andriushca imi pare rau ca testul este negativ.cum mai e?
si eu sunt in exact aceeasi situatie ca si tine.ieri una bucata pata, azi inca una.ma gandesc la ce a zis Ramonella ca poate fi lipsa de progesteron.Ramonella tu in ce zile luai progesteron si cat?
stiu ca si mie imi daduse dr acum vreo 2 ani sa iau utrogestan, dar nu mai stiu nici cat si nici zilele sigur.
Cristina in asteptarea mormolocului
Inainte, cand ma chinuiam sa raman gravi si aveam pete din astea imi faceam o mie de ganduri, iluzii la greu... In luna in care am ramas n-am avut nici pete, nici scurgeri nici nimic...
Haideti, fetelor, la odisee!! Va tin pumnii!
Ioana 11+
burtica
mcrissa, azi n-am mai avut nimic. si eu am luat utrogestan odata, dupa prima inseminare, parca. din Z19 sau 20 pana a venit CM. 2 seara, intravaginal.
numeioana, cred ca ai dreptate. ne facem si noi sperante desarte. poate pur si simplu vine peste 2-3 zile si asa a debutat CM luna asta.
witchy, multumesc!
pup
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
mie mi-a iesit negativ testul la 10 zile de intarziere....si nu l-am mai repetat vreo 3 saptamani de ciuda :p cand a iesit pozitiv dupa 5 secunde.
exista destule cazuri de teste fals negative, fals pozitive in mod normal nu exista, sigur e ceva la mijloc.
buna dimineata!
au venit uratii cu o noapte mai devreme. nu-mi intarzie si mie nicio zi, sa ma pot bucura macar atat, sa-mi fac sperante. ata ete. va pup.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
oricum, fetelor, daca va propuneti sa ramaneti gravide, pana cand vin uratii sau un test iese negativ ABTINETI-VA de la orice medicamente, e mai bine asa, altfel daca ramaneti gravide tot voi veti sta cu grija
naty