Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 31
adalia spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
bey, stiu si eu ca primele zile nu ai voie sa porti chiloti, eu am refer pt dupa. eu una nu am nici o pereche de "bugigai" (chilot normal) si vreau sa imi cumpar dar doar pt acuma cu nasterea si aia av intrebam voi cate perechi va luati???de unica folosinta unde gasesc???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
bb, cred ca cei de unica folosinta ii primim din spital. cred ca 10-15 perechi normali ar trebui sa iti ajunga. depinde daca si cat de des ii vei spala
adalia 26+ Carisa
a happy mom-to-be
Jasmin012 spune:
Buna, burticutzelor, am intrat si noi sa vedem ce mai scirti inainte sa ne ducem la nani, ca suntem obositi...ne-am trezit la 6,30 ca sa ne ducem la sofat...
Darleena, nici mie nu mi-au facut fetele pofta de galuste cu prune, ca nu prea-mi plac prunele...Dar ce zici de galuste cu caise...astea mie chiar mi-ar suride...Adina a venit cu ideea, poate-mi fac si eu zilele astea...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
pussi spune:
quote:
bey, stiu si eu ca primele zile nu ai voie sa porti chiloti, eu am refer pt dupa. eu una nu am nici o pereche de "bugigai" (chilot normal) si vreau sa imi cumpar dar doar pt acuma cu nasterea si aia av intrebam voi cate perechi va luati???de unica folosinta unde gasesc???
poza eco bb si burtik
de unica folosinta sunt la Miniblu... si normali eu nu-mi cumpar!imi iau din aia semi tanga de la Jolidon( cica se poate tamponul normal pe ei)
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
poza eco bb si burtik
de unica folosinta sunt la Miniblu... si normali eu nu-mi cumpar!imi iau din aia semi tanga de la Jolidon( cica se poate tamponul normal pe ei)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
aha.ms de raspuns. o sa imi iau si semitanga si normali cativa, asa sa fie
poza eco bb si burtik
oanab125 spune:
ce mai faceti?
pe mine de vreo 2-3 zile ma cam doare burta dimineata spre pranz.
ma cam streseaza treaba asta. iau cate un nospa pe zi. azi, ma gandeam ca e de la cafea, am mai baut, dar imi puneam si lapte.
azi nu am mai baut, dar tot ma doare.
sanatate
vine bebe2
22+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
fetele, pt dupa nastere ma gandesc ca o sa avem nevoie de chilori normali de bumbac, nu?? (ma refer Nu tanga). oare cate perechi sa cumpar?? la cat timp dupa voi reveni la bikinei mei....
poza eco bb si burtik
bey, bikinas cu ata in , pt. spital iti trebuie de unica folosinta( asta dupa ce te lasa sa-i pui pe tine). Iar dupa, acasa porti ce-ti convine( depinde ce suporta tau si cat de taiata esti). Unele nu suporta cei normali... ci cina niste tanga mai largi.. de la Jolidon( inca nu stiu cum arata!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Pussi, vrei sa spui ca in spital, dupa nastere umblam in fundurile goale? .
Eu oricum o sa-mi iau chiloti normali, ca timp de o luna l=jumate n-o sa port tanga, din cauza lohiilor...prefer sa ma simt in siguranta...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel