Aradence minunate! (78)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna ziua,fetelor!

Ma primiti si pe mine in randul vostru? Sunt o proaspata mamica din Arad (am nascut la Szeged in acelasi timp cu Alina a.)si va urmaresc de ceva timp,dar nu indrazneam sa ma bag in vorba

Pupici,

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ei uite cine si-a facut curaj....milena!ea e o fff dragutza mamica de iulie-august care l-a nascut pe mihnea la 4 zile dupa elisa si care creste in tandem bulina mea.adica mai pune unul o suta de grame nu se lasa nici celalalt.vaccinureile fara sa vrem le-am facut in aceleasi zi,chestii de genul.i-am tot povestit de voi.
in alta ordine de idei ca sunt super nesimtita si spun cu intarziere
la multi ani ADELINA!
sa ajute DD sa ai parte de tot ce e mai frumos in viatza,de multa sanatate,bunastare si noroc!
va multumim pt aprecieri,ieri am primit pozele de la botez si incerc sa le pun azi,maine.
acum ma duc sa ma uit pe pozele dianei si ale lui gabi.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

diana sunt mortali micutzii tai!la vladutz nu-mi dau seama dar la timeea se vede ca a crescut fantastic!si e atat de fotogenica!sa va traiasca,eu chiar nu mai stiam nimic de voi...mai dar aveti si un aparat pe masura....
gabi sunt tare frumoase pozele.lui tudor nu-i mai e frica de apa.cand am vazut o poza cu tine si ioana pe plaja mi-a trecut prin cap ca la anu asa voi fi si eu.si tu sa mai pui ceva carne pe tine,zau.daca vrei iti mai dau eu ca am de unde.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Adelina!!! Scuze de intarziere, dar de mai mult de o saptamana imi impart timpul intre Timisoara si Arad, abia acum am reusit sa intru pe forum...
Gabi, Ioana, multumesc de intrebare, mama e inca in spital, probabil pe miercuri-joi o externeaza si apoi mai sta la noi 10 zile pana la control....nu se stie cand o sa ajunga si ea acasa... In rest, toate bune.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, ma bucur ca mai dai un semn de viata.

Alina, cand o mai vedem pe broscuta ta???

Milena, bine ai venit printre noi . Pune-ne poze cu Mihnea, sa-l vedem si noi.
Ce fain ca se inmultesc randurile, atat ale mamicilor cat si ale bebelusilor.

Gabi, super poze. Este una in care Cipri "citeste", da cartea e cu susu-n jos .

Diana, ochii Timeei te baga in boala. O sa aveti ce pazi cand va mai creste. Iar Vlad sta asa ganditor intr-o poza ....

Eu maine plec pana la Szeged cu matusa mea la mamografie si revin maine dupa-masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am uitat ceva:
Nicolas pentru primii pasi singurel. E baiat mare deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Maia pe Nicolas pentru primii pasi.
Am vazut si eu pozele toate. Foarte faine! Mi-ati facut pofta de mare si de munte, dar pana la anu trebuie sa-mi pun "pofta-n cui".
Milena si Mihnea "Bun venit printre noi"!
Maia tot necajita de la dintzuci. Acuma seara am reusit sa scap cu capul de vana, ca tot ziceati voi ceva de mamicile denaturate.Nu se vad semne, ca nu a dat tare, dar s-a speriat putin.
Veronica mai ai "port bebe-ul' ala, ca-l vrea prietena mea pentru baietelul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Milena bine ai venit!Vrem detalii si poze cu voi!In ce zona stai?

Flavia bafta azi la Szeged!

Multumim tuturor pentru felicitarile adresate lui Nicolas pentru primii pasi!Are mama baiat mare!E asa shod cum isi da drumul si merge cate un pas-dopi....ca o ratza beata ca n-are stabilitate.....dar are vointa!

Eu azi am niste emotii de mor! e prima zi de gradinita a lui Alesio!
Am emotii ....mi-e groaza zum se va acomoda....mi-e frica sa nu planga....sper sa stea.....si mai ales sper sa-i placa....Uffffffffff!
Alinush si voi mergeti azi?

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana felicitari pt nicolas! si noi mergem azi la gradi.Azi noapte mai mult nu am dormit .Cred ca am facut ulcer sau daca nu inca acum il fac.Succes la gradinita!
Ioi am crezut ca scap de emotiile astea odata ce scap eu de perioadele respective ,acum le voi trai din nou odata cu Mel?

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Felicit noii gradinari iar mamicile aferente sa nu faca ulcer sau cu hertzu. Abia astept sa povestiti cum a fost prima zi. Eu nu l-am trimis pe Tudor pentru ca tuseste prea urat. Ne-a trosnit pe toti raceala cum am venit acasa. Nu imi dau seama , probabil de la diferenta de temperatura intre acolo si aici. In plus eu si Ioana avem furuncule, ea in barba , eu pe un deget. A avut foliculita prima data, dupa care am facut eu furuncul, apoi ea.
Carmen sa stii ca mi-au lipsit exercitiile in concediu ca in ultima vreme ma obisnuisem se fac zilnic. Acum resimt lipsa lor dupa muntii de mancare ce i-am ingurgitat acolo.Nu m-am ingrasat , numa burta am facut.
Ai sa vezi ce bine te simiti daca te prinde`microbu`. Ma tot tin de capul lui Flavia ca are si ea programul dar nu isi prea face timp pentru asta Am virusat-o si pe Miha...
Alina.a multzumesc de carnitza, dar am destula si eu. Ai pus poze de la botez?
Milena, bine ai venit printre noi. Vrem poze cu Mihnea, sa va cunoastem mai bine.

Mergi la inceput