Aspirante optimiste > 20 - 134

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ramona...am vazut si eu patutul tare dragut...eu am unul de la primii pasi ...dar al ta u e super dragut ...cu masa de infasat si sa pui hainutele...
baby...notat id-ul poate mai sunt si alte fete ...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare albinutelor!da harnicute ati mai fost!
in primul rand le tin pumnii posibilelor gravidute si va pup ep tpate celelalte.
zilele astea am aflat si vesti buen si rele legate de bebei- o prietena f buna care se chinuie de mult sa aiba bebe a aflat ca sotul ei are niste probleme cu gigeii si urmeaza sa se apuce de tratament, iar o colega de servici tocmai a rams insarcinata.parca toata lumea s-a pus pe facut copii
deocamadata sunt in perioada optimista si sper ca luna asta voi ingrosa si eu randurile burticoaselor. muncesc de zor si sper ca doamne doamne se va indura si de noi sa ne aduca fericirea asta.
sotul meu de data e f cooperant si chiar a zis ca vrea sa isi faca spermograma.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Voicu_bebi tu ai deja patut pai cum asa?

http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pusichet si a cata sapt??? eu stiu ca e valoare de sarcina pt sapt 3 valorile tre sa fie intre 5 si 50, sapt 4 intre 3 si 426. eu stiu ca daca nu e sarcina iti iese valoarea 0. mai fa un test de urina apoi repeta testul de sange dar la un alt laborator. doamne ajuta sa fie bine!!!
baby, sunt sigura ca va fi o nazdravana ca si eu am fost la fel cand am fost mica...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello, fetele!!

claudela, ce sa mai, vin la slatina peste tine sa faci cinste!!! felicitari!! daca a iesit a doua liniutza...sigur e bebe!!!

stef, imi pare sincer rau ca treci prin asha ceva, dar poate totusi e ceva de moment, iar daca nu...sa ai puterea sa treci peste situatie, ca esti tanara si ai toata viata inainte!!!

RAMO, ce bine ca nu ne-ai uitat!! mai ai putin si-ti vezi bebelina:))
yasmi, am vazut pe youtub niste filmulete cu burtici in care se jucau bebeii, super tari, chiar li se vedeau talpitzele in relief prin burticile mamicilor!!
pusi, suntem alaturi de tine si inca speram!!! chiar ma gandeam si eu ca ar fi bun un test de urina! te asteptam cu rezultatul!
baby_r, tu ne faci vreo surpriza cumva?? sa dea DD!!

Mergi la inceput

crengu, frumos foc baietelul si iti seamana! plus ca e maricel! el ce zice de un fratior sau de o surioara?

Mergi la inceput

andreutza, vad ca esti ff optimista!! sa fii si optimisa si gravidutza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

bb_yasmi am pus la poze la mine, valorile care le au ei la maternitate. cica 10-50 sapt.3 etc.
eu am vazut buletinul de analize cind am ajuns acasa, pentru ca mai intii am cautat pe net valorile, iar cind am sunat-o pe dr. a zis ca sub 10 nu e sarcina.
ei, si cind am vazut valorile lor, mi-am dat seama de ce a zis asa dr.

2001
poze
http://tt.lilypie.com/JFXWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da ana asa am vazut si eu la poze la tine...atunci ce sa credem ce scrie la tine pe foaie sau ce zice pe net la beta...nici nu stii ce sa mai crezi

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

am deschis un nou capitol aici si va astept acolo.............

Mergi la inceput