Aradence minunate! (78)
Raspunsuri - Pagina 30
ILDI25 spune:
Saluatare
Mai, da ce de gradinari avem noi pe-aici. Felicitari 
Carmen i-a placut Melaniei la gradi?Mai vrea sau se lasa?
Tu cand dai examenul ? Cu atatea emotii pe cap nu ma mir ca faci ulcer ...
Ioana felicitari lui Nicolas plimbaretul
.Felicitari si gradinarului Alessio .Cum a fost prima zi ? Hai povestiti-mi sa stiu la ce sa m-astept pe cand o sa ne vina si noua randul,mai e mult pana atunci dar...
Ildi si
David (2 mai 2006 )
ILDI25 spune:
Milena bine-ai venit in grupul nostru
.Am vizionat pozele cu Mihnea ,sunteti frumosi. Astept sa ne mai scri.
Clau probabil Raul se va acomoda repede la gradi daca are atatia prieteni in grupa. Unde i-l duceti ,in Vlaicu(scuze daca ai mai scris,n-am retinut).
Credeam ca deja esti in concediu de luni, dar nu vor astia sa te lase asa usor
. Concediu placut!
Ildi si
David (2 mai 2006 )
ILDI25 spune:
Alinush daca merge si Dragos de maine la gradi si ti-a venit si ajutoare Anca ,inseamna ca de maine esti in concediu
.Fain de tine. Sambata o sarbatoriti pe Ade?
Flavia a fost ok ieri la Szeged? In we va fi sarbatoare mareee si la voi
.
Gabi faine pozele din concediu, din pacate concediul intotdeauna trece repede
. Felicitari lui Tudor curajosul pentru sariturile spectaculoase in piscina
. Ioana si-a gasit si ea prietenuta de jucat in nisip , totul a fost frumos, mai mult pentru ei caci pentru noi parintii concediul e ceva imaginar. Dar las' ca cresc ei mari si ne vine si noua randul ,dar atunci vom fi deja babalaci ,nici asa nu-i bine ...offff 
Ildi si
David (2 mai 2006 )
ILDI25 spune:
Veronica superbi trandafirii
, Asa frumosi n-am vazut in cofetarii ,probabil mai face si altcineva dar oricum eu iti admir indemanarea si rabdarea ,m-am uitat de multe ori si peste pozele cu torturi sunt asa frumos decorate si cred ca sunt si bune
.
Eu recunosc nu ma pricep la prajituri si nici nu-mi place sa le fac ,n-am rabdare ,chef ,mi se pare totul atat de migalos dar la mancat sunt prima ,as manca la dulciuri pana as exploda
. Bine mai fac si eu un piscot ,o crema ,chiar am habar de ceva dar nu m-as baga la torturi .
Cand am chef de ceva bunnn si mai complicat o sun pe cofetara mea de serviciu (mami) si ea imi indeplineste dorinta. Poate de aia nici nu ma stresez ca stiu ca am la cine apela si e mai simplu ![]()
Acum de ceva timp am pofat pe dulcineea ,i-am comunicat deja ,sper s-o pot savura cat de curand ![]()
Ildi si
David (2 mai 2006 )
ILDI25 spune:
Diana se apropie toamna si ti-a revenit pofta de scris,ma bucur
.
Am vizionat pozele cu Vladut mafiotul
si m-a socat
perete pictat ,m-am gandit ca-i opera lui Vladut" pictorul". Timi e o scumpa , mai ce repede au crescut nu demult erau bebei.Am remarcat si schimbarea ta de look,chiar mi-a placut ,e o culoare interesanta si iti sta si bine, dar acum mai facut asa curioasa cum arati blonda
.Mai ales ca te-ai vopsit acasa, poate imi face si mie Carmen o programare
. Astept o poza cu tine blondina ,daca ai timp ,daca nu e de-nteles ca esti in febra pregatirilor , daca nu pana vi din concediu ...![]()
Spor la impachetat si concediu placut !
Ildi si
David (2 mai 2006 )
claudia1900 spune:
Ceau fetelor,ma bucur ca am terminat cu zugravitul,asa o sa am timp mai mult sa va cunosc mai bine.
Am incercat sa intru si ieri,dar nu stiu de ce am avut probleme cu logarea.
as vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa-mi pun poze pe forum,am incercat dar nu am reusit,in schimb am reusit sa-mi deschid album dar mai departe nu-mi mai iese.
Sa stiti ca m-am uitat in albumele voastre,frumosi copii aveti,sa va traiasca.
va pupicesc pe toate si astept ajutorul vostru.
adablackcat spune:
Sal'tare fetele! Am fost aseara la plimbare pe mal, ne-am intalnit cu Cristina Rubi si bubulina ei rotunjoara si frumoasa! L-am vazut si pe Vasile cum alerga dupa Vladut, care pedala de zor! L-am privit cu admiratie cum merge pe bici fara roti ajutatoare. Fugea Vasile dupa el ca-si de-te drumu' piticu pe panta in jos!![]()
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Am vazut si eu o parte din poze, ale lui Gabi pana acum, si sunt foarte frumoase!
Nu deschide cineva sub nou?
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Am deschis subiect nou AICI. 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze