Aradence minunate! (78)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am reusit sa pun ultima tura de poze, sunt foarte multe, dar mi-a fost greu sa le selectez din 1400 cate am facut. Continuarea incepand de AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Alinush !Asta fiindca mi-ai facut pofta de un nou concediu cu pozele tale superbe!

Alina.a falcoasa mica!E tare scumpa!

Flavia nu iesim azi....deja doarme goanga mica!

Am avut o noapte infernala!Cu tzatza-n gura a stat!Si a facut kk de 2 ori(azi-noapte)....diaree!Cred ca-i iese iarasi ceva dinte....dar nu se vede nimic!
Mor de oboseala!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, am vazut pozele!
Ce nisip fin pe plaja. Super!!!
Adelina era cuminte ..asa arata in poze....stefan al meu nu sta in carucior, deh, e mare deja, la 1 an si 10 luni....se rupe caruciorul cu el deja la kg lui.Am vazut ca ai dus tarcul ala fain pe plaja, super ideea ta. Noi avem tarc normal...il voi duce cu mine c ava dormi stefan al meu in el, daca nu noaptea cel putin ziua.
In Croatia nu e asa nisip fin, sunt portiuni si portiuni dar cautam noi sa fie fin.
In Venetia cum ai zis tu"poze superbe" intr-adevar e interesant, mi-ar place si mie sa merg sa vad live. Ce umbrela ti-ai tras! Din ce material e? A fost scumpa?
Bey, o sa zici ca-s dusa de acasa..dar sper s am descurc cu stefan la drum:cu haine. Eu nu prea vreau sa spal acolo dar daca e musai o fac...iau cu mine si detergent, balsam, calcator sport.Noi:eu cu sotul nu ne ducem deloc haine multe ci putine deci pt. noi spal. Ziceam destefan ca nu ies petele fara masina de spalat si de aia nu veau sa spal cum mana.Iarasi mi-e tema acu mancarea, o sa pape, n-o sa pape....
na, ca mi-am zis oful..

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Fetelor multumesc de griji, suntem bine, Raul mai e putin umflat la amigdale dar e bine, mult mai bine. In schimb tragem tare ca de luni intram in concediu. Zilele astea a fost nebunie si la serviciu ca ambii sefi imi sunt in medical (cred) si am ramas singura pe plantatie

Alina, Cristina e in rimini. Abia astept sa se intoarca, nu mai pot de dorul ei.
Am vazut toate pozele voastre, sunt SUPERBEEEEE!!!!!

Ioana, scuze ca nu ti-am raspuns, dar nu prea am cum ca toata ziua suna fixu...precum la nebuni. Multumesc oricum de telefon si sanatate copilasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Am ajuns acasa. Nu pot sa spun decat ca a fost un ceoncediu enervant de scurt... si e tare greu cu doi copii mici. Ioana a uralt la masa non stop, nu a mancat nimic in afara de san , postocale la greu (2-3 pe zi) cereale si cam atat, in rest cuiulea. Toata macarea o arunca pe jos. Timpul a fost fain, apa cald, am prin si valuri super. Copiii au fost inebuniti in apa. Tudor a devenit un mare curajos, a ajuns pana acolo incat sare in piscina fara colac si cu capul sub apa.
ma duc sa citesc din urma si revin
I-am lasat la bunici pe copii sa pot despacheta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau ma bucur ca e ok Raul acum....de el am vrut sa te intreb de aia te-am bazait!

Gabi bine ai revenit!!!!!!Vrem si poze!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Gabi, bine ati venit!
Asteptam povestiri si pozeeee!
La masa si noi aveam scandal, eu cu Calin mancam pe rand ca pe Adelina nu o puteam tine la masa si daca o puneam in carucior plangea. Las' ca se fac ei mari si atunci ne relaxam si noi in concediu. Adevarul e ca nu-i usor.

Veronica, da, nisipul a fost f fin, am auzit ca in Croatia ii piatra si sunt ceva papuci speciali pentru asta. Probabil ca nu peste tot.
Am dus tarcul, dar nu era prea comod tot sa-l umflam-dezumflam si sa-l transportam, noroc ca aveam doar cativa metri pana la plaja.
Umbrela e din ceva dantela brodata si bride din alea cum sunt la macrameuri, tare mult mi-a placut si mie, 20 euro a fost.
In legatura cu hainele...eu am pus destule si pentru noi si pentru copii(doar le-a dus masina), n-am spalat acolo haine desi am avut detergent, calcator... Cu mancarea ce sa zic...daca e mancacios va papa si acolo ce ii dai.

