Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxij spune:
Io tot cu ale mele, acu' dc. am inceput, macar sa termin :)) Am fost la scoala, m-am ascuns dupa un perete si l-am urmarit pe fi-miu. In loc sa se tina de mana cu unu' mai mare el conducea tot grupul, mergand singur, in fatza lor. Am urmarit autobuzul. A fost cam greu ca veneau in sir indian autobuzlele si eu cu masina brrrmmmm m-am bagat intre doua autobuze. Am oprit in statii. La statia noastra am stat dupa o curba asa. S-a dat jos fi-miu primu'. Deci am rezolvat-o pe asta. Dar ma mai duc si maine. Joi nu pot ca plec la Houston, am mari emotii ca barbata-miu nu cred ca o sa faca exhibitii d'astea ca mine. O sa incerc sa il conving. Cre'ca o sa ma stie toata scoala ca pe un cal breaz cat ma duc pe acolo de paza, da' ma doare in cot.
Gabbriela spune:
am facut si eu o prostie cat casa..
am bagat perne cu pene la spalat in masina.
PLUTESC
.. sunt pline de sapunele si clabucele, cum le clatesc sa le pot usca, nu ziceti in vana ca nu le pot ridica de acolo singura... sunt schiloada rau ![]()
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Oana_B spune:
Scuze am vazut prost, am crezut ca zici de uscat.
In vana. Hai ca poti ca nu esti mai anemica ca mine io care abia ma urnesc cu aspiratorul (nu de slaba ci ca nu-mi place efortul[D:]). Am umplut cada si le-am infundat asa cu mainile si dupa aia am golit cada si tot asa strangandu-le cu mainile am stors cat am putut.
Si mesajul de mai jos daca ti-o fi de folos la uscat:
In dryer. Asa e, ies din masina fleasca si grele.
Asa le-am uscat pe ale mele, dar nu s-au uscat bine ca-s mari, m-am dus cu ele si la spalatorie si le-am mai uscat acolo cu mingi de tenis bagate ca cica ajuta sa le faca fluffy si in final am descusut intr-o parte si am lasat sa se aeriseasca fulgii.
Pfiu, greu. Poate ai mai mult noroc ca mine.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Gabbriela spune:
m-am chinuit cu vana de ma doare spatele.. proasta idee imi veni astazi cu spalatul pernelor...
acuma sunt in masina la uscat cu mingi de tenis.. bagate dupa ce am citit mesajul tau ![]()
Se vor usca intr-unf inal, sau vor capata un miros ciudata si puturos?
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Oana_B spune:
Hehe, ale mele au capatat atunci miros de gaina plouata
dar a iesit dupa ce le-am descusut![]()
Cred ca numai metoda lu' bunica de spalat fulgii in cada separat de panza e cea mai buna da' n-am curaj sa ma bag la asa ceva![]()
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
Gabbriela spune:
am gasit solutia ideala ![]()
le zvant putin, le arunc, ma duc si iau altele cu 10 $ ![]()
Sanatate si numai bine 
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
am gasit solutia ideala
le zvant putin, le arunc, ma duc si iau altele cu 10 $
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian![]()
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Cea mai buna solutie :)) Si eu tot pe asta as fi ales-o.
CamiM spune:

La multi ani Mariilor si Mariucelor si tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua onomastica !!

Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
Ramona J spune:
Mi-ai luat-o inainte, tocmai ma pregateam sa le urez si eu La Multi Ani tuturor Mariilor. Am si eu una - Anuta mea e de fapt Anamaria. Ca si Ocebine - La Multi Ani!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CamiM spune:
Ramona sa-ti traiasca fetita la fel si lui Ocebine- la multi ani!!
Nu-i asa ca e un nume foarte frumos..
?! - asta tot de la o Marie!!![]()
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme