*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 29
kriss79 spune:
Emma, sigur ca da..te trec acum
Cu momentul plicurilor..nu stiu ce sa zic..poate ne sfatuiesc fetele..cred ca la dr gin. inainte(sau 50 inainte, 50 dupa
, glumesc) si restul dupa..parerea mea![]()
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
32+ cu Alessia Stefana
aeperju spune:
daaaaa... vom vedea cum o sa facem. Oricum va multumesc frumos pt raspunsuri. Super dragutze sunteti! Doamne ajuta sa fie bine!
ha! A clipocit baiatul....ce haios.. vi se intampla sa auziti un clipocit? E simpatic foc!
Emma 36+
ghinetz spune:
Privind "onorariul" eu am procedat asa:
Cum la capitolul asta sotul nu se baga decat in cazuri extreme - e teribil de stangaci cand tr sa dea mita - eu am pus banii in plicuri si am scris numele dr./specializarea (exemplu: dr. anestezist, asistenta). Asta in caz ca va tr sa dea sotul, sa stie ce si cui. Am avut asa:
1. dr. Grigore - 7 mil
2. dr. II (era si medicul "oe mana" careia ramaneam) - 1 mil
3. anestezist - 1,5 mil
4. moasa (aia de ia copilul dupa ce am nascut; eu nu am avut in sala medic neonatolog, cel putin eu nu am vazut asa ceva; tot moasa asta mi-a facut si clisma) - 500 000
5. asistenta de la reanimare - 300 000
Parca astia au fost toti. Nu mai tin minte. Plus maruntisuri pt asistente si infiemiere. la asistente la copii, cam 50 000, dar doar la inceputi, ca apoi m-am prins eu ca nu prea aveam de ca sa dau. In rest...asa, 20-30 000 daca voiam cearsaf nou, chestii de astea.
Plicurile le-am dat inaite de operatie.
Emma, dr. Grigore nu a vrut sa ia. A trebuit sa insist f mult, ca nu stiam cand o mai prond dupa operatie. Am inteles ca prefera dupa operatie.
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
si Victor (12 iulie, 2007) 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Ma duc acasa sa ingrijesc una bucata sotz incapatanat(e Berbec
)care are febra, frisoane si dureri de gat..tre` sa il leg de pat sa stea sub plapuma ca bantuie prin casa sa instaleze patutul bebelinei..
sper sa nu ma prinda si pe mine vreo raceala..sensibila nu-s eu..dar la anemia mea de acum..
va pupicesc..vorbim mai tarzior
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
32+ cu Alessia Stefana
ghinetz spune:
Scuze, mesajul anterior l-am scris cu BB in brate. Si pe fuga ca azi sunt harnicuta, fac pui cu smantana si era pe aragaz gata-gata sa se prinda/arda. Sper ca am fost macar coerenta, ca la capitolul tehnoredactare am dat-o rau in bara.
Ei, nu ma trimite nimeni sa calc, daca tot m-am laudat ca-s harnica?
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
si Victor (12 iulie, 2007) 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
licurici2000 spune:
Maria, imi pare rau, nu mai am nr de tel al dr. dumitrascu. vad ca ti l-a dat pe cel de la cabinet cineva. eu pe atunci l-am gasit nr de mobil al ei pe net!
Oana draga, bine ca are sotul tau cu ce se mandri! al meu e disperat cu totul si ma scoate din rabdari si pe mine. colac peste pupaza acum a iesit si DT oarecum aiurea- nu stiu in ce fel, nu am apucat sa vad, e la el- si ma dispera. banuiesc ca dr ii sfaraie creierii de vb la mobil ca de la 12 sfatuieste cu ea. pana la urma a zis dr ca daca stia ca se streseaza sotul asa de rau nu ma mai trimitea sa fac testul. eu sunt relaxata si convinsa ca o sa fie bine dar ma scoate el din sanantate.
va pupacesc burtici si mamici!
aurelia
12+