Clau, Rimini in ce parte e? Noi am fost in nord.

Ioana, nu da prea tare ca si eu mai vreau in concediu, maine dimineata as pleca iar.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Fetelor, remember? (in urma cu 1 an)
Calin a salvat atunci intr-un doc.,le-a scos la imprimanta si mi le-a adus la spital sa citesc ce ati scris. Le-am gasit acum in calculator si am dat copy-paste(emoticoanele nu s-au copiat, avea mai mult farmenc cu ele).

alina morostes
Alinush

3666 Mesaje Trimise - 30/08/2006 : 23:59:48

Fetelor, sunteti niste scumpe, va multumesc mult pentru incurajari.
Asa cum zicea Nico, am emotii, dar pe de-o parte abia astept sa scap. Sper ca maine seara la ora asta sa-mi tin bebelina in brate si sa fiu ok.
Azi au sunat non-stop telefoanele la noi, parca era centrala, toata lumea suna sa ma incurajeze.
Dragos iar a facut figuri acuma seara cand am montat patutul, orice ii ziceam ne spunea "nu ma intereseaza" . Sper sa-si revina si sa nu fie gelos pe bb.

Va multumesc inca o data si sper sa ne revedem cu bine.

Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

pufymic
Priya

Arad
3884 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 06:49:12

Alinush !Asteptam vestile bune de la tine!!!!
Alinutza13 bine ai revenit!De mult nu ne-ai mai scris de voi(sau n-am vazut eu? )...ma bucur ca e bine Fabiana ....si bafta la convins sotul pentru bb2!
Pupici!
Ioana (37+) & Alesio(08.10.2004)

claudia_maria
membru incepator

Arad
127 Mesaje
Alinush toata ziua o sa fim azi cu ochii pe calculator sa asteptam vesti de la voi,chiar acuma ma gandeam ca deja esti la spitla,Doamne ajuta sa fie totul bine si sa scapi repede,sa iti tii bebelina in brate.
Fetelor care aflati sa ne dati si noua de veste repede
Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria Poze

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 08:48:26

Alinush, sunt cu sufletul alaturi de tine! Doamne ajuta sa scapi repede si usor! Astept vesti de la tine

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Mesaj de la ALinush!
"Acum mi-a facut clisma, injectie sa ma dilat si astept sa inceapa contractiile. Doctorul zice ca deja am dilatatie 2"
AM incercat sa o sun dar si-a inchis telefonu...astept vesti!
HAI ALINUSH

Melania 14
membru junior

Arad
508 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 10:54:27

Alina suntem alaturi de tine !!!! asteptam si alte vesti !!!

Melania (14.01.2005) si mama Nico

pufymic
Priya

Arad
3884 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 10:56:35

Clau fix acum am primit si eu acelasi mesaj de la Alinush! Vroiam sa va anunt

Alinush !Sa scapi repede si usor!
Doamne fetelor ce emotii am pentru Alina....
Pupici!
Ingerasul mic din burtik

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 11:18:57

Ioana, tu ai incercat sa o suni pe Alina?? eu da, dar cica e inchis telefonu

flavia ramona
membru junior

660 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 12:26:05

Si eu sunt pe aici si astept cu nerabdare vesti ....

pufymic
Priya

Arad
3884 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 13:08:05

Mey da' asa agitatie n-a mai fost la subiectul nostru de muuult!
Clau nu am incercat s-o sun pe Alina, ca ma gandesc ca acum are ea alta treaba(nu cred ca are chef de vorbit la telefon...) ....i-am trimis un SMS doar.
Sper sa se dilate si sa nasca repede...
Pupici!
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

maggda
mamica fericita

1277 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 13:38:49

Acum am vorbit cu Calin dar el nu era la spital,deocamdata Alina are contractii dar procesul merge mereuas,ca la Dragos.I-am spus sa-mi dea beep cand apare bb si o sa va scriu.Care cum afla fetelor scrieti repede.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965

