Piatra Neamt, Perla Modovei (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Vin-o cu Iustina,ii va tine companie lui Paul

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

OK, deci de vedem diseara, la 19,30, ramane de vazut daca vom avea loc la Gradina de Vara sau, daca nu, la Ceahlau.
Nu cred ca mai intru inainte de a pleca, asa ca v-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, nu am cum sa vin cu Iustina, pentru ca n-am timp sa ajung acasa si sa ma intorc, ea e cu d-na in parc acum, si nici n-am cum sa stau pana la 19.30 cu ea ca n-a dormit astazi...iti dai seama ce-ar insemna...imi pare rau.
Distractie placuta la toate fetele diseara!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Imi pare rau Lora,nici eu nu am putut scapa singura,treb sa-l iau pe Paul cu mine,ca Ana se duce cu tata-su!Probabil ca am sa stau prin parc,apoi o sa vin cu tot cu el acolo unde ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetelor!!!!
soryy ca am intrat asa de tarziu,am citit mesajele si vad ca se mere la terase,merci fain si de sfaturile cu pateul,ce pot sa mai zic ,e ca mica mea chiar papa ficatei,facut cu sos de rosiii,nu imi faceam prb mari dar a ajuns la un capitol unde cere mai tot ce se papa in jur,in olanda de exp,a papat pate pt copii si ff bun si a fost ok,oricum multam frumos.
de ajuns, ajung si eu la terasa,mai intai la grd vara si daca nu va vad la ceahlau,okkk,abia astept .
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

am uitat sa va zic ca azi am fost cu mica la impartasit,calduraaaaa mare in biserica dar am scapat repede si micutei chiar ia placut impartasania,numai ea,si mai cerea afara nafura.
apoi am fost la bunicii ei si am papat peste,buun,iar apoi am sfoarait amandoua dupa masa,asa ca de aia nu prea am fost pe aici,dar mai vb......pupici.

Mergi la inceput

Mah,dar n-ati ajuns acasa ??

Criss felicitari de fetita,dar poate totusi n-a vazut dr bine !!!Imi pare rau ca n-ai putut ajunge,tare mi-ar fi placut sa te vad cu burticutza

Iully tu ce faci?Cum a fost azi?Te-ai intalnit cu Criss??

O seara linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata la toata lumea.
Imi pare tare rau ca nu am mai ajuns aseara. Pana in ultima clipa am zis ca vin, vin, dar dupa ce am mancat m-a luat asa o moleseala si un somn ca mi-a perit cheful de terasa. Am tot promis ca fac poze dar nu am mai apucat. Dar in we sigur am sa fac si vi le arat.
Dana multumesc de urari, si eu sper sa se fi inselat dr dar putine sanse. Mi-a zis ca 99,9% e fetita. Dar nu mai conteaza. E prima data cand fac echo 3D si am ramas profund impresionata. I-am vazut capul, manutele, piciorusele, coloana vertebrala, inima i-am auzit-o batand. M-a emotionat de mi-au dat lacrimile. Asa ca sunt bucuroasa ca e bine si e sanatoasa ca pana la urma asta conteaza. Si e atat de mica... are 195 g.
M-am intalnit si cu Iully. Este o draguta la fel ca si baietelul ei. Din pacate nu se simte prea bine si nu-i prea arde de iesiri .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

buna dimineata!!

Criss pana la urma asta e tot ce conteaza,sa fie sanatoasa!!

La mine au inceput mai inainte,unii din bloc sa polizeze sau sa dea gauri,nu-mi dau seama,fac un zgomot ...sper sa nu-mi trezeasca copii!Ce lume tampita!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Nu povesteste nimeni cum v-ati distrat aseara?
Criss, felicitari pentru fetita!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput