Mamici de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
alina.clau spune:
mai stiti pe cineva din bucuresti,care va naste la cantacuzino?
as vrea sa aflu si eu mai multe detalii!
mai am 3 sapt si imi este frica de ce ma asteapta si la nastere si dupa!
va pup!
ali
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mandarinutza spune:
Hop! am revenit si noi.
Am fost la control, suntem bine, colul inchis si usor scurtat -semn ca mai e putin. Ascultata bataile inimii bebelina ok, tensiunea mea ok. Si de acum mergem saptamanal la control ca doar mai sunt doar 4 saptamani. Saptamana viitoare cand ma duc la checking, imi face si un set de analize, ecografie si cultura col. Ramane sa nasc natural cu peridurala si daca sunt probleme-cezariana. Nu mai e nevoie sa iau vitamine, in loc de astea trec pe Ca efervescent si am voie sa ma plimb,sex si ce mai doresc.
Pai colega Andries parca era la munte la Busteni. Poate stie Sabina ceva.
Sabina, sa stii ca s-a redeschis Alice, am trecut pe acolo si mi-a luat Cremsnit si Violeta.
Afibebe, sa stii ca cu vinetele tale mi-ai facut pofta de o mancare de vinete. Asa ca diseara improvizez un ghiveci de vinete si dovlecei.
Mandarinutza 36+
Antonia Maria
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
Bravo Mandarinutza !!!
Ma bucur pt vestile bune de la doctor
Tomitza 35+
Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Nu am chef azi...n-am chef de nimic..... La, la, la, la....
Eee, ce stiti voi? Eu de pe la ora 4 care este nu mai putui sa dorm neam... Fusei apoi la analize si pe la 10 eram acasa cu al meu si infulecam ca scrofii. Dupa ce a plecat al meu, am adormit lemn... Abia acusi ma ridicai la verticala... Si asta pentru ca mi s-a facut pofta de ...seminte prajite... Ce uratttt.... Trecui prin piata sa-mi iau un ppn si dadui cu ochii de ele... Mi s-a facut pofta instantaneu si, sub rasetele lui B, a trebuit sa-mi iau... Mi le-am prajit singura si acum bag la greu... Nu-mi plac, dar nu ,ma pot opri... Ceva frumos adica...
Mi-am facut si porumb fiert... Numai abureli si apoi ma mir de ce nu ma mai ingras...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
eu sunt o pofticioasa
dupa clatite acu vreau si porumb fiert
Tomitza 35+
Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 5 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
luy spune:
Cecilia, pentru acte necesare pt certificatul de nastere, alocatie, etc uite link-ul aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157&whichpage=1
Annisia, ce sa-ti zic ? Pofta buna !
Mandarinutza, felicitari pentru vestile bune, de-acum trebuie sa te pregatesti pentru marea intalnire...
Nana, excelent ! Meritai si tu un pic de menajare, eeeeee...
alinush, saracuta de tine, rezista ! Nu prea-mi place cununia aia, ca asta inseamna un efort mare din partea ta, si nu prea ti-ar trebui tie asa ceva in conditiile de fata. Ai grija de bebe Iulius si incearca sa reduci la maxim oboseala in ziua cununiei. Trebuie sa inteleaga toata lumea ca nu poti fi fresh.
devylla, bafta la cumparaturi in weekend-ul prelungit ! Sa nu exagerezi totusi cu oboseala, da ?
danielle, sim, mai ce gospodine mai sunteti... Bravo voua !
Luy 36+ cu
Carmenita spune:
Alinus, eu am facut acum cateva zile o foliculita. Am crezut ca am furuncul si intrasem in panica. Mi-am aplicat singura cataplasme cu argila, ceea ce mai lua din fierbinteala. Dar in final, cand am vazut ca nu mai trece am fost la dermatolog si mi-a dat un tratament local cu solutie Dalibour si doua creme, dar din care am folosit doar una, Fucidin, ca cealalta nu imi prezenta mie incredere, chiar daca e extern. Asa ca mai bine tragi o fuga pana la un dermatolog, si incearca sa refuzi un tratament cu antibiotic oral, daca nu e cazul. Multa sanatate!
Carmen [graviduta] 31+ Andrei
luy spune:
Astazi ne-au sunat cei de la firma unde am comandat comoda si dulapul pentru dormitorul bebelinei. Trebuia sa ne-o livreze pe 31 august, adica la o zi dupa ce veneam eu de la spital cu printzesa (sau chiar in ziua respectiva) si aveam o strangere de inima vis-a-vis de felul in care ne vom descurca. Dar ne-au sunat sa ne spuna ca vin maine !
Asa ca totul va fi gata inainte sa ma internez, ce bine !... Abia astept sa vad camera pregatita... Sunt asa fericita...
Luy 36+ cu
Yaia spune:
Gagici, gata, o tai acasa. Ca mi-a ajuns pe ziua de azi. Ce bine ca maine e vineri...adica aproape week-end.
Merg si eu acasa sa fac ceva clatite ca mi-ati facut pofta si sa fierb si porumb, ca l-am luat de ieri, dar cum am dormit, nu am avut timp sa-l fierb.
Pupici.
Irina 31+