Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele, am si eu o intrebare la voi. Cum e cind duceti copii la dentistul pediatru? Lasa si parintele inauntru sau cum? Ca eu am fost cu Emma (4 ani) si nu m-a lasat inauntru....cica e policy-ul cabinetului. Ea a fost f. cuminte, a cooperat, i-au curatat dintii cu fluor, i-au facut radiografie, dar i-au gasit 2 cariute minuscule si ne cheama la plombat. Totusi la lucrarea pe cariute as vrea sa fiu cu ea si parinti nu accepta. Ea a fost f.vesela, nu s-a plins de nimic, dar ce sa fac daca eu nu am suflet sa o las singurica cind ii face anestezie si ii da cu laughing gas? Ma gindeam sa schimb dr, dar astept pareri de la voi. Merci mult.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Iuliana, si noi tot mergem cu Andreea la dentist de cind are 3 ani. Mergem pentru controalele bianuale si de cind am inceput am schimbat dr de 2 ori, dar pe noi ne-au lasat cu ea de fiecare data.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Anamaria, multumesc pentru info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

super nice Ramona.

Iuliana, eu nu as fi lasat copilul singur in cabine cu medicul, nici pt pediatru, nici pt dentist... are 4 ani... nici la 7 ani nu as lasa copilul... schimb doctorul si gata. Vreau sa vad ce ii face la copil, cum ii face, cum se poarta cu el, si ce il intreaba.

Unele mamici sunt ok cu varianta, copilul singur in cabinea si ea la usa, dar eu nu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mirela, merci de intrebare, noi suntem bine, philis a avut saptamana de traznitie pt clasa de preschool unde va merge full-time de luni (nu ca inainte nu mergea, dar in perioada de tranzitie s-a impartit intre cele doua camere). aici vor avea mai multe activitati eductaive, field trips, au acces la tot soiul de arts and crafts plus 2 caluclatoare cu jocurele educative. problema e ca de cand cu tranzitia nu mai doarme la pranz asa ca doarme cate 12 ore noaptea (asa mai avem si noi timp de noi seara).
i-am sarbatorit ziua luna trecuta, am fost la dinsneyland si ne pregatim de vacanta in europa (yuhuhu), taman o 4 saptamani de azi.
ciuf, cu mare placere va asteptam desi pe aici prin nord nu e mare lucru de vazut, sunt zone frumoase dar nu atat de spectaculoase, mie imi place mult park city (unde e sundance festival si au fost JO), imi place sa merg la cascat gura si la shopping la outlet mall-ul de acolo.

si niste poze de la noi:
http://apha.shutterfly.com/action/

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dragele mele mamici si nu numai,

apelam la voi :-) vrem sa plecam o vreme in US (a se citi vrem sa emigram si ne-am prins urechile). avem nevoie de sfaturi. incerc sa va spun pe scurt povestea/planurile noastre si astept cu incredere sfaturile voastre.

sunt o mami de 2 baieti frumosi de care nu vreau sa ma despart o clipa, deci tot ce scriu mai departe ii implica si pe ei. ianis are acum 3 ani, marc are 8 luni. avem casa, avem masina, avem job-uri dar... vrem o tara civilizata. in minneapolis avem pe cineva (un cuplu, prieteni f.buni), care ar urma sa ma ajute cu copiii in prima faza. as avea unde sa locuiesc, cine sa ma duca/aduca cu masina, cumparaturi, info doctor, inscriere day-care etc. - tot ce inseamna adaptare. ei locuiesc acolo de 1 an si ceva, el este student. probleme noastre sunt cele... legale si organizatorice.

1. care cum ati ajuns in US? cai legale si mai putin legale... pe PM e suficient, nu vreau sa creez probleme nimanui, si nici mie :-)

2. urmeaza sa aplic la un master, in noiembrie 2007, pt toamna 2008 - presupunand ca iau GRE-ul si TOEFL-ul si ca sunt admisa, copiii vin cu mine ca dependenti; la ambasada, la interviul de viza, eu ar urma sa iau viza de student, pe 3 ani. ma intreaba unde e sotul in acest timp? ma intreaba de ce nu este si el trecut ca dependent? pt viza copiilor trebuie sa fie si sotul cu noi? sau e suficienta o declaratie notariala?

3. pe sot nu-l pot trece ca dependent pt ca atunci nu va avea SSN. singura posibilitate ca el sa aiba SSN in timp ce eu fac master-ul este pe un contract de munca temporar (terestru, nu pe vas), de-ala pe 6-8-10 luni. noi vrem ca el sa obtina acest contract de munca si sa plece singur, inaintea mea, in US, deci el e posibil sa fie fizic in US in momentul in care eu am interviul pt viza pt mine si copii. putem 'au ba?

sper sa gasesc la voi raspunsuri pt dilemele mele. e un moment in viata noastra de genul "acum ori niciodata". avem 29 ani. daca n-o facem acum n-o facem veci. si daca nu incercam, mi-e ca vom regreta asta mai tarziu...

va multumesc anticipat

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Planul tau e bun, dar trebuie sa tii cont ca daca sotul o sa plece inaintea voastra, tu trebuie sa declari la ambasada ca el este deja in State. Tu o sa ceri o viza de student, care viza este considerata non-imigrant, deci va trebui sa dovedesti legaturi puternice cu tara, ceea ce ar putea sa iti creeze probleme, avand in vedere ca vrei sa iei si copii si sotul e deja in state. Ar putea sa te intrebe cum o sa te poti descurca tu cu copii, studenta fiind, atat dpdv financiar, cat si ca timp. Cresa o sa fie f scumpa pt doi copii si sincer, cu o bursa de abia o sa poti sa iti acoperi cheltuielile legate de casa si masa.

Aplicati la loteria vizelor, cine stie....sau plecati ca si dependenti ai sotului si dupa aceea tu schimba statutul din dependent in student.
Tot planul vostru depinde de cei de la ambasada, daca ei considera ca tu ai legaturi cu tara, vei primi viza, daca nu...Ar atarna mult in balanta sa primesti o bursa de la universitate.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si ca sa iti raspund la intrebare, cum am ajuns: am venit la un master si intre timp am castigat la Loteria Vizelor ( de fapt castigasem dinainte, dar am aflat mai tarziu).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gabriela, m-a luat pe nepregatite...eu eram pregatita sa intru cu ea si mi-au spus sa stau in sala de asteptare ca ma cheama daca e nevoie. Nici nu am avut cind si timp sa spun nu pentru ca pur si simplu nu ma asteptam la asta.

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

macar sti pe viitor la ce sa te astepti si daca vrei sau nu sa mai mergi la acel cabinet.

quote:
Originally posted by iuliana

Gabriela, m-a luat pe nepregatite...eu eram pregatita sa intru cu ea si mi-au spus sa stau in sala de asteptare ca ma cheama daca e nevoie. Nici nu am avut cind si timp sa spun nu pentru ca pur si simplu nu ma asteptam la asta.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput