc aici teste de ovulatie "clear blue', dar nu stiu de ce nu se pozitiveaza la voi, ca la mine linia a doua a aparut mult mai intens colorata decat cea de control. si nu numai luna asta, dar si luna trecuta s-a intamplat la fel. dar macar sper sa fie cu folos testele astea super pozitive ale mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Salutare fetelor!!!!!!
va intreb ceva: Mi-am pus 4 seri intravaginal o pastiluta de utrogestan. Daca intrerup acum , ce se poate intampla? Nu am nici un semn de sarcina si ma gandesc ca imi pun degeaba si am sa ma dereglez cu totul.

Pozici
In asteptarea lui BB2

Daca esti in ziua 20 din 28 asa cum vad eu poti samai pui vreo 6 zile ,dupa care intrerupi si daca nu e bb vine CM la timp.
Blanche,Irene si Maria va pupa pe voi

anca 27+

Maria
poze

Mergi la inceput

rontzy , la un CM de 26 de zile, incepi testele din a 9-a zi a CM. bafta!
crengu , eu nu cred ca te dereglezi de la utrogestan daca il opresti inainte de cu 2 zile de CM. de ce crezi ca nu esti gravi?

Mergi la inceput

Multumesc Anca, dar daca nu e bebe si pun aiurea? Parca as vrea sa intrerup mai repede. Eu asta as vrea sa stiu, daca intrerup acum, e mai rau decat daca mai pun 6 zile?

Pozici
In asteptarea lui BB2

Mergi la inceput

rontzy , la un CM de 26 de zile, incepi testele din a 9-a zi a CM. bafta!
crengu , eu nu cred ca te dereglezi de la utrogestan daca il opresti inainte de cu 2 zile de CM. de ce crezi ca nu esti gravi?
alinutza , este foarte bine ca esti intr-o dispozitie foarte buna, pt ca acum este perioada propice! sa fie cu spor si noric!

Mergi la inceput

Parca stiu ca trebuia sa ma doara sanii. Ai mei n-au nicio treaba, sunt molesiti si cumintei. Colul ala e la fel de jos ca pana acum si nu-mi dau seama daca e inchis sau nu, dar nu cred ca e inchis. Vroiam sa stiu la fetele care au ramas de curand, daca le dureau sanii inainte de test. Sau poate mai e timp sa apara semnele.

Pozici
In asteptarea lui BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Parca stiu ca trebuia sa ma doara sanii. Ai mei n-au nicio treaba, sunt molesiti si cumintei. Colul ala e la fel de jos ca pana acum si nu-mi dau seama daca e inchis sau nu, dar nu cred ca e inchis. Vroiam sa stiu la fetele care au ramas de curand, daca le dureau sanii inainte de test. Sau poate mai e timp sa apara semnele.

Pozici
In asteptarea lui BB2

Pe mine nu ma durea nimic,nu avem niciun simptom de bb.
Nu cred ca este vreo problema daca intrerupi utrogestanul acum.

anca 27+

Maria
poze

Mergi la inceput