gabitzica
membru junior

Arad
1142 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 14:18:04

Noa, sa va zic si io...
Am fost la matern la control si am trecut si pe la Alina. Am sunat-o inainte , sa nu cumva o deranjez. Avea contractii dureroase tot la 5 min. Mi-a zis ca avea dilatatie 2 cand s-a internat, deci oricum nastea zilele astea. In timp ce eram acolo a venit moasa si a dus-o sa o vada pe masa, asa ca am plecat. oricum pana deseara naste. A zis ca la dilatatie 5 ii face epidurala. Astept si eu cu sufletul la gura vesti.
www.stoc-studio.ro/tudor

pufymic
Priya

Arad
3884 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 14:48:27

Gabi ! Dar de tine nu ne zici nimic?Ce a zis dr la control?Cand vine bb?
Pupici!

alinutza13
membru incepator

Arad
227 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 14:54:12

Si eu pentru Alina,sa se vada cat mai repede cu bb sanatos in brate.

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
Poze cu ingerasul scump

gabitzica
membru junior

Arad
1142 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 15:00:18

Eu sunt bine,am contractii de cand am venit de la dr... si in timp ce imi facea echo am avut. Saptamana viitoare imi face cezariana, nu stiu exact cand, undeva spre sfarsit, daca mai rezist pana atunci. Mi-a zis sa il sun luni seara, apoi miercuri, dr vrea sa o intindem cat mai spre sfarsitul saptamanii. Bebelina are peste 3 kg. Eu dorm din ce in ce mai greu si mai putin noaptea. In ultima vreme cam 5 ore pe noapte.raceala asta nu imi mai trece, azi parca mi-a recidivat mai tare, ca ieri tot in curent am stat si mi-a fost cam frig.
www.stoc-studio.ro/tudor

claudia_maria
membru incepator

Arad
127 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 15:16:55

Gabi,Clau,Magda mai asteptam vesti de la voi cind aflati ceva de Alina oricum noi ai tinem pumnii sa treaca cit mai repede si sa se vada cu bebelina ei sanatoasa si frumoasa in brate .
HAI ALINA

pufymic
Priya

Arad
3884 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 15:24:52

Pai Gabi ai grija multa de tine si fa-te bine repede ca sa fii sanatoasa pe cand o sa o tii pe bebelina ta in brate!
Alinush !
Pupici!

maggda
mamica fericita

1277 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 15:31:29

Alina s-a urcat pe masa de 5 minute!!!!!!!!!!!!!!

maggda
mamica fericita

1277 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 15:42:44

Gataaaaaa!!! Fetita de 3,3 kg!!!!!!Calin ii face poza cu telefonul si pune mai tarziu cand ajunge acasa!

claudia_maria
membru incepator

Arad
127 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 15:53:28

Bine ai venit pe lume Adelina sa cresti mare si sanatoasa .
Felicitari ALINA sa va creasca bebelina mare ,sanatoasa si sa va bucurati de ea .
Magda multumim de vestea cea buna.
Haideti fetelor care urmeaza .
Gabi tu zici ca ai contractii ,poate o sa nasti mai repede decit a facut programarea dr,ai grja de tine nu mai sta in curent si in frig

pufymic
Priya
Arad
3884 Mesaje
Bine ai venit pe lume Adelina!!!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, cumintica si fericita!!!!
Alinush, Calin FELICITARI!!!! Sa va bucurati de copii vostri!

Dragos !Ai o surioara!Sa va iubiti mult, mult!
Magda multumim mult de vesti!
Pupici!

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:00:11

Bine ai venit pe lume, Adelina!
ALina, Calin, mii de felicitari
Alina, refacere rapida, mult lapte!
Adelina sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, sa fi cuminte si mancacioasa!

cristinacsa
membru junior

Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:00:46

Bine ai venit pe lume Adelina!
Alina, Calin felicitari! Sa va bucurati de copilasii vostri!
Gabi, ai grija de tine.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

gabitzica
membru junior

Arad
1142 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:02:05

Feliitari Alina! vai nu imi vine sa cred ca am vazut-o acum doua ore cu burtica inca si arata foarte bine. ma bucur ca a nascut asa repede!
Calin, asteptam poze!
www.stoc-studio.ro/tudor

DianaR
care este

Arad
2376 Mesaje Alina, felicitari, sa va traiasca minunea mica, Adelina! Bine ai venit pe lume Adelina!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:15:37

