Aspirante optimiste > 20 - 134
Raspunsuri - Pagina 27
crengu75 spune:
Fetelor, eu plec. Ne vedem diseara.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
Gabitza1977 spune:
Dragele mele,
Abia acum am reusit sa intru la voi, am mult-mult de lucru si mai trebuie sa fug si devreme azi, ca plecam la Praga.
Am citit repede ce ati mai scris, ca nu vreau sa pierd nimic!
Stefiutza, suntem alaturi de tine. Si daca te putem ajuta cu ceva, sa ne spui....si totusi nu ma pot abtine sa nu intreb daca chiar nu se mai poate face nimic.. Ufff, te pup mult, ai grija de tine!!!
Pusichet, poate-poate mai este o speranta, eu ieri m-am tot gandit ca poate bebele tau este un luptator si a ramas acolo la tine in burtica! Doamne ajuta!!!
Claudela, liniuta aceea este o sarcina!!! Fugi repede la analiza de sange!!!

Va pup pe toate, va urez week-end placut, pt ca nu cred ca voi mai putea intra pe internet cat voi fi in Praga (desi sper sa pot, cumva, vad eu cum fac). O sa-mi fie dor de voi!
Pe curand!!!
http://tt.lilypie.com/vnCgp2.png
http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community
iuca spune:
Stefiuta imi pare foarte rau, iti doresc numai bine 
Claudela acid folic poti lua o pastiluta pe zi, nu iti trebuie reteta, te astept cu vestea oficiala. Fa un test de sange. 
Pusichet, sper sa fie bebe in burtica 

ptr toate fetele
vrem si noi un
- din august 2005
vio
baby_r7 spune:

...eu acum m-am trezit si am reusit sa citesc ce ati mai scris, asa ca va voi raspunde pe rand
in primul rand vreau sa iti transmit un gand bun tie Stefiuta, am citit mesajul tau si mi s-au umplut ochii de lacrimi.
regret ca treci prin situatia asta, dar sper totusi si gasiti o modaliate de a va salva casnicia.
daca vrei oricand , la orice ora sa vorbesti cu cineva eu te astept pe mess(baby_r7), am acelasi id si pe mess.
sa stii ca toate suntem alaturi de tine si te sustinem in orice situatie.
te asteptam cu vesti.

ramona sa stii ca eu abia acum am vazut intrebarea ta.
sincer eu cred ca oricum i-ai da vestea, va avea acelasi impact asupra sotului, sigur se va bucura enorm.
iti tin pumnii si te astept sambata cu testul pozitiv.........

maryb spor la treaba si sa nu te obosesti prea tare..........![]()
![]()
![]()
pusi tu ma cunosti destul de bine si stii parerea mea despre doctori.
asa ca fugi si fa iar testul de sange.........eu spun ca esti graviduta, asa ca stai linistita, pune utrogestan in continuare si daca ai dureri ia nospa.
mai ales ca nu mai ai scurgeri , asta e o veste foarte buna..........

fata si o rog sa fie optimista!!!!!!!!
Irina abia astept sa mergi la doctor............sa iti confirme sarcina........aseara vorbeam cu Bogdan despre tine( in caz ca ai sughitat............noi eram de vina).......si abia asteptam sa te vedem
.....dar fericita............ti-am spus eu ca dormitorul ala mic e a lui bebe........si ma bucur enorm ca acum la inceput o sa amenajati si camera lui.............inca nu m-am hotarat ce e bebe.....dar o sa iti spun in curand..........

burtica si ai grija mami sa nu o obosesti prea tare...![]()
![]()
![]()
Cocolyso 

fata sa nu fie trista si oricum stii ca eu sunt aici sa te inveselesc,nu?
promit ca data viitoare o sa-i bat rau pe uratii sa nu mai vina..........

claudela pai tu esti
.........asa ca eu te felicit de azi...........dar astept testul mai pozitiv ca cel de azi........sa te trecem pe listuta la gravidute............
Irene sa ai un concediu frumos in Romania si chiar daca nu ai net sa scrii.......te asteptam cu burtica dupa cele doua luni(am citit ca vii fara sot.dar poate vii cu buritca deja in tara).............
hai ca mai scriu si revin cu restul mesajului...............
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
baby_r7 spune:
voicu_bebi, diana, pupici la fete.............
Blanche hai odata cu vestea aia buna..............ca ramanem singurele din cele vechi aici.........![]()
![]()
lucrati mai intens la bebe.............

....dar relaxat............
iuca abia astept sa facvi inseminarea......sigur vei veni curand cu testul pozitiv............
Anca, Yasmy pup fetele din burtica voastra si pe voi va imbratisez cu drag.............cum mai sunt gravidutele azi?
Ramo tu nu ne-ai mai scris demult.............cum mai esti?
am citit la odisee ca ai inceput si tu sa iei in greutate.....................pupa fetita din partea mea.........
Gugu am citit ca ai avut un deces in familei.............condoleante..........
sper ca tu si bebe sunteti bine.........
Vrmoana imi pare rau pentru ziua 2 si mai ales pentru intarziere..............
ia ceva sa nu te mai doara si stai in pat.

sa treaca..........
Gabi calatorie placuta...........si daca este un mini concediu.sa va relaxati.........
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
voicu_bebi spune:
hai dyanira sper ca am reusit sa le pun...
http://new.photos.yahoo.com/piratul25/album/576460762405126050#page1
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
baby_r7 spune:
foarte intresante articole.................

bebi
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by irene26
bb yasmi, ce mai faci, ce-ti face bebele?
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png-iunie 2007
IRENE
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU][IMG]
it's not how good you are, it's how good you want to be.
ce sa facem...crestem amandoua...

bebi, iti trimitem un
inapoi.pusichet, la eco e prea devreme sa se vada ceva. repeta analiza de sange. ai mai incercat cu un test de urina??? eventual maine dimi iati TB sa vezi dc se mentien ridicata. imi cer scuze dar nu mai stiu ce valoare ti-a iesit la analiza de sange....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
27+ de bubulina
Iasmina Alyssapoza eco bb si burtik
voicu_bebi spune:
saru'mana a trebuit sa fac un cont la photobucket ca astia de la yahoo cica din septembrie gata se scoate optiniunea de photo ...ma bucur ca v-au placut
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by baby_r7
Anca, Yasmy pup fetele din burtica voastra si pe voi va imbratisez cu drag.............cum mai sunt gravidutele azi?
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptaredin 13 decembrie 2000
ROXANA
pupici inapoi la fata draguta!!!

tu a cata zi esti???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
27+ de bubulina
Iasmina Alyssapoza eco bb si burtik