Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
RGE spune:
IULI-ANA am o tona de carti dar nu inteleg chiar la ce se refera ..cea de care mi-ai spus nu o am..am inteles ca este cumva inauntru
..mai multe detalii nu am gasit...
..eu stiam de "toaleta" asa se numeste parca care se face de cateva ori pe zi lauzei pt verificarea epiziotonomiei, a lohiilor ce culoare si miros au sa nu cumva sa se infecteze , etc...
ROXANA
29+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
oanab125 spune:
fetelor, asa era aici acum 3 ani!Poate la voi e altfel. Nu stiu.
Oricum eu imi iau iar de acasa un irigator.
vine bebe2
22+
laura1713 spune:
OK, Oana, m-ai convins! Imi iau irigatorul cu mine. Nici nu imi trecuse prin cap asa ceva. Ce-i drept, nici nu am banuit ca ne spala si "pe interior". Credeam ca e vb doar de spalaturi normale.
Multzu de info!
Laura 26+
iuli-ana spune:
RGE,vezi ca am scanat si am trimis pe site-ul comun.Spune-mi daca vezi bine ce e acolo!
pussi spune:
calatoarea eu le fac la fel.. doar ca pun 1/2 caisa sau 1/4 .. depinde cat de mare e caisa! sunt bune doar cu caise coapte... dar nu foarte coapte ca le curge zeama din ele! Am scris-o pe cea cu prune la finalul cap. trecut!
De faza cu irigatorul nu stiam.. se face si la cezariana?
ancuta daca nu terminam.. sa mai stea in burtica! Ca-i bine![]()
anca_a mie dr. meu nu-mi da masuratorile pe foi asa cum am vazut ca dau altii ci tot pe CD... daca vreau n-am decat sa le listez! Si felicitari pt. 
jasmina stiu ca sunt capete de irigatoare sterile de cumparat! Eu n-am folosit de prin oct. irigatorul
, dr. cu care am facut Fiv-urile mi-a interzis total... ca el vrea sa vada exact cum e flora( eu insistam ca macar oadata / sapt.). Si
la inceput mi-a fiost frica.. apoi cand mi-a interzis si
si tuseu vaginal... am zis ca nu-s chiar nebuna !
PUSSI
22+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
RGE spune:
ANA

SUPER TARE

ROXANA
29+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
RGE spune:
...poate au fugit la masaj perineal...eu sunt singura![]()
ROXANA
29+ "ursuletz"
GEORGE IONUT