Doamne, ce ma bucur ca a scapat Alina asa de repede!
Gabi, ai mare grija de tine, odihneste-te
Diana, mersi mult de raspuns
Magda, multumim de veste!
Gata, ma duc acasa

Melania 14
membru junior

508 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:33:37

Felicitari pentru minunea Adelina !!!!!
Alina si Calin sa va traiasca si sa creasca sanatoasa ! Dragos sa-ti iubesti surioara si sa ai grija de ea !
Bine ca s-a terminat totul cu bine !Fetelor alte amanunte despre salonul unde e nu aveti ?
Clau am priceput acum despre ce e vorba .
Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

gabitzica
membru junior

Arad
1142 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:41:35

quote:

Bine ca s-a terminat totul cu bine !Fetelor alte amanunte despre salonul unde e nu aveti ?

Nico, cred ca e prematur acum sa stim exact. Eu cand am fost la ea ara in salonul de travaliu 2, acum cred ca e in salonul de lauze unde trebuie sa stea 2 ore dupa nastere, abia dupa o sa o mute probabil la et 2 la rooming.
www.stoc-studio.ro/tudor

flavia ramona
membru junior

arad
660 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:44:04

ADELINA!

ALINA
Felicitari si taticului Calin. Abia asteptam poze.
M-am enervat ca nu mi-a mers net-ul exact azi ..... . Abia acum am reusit sa intru sa vad noutatile.
39+

pufymic
Priya

Arad
3884 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 16:52:28

Acum am vorbit cu Alina, zicea ca a nascut fff repede si usor(spre deosebire de experienta traita cu Dragos care a fost lunga si dureroasa..), Adelina e bine, peste 2 ore o muta in salon cu rooming-in si atunci o va putea studia mai bine(asa a zis ea).
Si mai zicea ca i-a facut epidurala care e o "adevarata minune"!
Radea la telefon....cred ca e foarte fericita!Ma bucur mult ca a nascut cu bine si ca sunt ok si ea si bebelina mica!
Pupici!

alinutza13
membru incepator

Arad
227 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 18:44:58

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Felicitari Alina,ma bucur sincer chiar daca nu ne cunoastem inca.Abia astept sa vad poza cu .Ce bine ca ai scapat!!!Inca o data FELICITARI!!!
Va pupam!!!
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
Poze cu ingerasul scump

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 19:21:32

N-am mai apucat sa va zic, vorbisem si eu cu Calin, pentru ca telefonu Alinei era la el...mi-a zis ca a fost totul foarte bine si foarte rapid, un lux chiar pe langa ceea ce a avut cu Dragos!
Eu vin cu o propunere pentru cele care vor sa mearga la spital: mergem toate odata?? sambata sau duminica, cand preferati voi!
Gabi, tu cum esti? te-ai mai linistit?

alina morostes
Alinush

Arad
3666 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 19:49:01

Sunt CALIN si va multzumesc in numele familiei mari ptr "agitatzie". Fetele mele sunt bine asa cum s-a spus pe aici. Am facut upload la cateva poze in WEBSHOTS.
Inca o data multzumim ptr ca ne-ati sustinut si incurajat.
http://family.webshots.com/album/553671855uAYXyr

Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici

alina morostes
Alinush

3666 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 19:51:05

Am uitat sa specific: fotografiile sunt in albumul meu. Deci, daca nu merge link-ul cautati la "MORODAC".

flavia ramona
membru junior

arad
660 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 21:54:07

Calin, sa va traiasca minunatia de fetita. Mi se pare mie sau seamana cu Dragos???????? Oricum e o dulceata.
Clau, eu sunt de acord cu mersul la spital, daca nu nasc cumva, dar nu vom fi cam multe pe capul ei? Poate ar fi bine sa vorbiti cu Alina si sa vedeti ce zice, face fata la atata lume?
Eu sunt singura, al meu sot e plecat si cine stie la cate ajunge la noapte . Poate poate vrea Bogdan taman in noaptea asta sa iasa ... .

