cine stie sa-mi raspunda , va rog!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc la toate am fost la dr si am un chist mare de 38.5mmasta imi mai lipsea mie acum....dupa luni intregi de tratamente acum o iau de la capat

asta eeu sunt optimista

sarcini usoare burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nushulica, nu dispera!! Chisturile dau inapoi. Eu am avut unul de 54mm si unul de 37, fiecare pe alt ovar si s-au mai micsorat. N-au disparut de tot, dar am reusit sa raman gravida. Si acum sunt mult mai mici. Sper sa scap de ele de tot!

Sanatate multa!!

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nusa, imi pare rau de veste..dar cum zicea si Ioana, dau inapoi astea si vei scapa tu si de ele..si nu e imposibil sa ramai insarcinata..pt.tine sa iti insenineze ziua!

Burtik
Cristina 29+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nushule imi pare rau draga..M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca s-ar putea sa fii graviduta.Dar nu dipera,Doamne Doamne stie el ce face,si fii sigura ca-ti va darui in curand un bebik.
Te pupa fetele!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel27+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

multumesc mult fetele pentru incurajari

ioana zi-mi te rog tu ai ramas insarcinata avand chisturile alea?? ca mie dr mi-a zis ca sub nicio forma nu am voie sa raman din cauza chistului ca pot pierde sarcina

ideea e ca eu am mai tratat un chist in decembrie anul trecut si acum chiar credeam ca sunt pe calea cea buna si am scapat de toate problemele dar vad ca nu e chiar asa

acum e si dr in concediu pana pe 26(a mea ca asta la care am fost ieri la eco a zis ca nu se baga daca sunt pacienta altui dr) si pana atunci nici nu pot sa incep tratament pt chist ca nu stiu ce sa iau

ieri atat mi-a zis sa iau cate 2 duphaston pe zi timp de 10 zile sa-mi vina menstruatia

kriss

edit: ramonika merci pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu zic sa mai repeti Bhcg-ul, 5 e valoare mica, dar nici gonadotropina nu aparre degeaba in corp; iar pana atunci nu lua alt tratament, pune-ti 4 utrogestan, 2 dim si 2 seara, daca e sarcina o sustine, daca nu, iti vine menstruatia; eu la menstruatie super ceas, in z 26-27 mi-a iesit B hcg 17, dr a zis ca nu e concludent, iar dupa 3 zile aveam 138 si o am pe bebica in burtica.
Eu zic ca poti tine sarcina si cu acel chist, nu e asa o problema.

Ellis24+

Mergi la inceput

ellis dar ieri la eco mi-a zis clar ca nu e sarcina ci chist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nushaaa dar maine repeti Bhcg-ul-da??!!

Ela.. in 7+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu imi pun intrebarea daca HCG-ul creste in cazul unui chist ovarian... Hmmmm... Da, eu am ramas cu chisturile acelea si cand am intrebat-o pe doctorita daca trebuie sa ma protejez in timpul tratamentului a zis ca nu. Macar sa raman eu gravida, ca in cazul asta sarcina nu are treaba cu chisturile. Iau tratament, Utrogestan, intr-adevar, dar sarcina merge bine si sper sa dispara si chisturile...

Si eu zic sa mai faci o analiza la sange. Si daca era sarcina nu avea cum sa-si dea seama. E mult prea devreme...

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

stati asa fetele ca m-ati bagat in ceata ca eu pricep mai greu

repet bchg ala cu toate ca eu nu cred ca e sarcina daca in z37(adik ieri) valoarea era doar de 5 ca doar n-am ovulat in z 25

dar daca iau duphaston cum mi-a zis aia si e sarcina e vreo problema??se intampla ceva cu sarcina?

Mergi la inceput