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Arad
5134 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 22:17:00

Calin, mii de felicitari
Fata voastra toata e Alina! O scumpa si jumatate!
Multumim de poze!
Dragos ce zice?? a vazut-o?? Mai e suparat??
Flavia, ai grija mama ce faci Vorbeste cu Bogdan sa stea cumintel acolo la caldurica ca tata nu e acasa
Am sa o sun maine pe Alinush si vorbim dupa! Parerea mea ca decat sa mergem pe rand mai bine toate odata sau in 2 grupuri! Dar vorbim maine mai bine
Gabi, hai nu ne tine in stres, esti bine??

gabitzica
membru junior

Arad
1142 Mesaje Trimise - 31/08/2006 : 23:16:15

Calin felicitari! e o scumpa Adelina! Mie mi se pare ca seamana cu Calin!
Clau, stai linistita ca nua am nascut inca! Mi s-a pus in vedere sa nu fac nici un efort, sa nu ridic nimic, si daca ma doare burta sau cicatrice URGENT LA SPITAL. Si eu desteapta de mine ghici ce am facut? M-am dus singura la Selgros, si am facut o gramada de cumparaturi printre care si un bax de apa minerala(12 LITRI) . Vi-am zis ca am contractii de cand am venit de la spital dar erau nedureroase(cred ca am simpatizat putin cu Alina) Cand am incarcat tot in masina m-au apucat niste dureri de burta si de spate de am zis ca sigur ajung la spital azi. De abia am ajuns la Cipri la birou, unde a trecut el la volan si eu pe scaunul din dreapta pe care l-am rabatat un pic. Am mers la socrii sa il luam pe Tudor, m-am intins un pic, si mi s-a mai relaxat un pic burta. Am luat un no-spa de juma de ora si parca ma simt mai bine.
Ma duc sa ma intind ca ar fi cazul...
Si eu vreau sa merg la Alina. Sa vedem cate ne adunam si eventual sa ne impartim daca suntem prea multe. Sigur nu o sa putem merge toate odata.
Noapte buna!
www.stoc-studio.ro/tudor

alina morostes
Alinush

Arad
3666 Mesaje Tot Calin.
E ora 23:30. Acum am terminat cu Dragos la dus si culcare. L-am "tradus" putin sa nu se supere ca nu a vazut-o pe Adelina si i-am cumparat din partea ei 3 masinute la alegere). E fericit.
In urma cu 5 minute am vb cu Ali. O alapta pe Adelina ca dupa un somn bun normal ca urmeaza si o papa buna. Am fost pe la ora 21:30 la ele si dormea micutza ca un ingerash. Restul e bine.
P.S. O sa listez discutziile ca la Ali ii e dor de voi dar fara subiectul cu vizita. Eu nu shtiu nimic ;)

Sper ca nu v-am plictisit prea tare, eu tare m-am emotionat recitind aceste randuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si asa sunt treaza ca Timi mi-a facut febra de la vaccin (ala de un an, acum abia)asa ca intru putin sa scriu.

Alina, emotionanat, intr-adevar... Ma bucur sa fiu prima care iti spune La multi ani Adelina puisor! Sa cresti mare sanatoasa si frumoasa!
Vad ca si anul trecut pe vremea asta eram in greva scrisului, dar cred ca perioada mea de pauza se apropie de sfarsit.
Am vazut pozele (nu chiar toate, recunosc... ca nu-s putine... si ne-ati facut pofta de mers prin Europa...

Gabi, bine ati revenit! Multumiti de Turcia, de hotel? Cum a fost cu puii pe avion si autocar? Mancare ptr copii aveau? Pozeeeee????

Alina.a, sa-ti traiasca bucaliciul crestinat!

Flavia, Ioana pupici la puiuti!

Noi mai avem o sapt si plecam, mi-e groaza de drum si mai ales de tren pana in Bucuresti (vagon dormit) plus ca trebuie sa fim la 5 dimineata in aeroport...
Nu mai am idee ce sa scriu... Plec sa-mi culc puiuta.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani,Adelina!
sa cresti mare,cuminte si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai !
Alina nu-mi vine sa cred ca a trecut deja 1 an.Trece foarte repede timpul cand ai copii .Am uitat sa spun de poze care sunt foarte faine.Trebuia sa te previn cu supele italienilor care sunt si nici nu se aseamana pe departe cu ale nostre.
Gabi bine ai revenit! "enervant de scurt concediul "zici? Asteptam poze si alte impresii.
Diana suna-ma cand te trezesti.Sper sa fie ok Timeea pana dimineata.

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput